main contentΜεταβείτε στο κύριο περιεχόμενο
top of page
\"random

8/08/2013, Έως τις 20 Αυγούστου η υποβολή των εργασιών για τον 7ο τόμο του "ΕΝ ΧΑΝΙΟΙΣ" 2013 Αφιερωμένος στην επέτειο των 100 χρόνων από την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα

Το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων, με απόφασή του, ενέκρινε την έκδοση εντός του έτους του 7ου τόμου του "ΕΝ ΧΑΝΙΟΙΣ" και όρισε τη Συντακτική Επιτροπή και την Επιμελήτρια της έκδοσης. Ο τόμος του 2013 θα περιλαμβάνει εργασίες που αφορούν αποκλειστικά στην περίοδο της Κρητικής Πολιτείας και την πορεία προς την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα, τιμώντας την επέτειο της εκατονταετίας και συμμετέχοντας στον εορτασμό για την Ένωση, σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα του Δήμου μας, που έχει ήδη εγκριθεί και ενταχθεί στο πρόγραμμα της Περιφέρειας Κρήτης.
Οι εργασίες που θα περιληφθούν στο "ΕΝ ΧΑΝΙΟΙΣ" θα πρέπει να είναι πρωτότυπες και μη δημοσιευμένες σε οποιοδήποτε έντυπο ή ηλεκτρονικό μέσο, να αναφέρονται στην Ιστορία, Αρχαιολογία, Ανθρωπιστικές Επιστήμες, Τέχνες και Λαογραφία της Κρήτης γενικά, και των Χανίων ειδικότερα, και να είναι βιβλιογραφικά τεκμηριωμένες. Τα κείμενα θα πρέπει να υποβληθούν αποκλειστικά σε ηλεκτρονική μορφή (cd) και σε μια εκτύπωση, σε συμβατή γραμματοσειρά 12 στιγμών, με 1,5 διάστιχο και σε έκταση το πολύ έως 20 σελίδες μεγέθους Α4 (επιπλέον 5 σελίδες για το οπτικό υλικό, σημειώσεις, παραπομπές, πηγές και βιβλιογραφία).
Προσκαλούνται οι ενδιαφερόμενοι συγγραφείς να παραδώσουν ή να αποστείλουν τις εργασίες τους για δημοσίευση στον τόμο, στο γραφείο της Προϊσταμένης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων, με την ένδειξη «Για την έκδοση "ΕΝ ΧΑΝΙΟΙΣ", ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Επιμελήτριας έκδοσης kallistii@yahoo.gr το αργότερο έως τις 20 Αυγούστου 2013. Σημειώνεται ότι δεν πρόκειται να δοθεί παράταση χρόνου για την υποβολή των κειμένων και εργασίες που θα παραληφθούν μετά την ημερομηνία αυτή δεν θα γίνουν δεκτές. Τα κείμενα θα τεθούν υπ’ όψη της Συντακτικής Επιτροπής, η οποία και αποφασίζει για τη δημοσίευσή τους. Η υποβολή εργασίας συνεπάγεται και την αποδοχή των αποφάσεων της Επιτροπής, οι οποίες είναι τελεσίδικες. Εργασίες, δημοσιευόμενες ή μη, δεν επιστρέφονται. Οι συγγραφείς των οποίων τα κείμενα θα περιληφθούν στην έκδοση, δικαιούνται ένα αντίτυπο του τόμου και 50 ανάτυπα της εργασίας τους.

Για περισσότερες πληροφορίες: κ. Χουδαλάκη Παρασκευή, Προϊσταμένη Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων (τηλ. 28213 41662), και κ. Σημανδηράκη Ζαχαρένια, Επιμελήτρια ΄Εκδοσης "ΕΝ ΧΑΝΙΟΙΣ" (κιν. 6944801787).

#ΔΗΜΟΣ,#Χανιά ,#Δελτία Τύπου

logo imageσυμβαίνει

Νέος τρόπος συμμετοχής στις διαδραστικές δράσεις του Δήμου Χανίων με τίτλο: «Ήρωες της καθημερινότητας: Παιδιά στο φάσμα του αυτισμού»
Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων με τηλεδιάσκεψη: Στις 10 Μαρτίου 2021
Τακτική συνεδρίαση Συμβουλίου Κοινότητας Χανίων, με τηλεδιάσκεψη: Στις 10/3/2021
Έναρξη υποβολής αιτήσεων για ένταξη στο Κοινωνικό Πλυντήριο του Δήμου Χανίων
5th Chaniartoon International Comic & Animation Festival 2021
ΔΩΡΕΑΝ ΔΡΑΣΕΙΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ
Λειτουργία ΚΕΠ Δήμου Χανίων σύμφωνα με οδηγίες του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Παράταση ισχύος για τους ωφελούμενους της Δομής Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Χανίων, Κοινωνικού Παντοπωλείου - Παροχή Συσσιτίου
Παράταση ισχύος εγκριτικών αποφάσεων για «Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα (ΚΕΑ)» & «Επίδομα Στέγασης»
Ενημέρωση για τις εγγραφές στα τμήματα εκμάθησης της Φιλαρμονικής του Δήμου Χανίων