Σημαντική ανακοίνωση για τον παρόντα δικτυακό τόπο

Ο παρών δικτυακός τόπος σταμάτησε να ενημερώνεται μετά την εφαρμογή του προγράμματος "Καλλικράτης" αλλά θα συνεχίσει να λειτουργεί μέχρι την ολοκλήρωση της μετάπτωσης των δεδομένων του. Ο δικτυακός τόπος του Νέου Δήμου Χανίων που περιλαμβάνει τους πρώην Δήμους Ακρωτηρίου, Ελ. Βενιζέλου, Κεραμιών, Νέας Κυδωνίας, Θερίσου, Σούδας και Χανίων βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.chania.gr.
Τηλέφωνο Δημοτικής Ενότητας Ελ. Βενιζέλου 2821 3 43800

Ο Δήμαρχος του Δήμου Ελ. Βενιζέλου Μανώλης Κεμεσίδης και η επιτροπή οργάνωσης των αγώνων δρόμου που έγιναν την Κυριακή 19-10-2008 στο Δήμο μας, αφιερωμένο στο περιβάλλον επιθυμούν να ευχαριστήσουν δημόσια όλους τους εμπλεκόμενους για την άψογη συνεργασία που είχαν, συμβάλλοντας έτσι στη μεγάλη επιτυχία της οργάνωσης.

Ιδιαίτερα θέλουν να ευχαριστήσουν τους χορηγούς:

ΚΥΔΩΝ ΤV - ANEK LINES - S/M INKA - HELLENIC HOMES - ΑΚΜΗ ΜΠΕΤΟΝ - ΑΣΓΟΥΔΑΚΗΣ κρητικά κρέατα - ΓΕΡΑΝΙ αναψυκτικά- ΠΕΤΡΟΜΑΝΩΛΗΣ αρτοποιείο - ΛΕΡΑΚΗΣ Θ. μοτοσυκλέτες – ΚΑΡΤΑΚΗΣ τυπογραφείο – ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ ασφάλειες - Ε.ΜΠΙΤΣΑΚΗΣ λαχεία-προπό - ΑΣΠΡΟ Α.Ε.

Επίσης τον Διοικητή του Νοσοκομείου, τον Διοικητή Ναυστάθμου Κρήτης, την Τροχαία Χανίων, τον Ε.Ε.Σ., τους Καλούς Σαμαρείτες, την ΕΠΣ Χανίων, την Διοίκηση του Μινωταύρου καθώς και όλους που βοήθησαν με κάθε τρόπο και περισσότερο όλους τους συμμετέχοντες υποσχόμενοι ότι θ΄ ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες οργανώσεις.

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΕΜΕΣΙΔΗΣ

 

ATTACHMENTS_TITLE
ΑρχείοFILE_SIZE
DOWNLOAD_THIS_FILE_Seuxaristirio26 Kb

Φωτογραφίες

Copyright © 2009 Δήμος Ελευθερίου Βενιζέλου. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Η ιστοσελίδα αναπτύχθηκε και φιλοξενείται από την MSC AE.
Για την λειτουργεία της ιστοσελίδας χρησιμοποιείται Joomla! που είναι Ελεύθερο Λογισμικό, που διατίθεται βάσει της Άδειας GNU/GPL.