Επιχειρησιακό Σχέδιο Δήμου Σούδας

Δίνεται σε δημόσια διαβούλευση το Επιχειρησιακό Σχέδιο του Δήμου Σούδας  που αφορά τον αναπτυξιακό και λειτουργικό σχεδιασμό και την οργάνωση του Δήμου για την περίοδο 2008-2010.


Το Επιχειρησιακό Σχέδιο που είναι στ η διάθεση των δημοτών και των φορέων για να καταθέσουν τις προτάσεις τους αφορά όχι μόνο το Δήμο αλλά και τα νομι­κά του πρόσωπα και αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα τοπικής, οργανωτικής και λειτουργικής του ανάπτυξης για την περίοδο 2008-2010. Αφορά όχι μόνο τις υ­ποδομές και τις τοπικές επενδύσεις στην περιοχή της Σούδας, αλλά και τη βελτίωση της υφιστάμενης οργάνωσης και λειτουργίας του ίδιου του Δήμου ως φορέα τοπικής αυτοδιοίκησης στο πλαίσιο του γενικότερου περιβάλλοντος στο οποίο δρα, μεριμνώ­ντας για τη βελτίωση της διαβίωσης των πολιτών και επισκεπτών και την παροχή ποιοτικότερων υπηρεσιών.


Στην παρούσα φάση το πρόγραμμα έχει καταλήξει στη διαμόρφωση του οράματος, των στρατηγικών στόχων και των αξόνων προτεραιότητας του Δήμου.
 

Επ'αυτών αλλά και επί συγκεκριμένων προτάσεων για δράσεις και έργα ζητούνται οι απόψεις των πολιτών και των φορέων οι οποίες μπορούν να κατατίθενται στο δήμο με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (souda@souda.gr) ή απευθείας στο δημαρχείο (αρμόδιος υπάλληλος κ.Μπολανάκη Δέσποινα).


Προθεσμία  κατάθεσης των προτάσεων έως 5/12/2008.


Τέλος σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια της δημόσιας διαβούλευσης θα πραγματοποιηθεί ειδική ανοικτή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σούδας την Τετάρτη 12/11/2008 και ώρα 20.00 μμ στο Δημαρχείο Σούδας με  θέμα « Συζήτηση - ενημέρωση για το επιχειρησιακό πρόγραμμα Δήμου Σούδας» και προγραμματίζεται  ημερίδα με το ίδιο θέμα στις  17/1/2009 στο Δημαρχείο Σούδας Δημοτικό Ναυταθλητικό Κέντρο Σούδας , κατά την οποία θα γίνει  σύντομη παρουσίαση του επιχειρησιακού σχεδίου και των  προτάσεων - απόψεων  που θα έχουν κατατεθεί. Θα ακολουθήσει συζήτηση  και ανταλλαγή απόψεων


Τα αποτελέσματα της δημόσιας διαβούλευσης θα ενσωματωθούν στο α΄ μέρος του επιχειρησιακού  προγράμματος ώστε   να διαμορφωθεί η τελική μορφή  του.


Ευελπιστούμε για την ενεργή συμμετοχή όλον στη παραπάνω διαδικασία ώστε να επιτύχουμε όλοι μαζί τον βέλτιστο αναπτυξιακό σχεδιασμό του  Δήμου Σούδας.