main contentΜεταβείτε στο κύριο περιεχόμενο
top of page
\"random

5/06/2013, Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία ο «Αγροτικός Αύγουστος 2013» στη Θεσσαλονίκη

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στη Θεσσαλονίκη, στην πλατεία της Αρχαίας Αγοράς, «Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013» που διοργάνωσε ο Δήμος Χανίων, υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων και την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων.

Η έκθεση εγκαινιάστηκε το απόγευμα της Τετάρτης 29 Μαΐου 2013, από τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, κο Γιάννη Μπουτάρη, παρουσία του υφυπουργού Αθλητισμού κο Γιάννη Ιωαννίδη και στελεχών της αυτοδιοίκησης και διήρκησε μέχρι και την Κυριακή 2 Ιουνίου.

 Αντιπροσωπευτικά δείγματα Κρητικών Αγροτικών προϊόντων με κεντρικό σημείο αναφοράς τα Κρητικά Πιστοποιημένα και Τυποποιημένα Αγροτικά Προϊόντα:- Βιολογικά -Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης - Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης παρουσιάστηκαν στην έκθεση και οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης είχαν την ευκαιρία να τα γνωρίσουν και να τα γευτούν.

 Χαρακτηριστικό της επιτυχίας της έκθεσης ήταν η πολύ μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, όπου χιλιάδες πολίτες πέρασαν από τα περίπτερα των εκθετών, προτίμησαν και επαίνεσαν τα μοναδικά σε γεύση και ποιότητα κρητικά προϊόντα διατροφής και οι εκθέτες είχαν την ευκαιρία να εξαντλήσουν τα προϊόντα τους αλλά και να έρθουν σε επαφή με την αγορά της συμπρωτεύουσας.

 «Κάθε περιοχή έχει τα δικά της ονομαστά προϊόντα και ο Δήμος Χανίων προσπάθησε να μεταφέρει τα αρώματα, τις ξεχωριστές γεύσεις του γαστρονομικού πολιτισμού του νησιού μας, τα προϊόντα του δικού μας ξεχωριστού τρόπου ζωής, μια πρόταση ποιοτικής διατροφής», ανέφερε ο Δήμαρχος Χανίων και τόνισε ότι «παράλληλα με την παρουσία μας θέλαμε να τονίσουμε το γεγονός ότι επιβάλλεται τώρα όσο ποτέ να προτείνουμε ένα διαφορετικό πρότυπο του καταναλωτή».

 «Αξιοσημείωτη υπήρξε η φιλοξενία του Δήμου Θεσσαλονίκης και γι'' αυτό ευχαριστώ ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη, αλλά και τα Μέσα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας της Μακεδονίας που μας αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή και μας βοήθησαν να στείλουμε το μήνυμα ότι '''' η ελληνική περιφέρεια μπορεί, έχει τη θέληση και τις δυνατότητες για ανάπτυξη και πρόοδο”» κατέληξε ο Δήμαρχος Χανίων.

p1

p2

 

p4

p4

#ΔΗΜΟΣ,#Χανιά ,#Δελτία Τύπου

logo imageσυμβαίνει

Δημόσια συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων: Στις 25/10/2019
ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΚΘΕΣΗΣ ΝΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ: Έως τις 20/11/2019
«Η ψυχική υγεία στην εφηβεία»: Στις 24/10/2019 στην Παιδική - Εφηβική Βιβλιοθήκη Δημοτικού Κήπου
Ενημερωτική Ημερίδα - Υποδομή Γεωχωρικών Πληροφοριών Δήμου Χανίων: Στις 23/10 στο ΤΕΕ - ΤΔΚ
Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικής Κοινότητας Χανίων: Στις 21/10/2019
Πρόγραμμα διακοπής καπνίσματος: Από τον Συμβουλευτικό Σταθμό του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. Δήμου Χανίων
Προγράμματα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων για γονείς & παιδιά σε συνεργασία με τις Τοπικές Μονάδες Υγείας Χανίων (ΤΟΜΥ)
Ανοιχτό για το κοινό το Φρούριο “Κουλές” της Απτέρας κάθε Κυριακή για τον μήνα Οκτώβριο
Έναρξη ομαδικών προγραμμάτων άθλησης & λειτουργία γυμναστηρίων: Από τον Δήμο Χανίων
Εγγραφές στην Παιδική Χορωδία του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. του Δήμου Χανίων
Πλούσιες οι δράσεις για τα ΚΑΠΗ & τα Κέντρα Παιδικής Δημιουργίας: Από τον Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π.
ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ
Δράσεις αγωγής υγείας και ευαισθητοποίησης από την Κινητή Μονάδα Ενημέρωσης του Συμβουλευτικού Σταθμού του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π.
Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων: Νέα προγράμματα για γονείς & παιδιά
«Στη βιβλιοθήκη κάθε μήνα… έχουμε θέμα»