Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2013

7/10/2013, Σε εξέλιξη τα εκπαιδευτικά προγραμμάτων Δια Βίου Μάθησης: Από τον Δήμο Χανίων

07.10.2013 | Ώρα δημοσίευσης: 02:10

Συνεχίζονται με επιτυχία τα εκπαιδευτικά προγράμματα Δια Βίου Μάθησης, που υλοποιεί ο Δήμος Χανίων σε συνεργασία με το Μ.Α.Ι.Χ. και το ΚΕΚ ΜΑΙΧ.

 

  • Σήμερα, Δευτέρα 7-10-2013, ξεκινά στο Μ.Α.Ι.Χ. το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Ζαχαροπλαστικής με εκπαιδευτή τον κο. Γιάννη Αποστολάκη.

 

  • Την Τετάρτη 9-10-2013 θα ξεκινήσει το πρόγραμμα της Κοπτικής - Ραπτικής στο Ενοριακό Κέντρο του Αγ. Γερασίμου στα Νεροκούρου.

 Υπενθυμίζεται ότι οι αιτήσεις για τα ανωτέρω προγράμματα έχουν υποβληθεί στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δ. Χανίων το μήνα Αύγουστο και οι συμμετέχοντες έχουν ενημερωθεί τηλεφωνικά.

 Αναλυτικά το πρόγραμμα για την κάθε θεματική ενότητα είναι αναρτημένο στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Δήμου Χανίων: www.chania.gr, στην ενότητα: Εκπαίδευση Ενηλίκων.

 Τέλος, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν στην παρούσα φάση αιτήσεις για τις ακόλουθες θεματικές ενότητες:

α) Νέες Τεχνολογίες (Υπολογιστών)

β) Αγγλικής Γλώσσας

γ) Τοπικής Ιστορίας

 Τηλέφωνο/πληροφορίες :2821341785 - Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Δήμου Χανίων,

Κριάρη 40 (1ος όροφος) , Μέγαρο Πάνθεον.

Η Δημοτική Αρχή Χανίων αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού του Αγίου Γερασίμου στα Νεροκούρου για την παραχώρηση της αίθουσας, που θα πραγματοποιηθούν τα μαθήματα Κοπτικής -Ραπτικής, καθώς και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού της Παναγίας στα Κουνουπιδιανά για την παραχώρηση της αίθουσας, όπου έχει ήδη ξεκινήσει και πραγματοποιείται το εκπαιδευτικό πρόγραμμα: Οικολ. Λύσεις για το σπίτι-Φυσικά Καλλυντικά.