main contentSKIP_TO_MAIN_CONTENT}
top of page
\"random

Αντιδήμαρχοι Χανίων (έως 27/4/1016)

Σύμφωνα με την υπ΄ αριθμ. 284/2014 Απόφαση Δημάχου, με θέμα: “Ορισμός Αντιδημάρχων και Μεταβίβαση Αρμοδιοτήτων”, τις τροποποιήσεις αυτής με τις υπ' αριθμ. 166/2015 και405/2015 αποφάσεις, ορίζονται οι εννέα δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας ως Αντιδήμαρχοι του Δήμου Χανίων εντός της τρέχουσας δημοτικής περιόδου. Η διάρκεια της θητείας των Αντιδημάρχων ορίζεται, σύμφωνα με τη νομοθεσία, στα δυόμιση έτη.

Σύντομα βιογραφικά σημειώματα Αντιδημάρχων Χανίων 

                                

Αντιδήμαρχος: Αδοντάκης Εμμανουήλ

Γεννήθηκε στα Παχιανά Χανίων το 1987, όπου μεγάλωσε και ζει μέχρι σήμερα. Είναι απόφοιτος της Φαρμακευτικής Σχολής και από το 2010 εργάζεται ως φαρμακοποιός. Αφοσιωμένος στον αθλητισμό, αποτελεί ενεργό πυλώνα του αθλήματος της Καλαθοσφαίρισης. Διατέλεσε μέλος του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Χανίων κατά την περίοδο 2010-2014.


 

   Οικονομικών, Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.), Προεδρία Οικονομικής  Επιτροπής Δήμου Χανίων, Προεδρία Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης

 Αντιδήμαρχος: Νεκτάριος  Αλεξανδράκης

 Γεννήθηκε το 1966 και μεγάλωσε στα Κουνουπιδιανά Ακρωτηρίου. Αποφοίτησε από τη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας, Τμήμα Λογιστικής του Τ.Ε.Ι. Ηρακλείου. Άσκησε το επάγγελμα του Λογιστή την περίοδο 1985 μέχρι το 2000 και έκτοτε ασχολείται με την εμπορική δραστηριότητα. Την περίοδο 2000 έως 2011 ασχολήθηκε με τη λειτουργία της Παιδικής Εξοχής Καλαθά ως μέλος του Δ.Σ. (κυρίως με την οικονομική διαχείριση). Το 2010 εκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος Χανίων και συμμετείχε ως μέλος στα Συμβούλια των Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Χανίων.

 

Αντιδήμαρχος: Κεμεσίδης Εμμανουήλ

Γεννήθηκε το 1959 και μεγάλωσε στη Χρυσοπηγή Νεροκούρου. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών. Αποφοίτησε από τη Σχολή Διοικητικών Στελεχών ΕΛ.ΤΑ το 1996. Διετέλεσε Επιθεωρητής πωλήσεων Δυτικής Κρήτης και Προϊστάμενος στα ΕΛ.ΤΑ. με βαθμό Τμηματάρχη. Διετέλεσε επί σειρά ετών κεντρικό στέλεχος της Π.Ο.Σ.Τ ΕΛ.ΤΑ. Υπήρξε μέλος της Διοίκησης Εργατικού Κέντρου Χανίων. Οκτώ χρόνια Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον Δήμο Ελευθερίου Βενιζέλου και την τετραετία 2007-2010 Δήμαρχος του εν λόγω Δήμου. Μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΔΙΣΑ και του Συνδέσμου Αποχέτευσης των περιαστικών Δήμων. Μέλος Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (Κ.Ε.Δ.Ε.). Μέλος του Τεχνικού Συμβουλίου Δημοσίων Έργων Περιφέρειας Κρήτης. Αντιδήμαρχος Δήμου Χανίων.   

 

Αντιδήμαρχος: Κοτζαμιχάλης Μιχαήλ

Γεννήθηκε 16/01/1971 στα Χανιά. Κατάγεται από τα Τσικαλαριά της Δ. Ε. Σούδας και κατοικεί στο Βαρύπετρο της Δ. Ε. Θερίσου. Εργάζεται ως αστυνομικός και είναι έγγαμος, πατέρας 2 παιδιών. Διετέλεσε Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Τσικαλαριών από το 2002 έως το 2006. Το 2006 εκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Σούδας και εκτέλεσε χρέη Προέδρου του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας, Πολιτισμού, Αθλητισμού του Δήμου Σούδας από το 2006 έως το 2010. Το 2010 επανεκλέχθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Χανίων, όπου και εκτέλεσε χρέη Προέδρου στην Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή έως το 2013.

