skip to main content
Απάντηση
11/02/2010 14:01 Η στάθμευση στα Χανιά  Παράθεση
sofiabekaΣυνολικά Μηνύματα: 1#106

Καλημέρα κι από 'μένα.

Έψαξα να βρω στο forum ένα σχετικό θέμα και αφού δεν βρήκα το δημιούργησα. Για ΄μένα αγαπητοί συμπολίτες μου η στάθμευση στα Χανιά τείνει να γίνει μεγάλο πρόβλημα. Παίρνω παράδειγμα εμένα που 8:00 το πρωί ψάχνω απεγνωσμένα να βρω μια θέση να παρκάρω. Δεν ξέρω αν εσείς τα καταφέρνετε καλύτερα και θα ΄θελα να το μάθω... Ο μόνος τρόπος να κυκλοφορεί κανείς χωρίς πρόβλημα ειδικά στο κέντρο και να σταθμεύει εύκολα είναι να οδηγεί ποδήλατο. Αλλά και πάλι, δεν έχουμε ποδηλατοδρόμους!

Με φιλικούς χαιρετισμούς...

06/12/2011 15:46  Παράθεση
manioΣυνολικά Μηνύματα: 1#121

ειναι μεγαλο προβλημα αυτο αλλα αν δεν βαλει μυαλο και ο κοσμος για να μην περνει

το αμαξι για πλακα τοτε το προβλημα θα μεγαλωσει αν και οπως πανε τα πραγματα δεν

θα εχουμε αμαξι στο τελος

http://www.mynews.gr/14/43861/τελη-κυκλοφοριας-οι-οδηγοί-καταθέτουν-πινακίδες

11/12/2011 22:14  Παράθεση
geosymvΣυνολικά Μηνύματα: 3#126

Αγαπητοι φιλοι

Πραγματι ειναι ΜΕΓΑ προβλημα η σταθμευση στην πολη,αλλα λογω της μορφης της το ανετο παρκινγκ θα αργηση πολυ για να το απολαυσουμε.

Εγω δεν θελω να ασκησω κριτικη στους ΙΧηδες,αλλα θα ηθελα να συζητησω και να προτεινω λυσεις .

Κατ'αρχας ειναι και μεγαλο προβλημα η προσελκυση επισκεπτων ,ετσι για να βοηθηθη και η τοπικη αγορα (ο επισκεπτης μπαινει στην πολη θελει να σταματησει ,δεν βρισκει παρκινγκ γυρναει και φευγει).

Σαν αρχη εγω εχω να προτεινω στους δημοτικους αρχοντες μια λυση ,δηλαδη ,αν δημιουργουσαν ενα παρκινγκ εκτος πολεως πχ καπου προς τις Μουρνιες,ετσι ωστε ολοι μας και οι επισκεπτες θα αφηνουμε το αυτοκινητο εκει θα παιρνουμε το λεοφωρειο του δημου που θα υπαρχει και θα κατεβαινουμε στην πολη.

Επισημαινω οτι αυτο το συστημα δουλευει εδω και πολλα χρονια σε πολλες ευρωπαικες πολεις και πληρωνουν μονο για το παρκινγκ.

Εχω και αλλα να αναφερω αλλα θα τα αφησω για αργοτερα.

Ευχαριστω

Απάντηση