Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο προκηρ. 2012

10/12/2012, Επαναπροκήρυξη δημοπρασίας για την μίσθωση ακινήτου πλησίον του γηπέδου των Περιβολίων

10.12.2012 | Ώρα δημοσίευσης: 02:12

  Ο ANTIΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΝΙΩΝ

   ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ

Μειοδοτική φανερή και προφορική δημοπρασία  για τη μίσθωση ακινήτου από το Δήμο Χανίων, για την δημιουργία προσωρινών υπαίθριων χώρων στάθμευσης οχημάτων, πλησίον του γηπέδου των Περιβολίων, επιφάνειας από 5 έως  8 στρεμμάτων μη συμπεριλαμβανομένων τυχόν κτισμάτων που περιλαμβάνονται σε αυτό. Η διάρκεια της μίσθωσης θα είναι για τρία (3)χρόνια με έναρξη την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης.

Το προς μίσθωση ακίνητο θα πρέπει να  βρίσκεται σε απόσταση το πολύ 500 μ. από  την περίμετρο του γηπέδου των Περιβολίων του Δήμου Χανίων.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να καταθέσουν προσφορές έως την  09 Ιανουαρίου 2013 ημέρα Τετάρτη και από ώρα 10:30 έως 11:00 (λήξης επίδοσης προσφορών), στα Γραφεία του Δήμου Χανίων ενώπιον της αρμόδιας Εκτιμητικής Επιτροπής του άρθρου 7 του ΠΔ 270/81, ή ταχυδρομικώς  στο Πρωτόκολλο του Δήμου Χανίων (Κυδωνίας 29, Χανιά), έως την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα, η οποία με επιτόπια έρευνα, κρίνει περί της καταλληλότητας των προσφερομένων ακινήτων και περί του αν ταύτα πληρούν τους όρους της διακήρυξης.  Στη συνέχεια θα οριστεί ημέρα και  ώρα διεξαγωγής της δημοπρασίας στην οποία θα καλεστούν με αποδεικτικό να λάβουν μέρος μόνο εκείνοι των οποίων τα ακίνητα κρίθηκαν κατάλληλα.

Περισσότερες πληροφορίες καθώς και η διακήρυξη θα παρέχονται από την Οικονομική Υπηρεσία, Γραφείο Προμηθειών  του Δήμου Χανίων, οδός Κυδωνίας 29, Χανιά ,τηλ. 28213-41760. ή στο website του Δήμου Χανίων www.chania.gr.

Αναλυτικά η προκήρυξη

Τεχνική έκθεση