 

 Αντιδήμαρχος: Ιωάννης Μαράκης

Γεννήθηκε το 1956. Έγγαμος με δύο παιδιά. Οικονομολόγος – Α.Β.Σ.Θ. Από το 1985 έως το 2006 Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Στην Ε.Α.Σ. Κυδωνίας – Κισσάμου.  Συνεργάτης σε εταιρείες αναπτυξιακών μελετών.

 

 


Αντιδήμαρχος: Περράκη Βαρβάρα

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Κατάγεται από την Κίσσαμο Χανίων. Απόφοιτη της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Εργάζεται ως Φιλόλογος στη β΄ βάθμια εκπαίδευση, Κάτοικος Χανίων από το 1981 Πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλολόγων Ν. Χανίων. Αναπτύσσει εδώ και χρόνια πολιτική, συνδικαλιστική (ΕΛΜΕ Χανίων) και πολιτιστική δράση. Είναι μητέρα μίας κόρης.


 

 


Αντιδήμαρχος: Πουλιδάκης Γεώργιος

Γεννήθηκε το 1948. Ηλεκτρολόγος – μηχανολόγος μηχανικός. Πανεπιστημιακός δάσκαλος (Πολυτεχνείου Κρήτης) από το 1986 έως σήμερα. Δημοτικός Σύμβουλος Χανίων από το 1994 έως σήμερα και έχει διατελέσει Πρόεδρος Οργανισμών και Αντιδήμαρχος.

 

 


Αντιδήμαρχος: Φραγγεδάκης Γεώργιος

Γεννήθηκε στα Χανιά το 1981. Μεγάλωσε στα Περιβόλια της Δ.Ε. Θερίσου. Σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε. στη ΣΕΛΕΤΕ, νυν ΑΣΠΑΙΤΕ, και αποφοίτησε το 2004. Είναι τελειόφοιτος Μηχανικός Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος του ΤΕΙ Κρήτης. Φοιτά στο 2ο έτος του Μ.Π.Σ. "Διαχείριση Αποβλήτων" του Ε.Α.Π.

 

 

 

 

   Αντιδήμαρχος: Φραγκάκης Εμμανουήλ

Γεννήθηκε το 1952 στο Ρέθυμνο. Κατοικεί στα Χανιά. Εργάζεται ως Φυσικοθεραπευτής από το 1982. Πρώην Αντινομάρχης Χανίων 2009-2010. Πρόεδρος Επιτροπής Τουριστικής Προβολής Ν. Χανίων, 2008-2009. Αντιπρόεδρος του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, 2004-2009. Μέλος Δ.Σ. Γενικού Νοσοκομείου Χανίων. Πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης Εξαρτησιογόνων Ουσιών, 2008-2010. Αντιπρόεδρος στο Ε.Α.Κ. Χανίων.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#Χανιά

logo imageσυμβαίνει

Εκδηλώσεις μνήμης για τους πεσόντες & αγνοουμένους κατά την τουρκική εισβολή στην Κύπρο
Ρεμπέτικη βραδία στον αύλιο χώρο του ενοριακού & πολιτιστικού κέντρου Κορακιών.
Δωρεάν διανομή κρέατος στους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ / FEAD: Στις 17 & 18/7/2018
Ξεκινά στα Χανιά το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού “Dance Days 8”: Στις 16/7/2018
"ΙΡΙΔΙΣΜΟΙ 2018": Από τις 12/7/2018 στην Πύλη Sabbionara
Η Καθημερινή Ζωή και η Φύση μέσα στη Στρογγυλή Ζωή μας
Έναρξη Ολοήμερου Οικολογικού Καλοκαιρινού Σχολείου Δήμου Χανίων
Έναρξη εγγραφών για την Παιδική Εξοχή – Κατασκήνωση Καλαθά του Δήμου Χανίων
Ξεκίνησαν τα καλοκαιρινά προγράμματα των Κέντρων Παιδικής Δημιουργίας – Κ.Δ.ΑΠ. & των ΚΑΠΗ του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π.
Έναρξη «Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης & Δημιουργικότητας 2018» στις Παιδικές – Εφηβικές Βιβλιοθήκες του Δήμου Χανίων
Στρατηγική Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (Β.Α.Α) Δήμου Χανίων
Δείτε τα Χανιά Live (WebCam)