Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2013

7/12/2013,Νέες προσλήψεις για 7.400 άτομα μέσω του προγράμματος κοινωφελούς χαρακτήρα-119 θέσεις αφορούν το Νομό Χανίων

07.12.2013 | Ώρα δημοσίευσης: 10:12

Από το Γραφείο Πληροφόρησης και Προώθησης της Απασχόλησης του Δήμου Χανίων γίνεται γνωστό πως δημοσιεύθηκε την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013  από τον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) η τρίτη από τις τέσσερις Δημόσιες Προσκλήσεις που αφορά στη διαδικασία προσλήψεων προσωπικού, για την πρόσληψη ακόμη 7.400 ατόμων, για την κάλυψη των αναγκών των σχολικών μονάδων της χώρας, για χρονικό διάστημα 6 μηνών και 15 ημερών -και σε κάθε περίπτωση έως την ημερομηνία λήξης του διδακτικού έτους 2013-2014.       
Οι θέσεις στο εν λόγω πρόγραμμα αφορούν καθαριστές και καθαρίστριες, βοηθητικό προσωπικό επιστάτες, τραπεζοκόμους, λογοθεραπευτές, σχολικούς οδηγούς, συνοδούς σχολικών λεωφορείων, εργοθεραπευτές, σχολικούς νοσηλευτές, φυσιοθεραπευτές ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς.     

Στα Χανιά προβλέπεται, μέσω του εν λόγω προγράμματος, η πρόσληψη 119 συνολικά ατόμων (βλ. Πίνακας).

 Σύμφωνα με τον ΟΑΕΔ, δικαίωμα υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής έχουν μόνο οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ, οι οποίοι ανήκουν σε μία τουλάχιστον από τις παρακάτω κατηγορίες:

1. μέλη οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς και οι σύζυγοι αυτών είναι επίσης εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ.
2. μέλη μονογονεϊκών οικογενειών, στις οποίες δεν εργάζεται κανείς
3. νέοι άνεργοι (18 έως 29 ετών)
4. μακροχρόνια άνεργοι
5. άνεργοι πτυχιούχοι ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων πανεπιστημιακού και τεχνολογικού τομέα.

 Η υποβολή των αιτήσεων, η προθεσμία για την οποία λήγει στις 13 του μηνός, γίνεται μόνο με ηλεκτρονικό τρόπο στον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ www.oaed.gr, χρησιμοποιώντας το σχετικό πεδίο καταχώρισης ηλεκτρονικών αιτήσεων στην ενότητα e-Υπηρεσίες / Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα.

 Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία προσλήψεων σε αυτό, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ, www.oaed.gr, καθώς επίσης στην ιστοσελίδα του Γραφείου Πληροφόρησης και Προώθησης της Απασχόλησης του Δήμου Χανίων http://www.chania-city.com/ergasia και στη σελίδα αυτού στο Facebook: https://www.facebook.com/ergasiaChania

θέσεις Κοινωφελούς χαρακτήρα στο Ν.Χανίων