Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2021

29/03/2021, Εθιμοτυπική επίσκεψη νέου Διοικητή του ΚΕΝΑΠ, Αρχιπλοίαρχου Χαρ. Θυμή ΠΝ στο Δημαρχείο Χανίων

29.03.2021 | Ώρα δημοσίευσης: 02:03

Στο Δημαρχείο Χανίων βρέθηκε ο νέος Διοικητής του Κέντρου Ναυτικής Αποτροπής (ΚΕΝΑΠ) του ΝΑΤΟ, Αρχιπλοίαρχος Χαράλαμπος Θυμής ΠΝ, ο οποίος συναντήθηκε με τον Δήμαρχο, Παναγιώτη Σημανδηράκη, στο πλαίσιο εθιμοτυπικών επισκέψεων που πραγματοποιεί ο πρώτος με την ανάληψη των νέων καθηκόντων του.

Ο Διοικητής της μονάδας ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την υποδοχή και μαζί συζήτησαν διάφορα θέματα τοπικού ενδιαφέροντος, όπως και την επιρροή της πανδημίας στον προγραμματισμό ενεργειών. Παράλληλα, ο κ. Θυμής ενημέρωσε για την επιχειρησιακή δραστηριότητα του ΚΕΝΑΠ, όπου συχνά φιλοξενούνται αποστολές από χώρες της συμμαχίας του ΝΑΤΟ και υποβάλλονται σε εκπαιδεύσεις υψηλού επιχειρησιακού επιπέδου.

Με τη σειρά του ο κ. Σημανδηράκης έκανε αναφορά στις ενέργειες του Δήμου Χανίων το τρέχον διάστημα και τον σχεδιασμό για το άμεσο μέλλον. Στη συνάντηση εκτός των άλλων, τονίστηκε η καλή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ των φορέων και εκφράστηκε η αμοιβαία διάθεση να διατηρηθεί και στο μέλλον, ενώ ευχήθηκε καλή δύναμη και επιτυχία στα νέα καθήκοντα που αναλαμβάνει ο κ. Αρχιπλοίαρχος.

Με το πέρας της επίσκεψης, έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων και ευχών για καλή δύναμη στις θέσεις ευθύνης του καθενός.

p1

p2

p3

Αρχεία

  1. kenap_episkepsi_3