main contentΜεταβείτε στο κύριο περιεχόμενο
top of page
\"random

22/1/2013, Ανακατασκευή δημοτικού γηπέδου στην Αγία Μαρίνα από το Δήμο Χανίων –Αυτοψία Σκουλάκη στις εργασίες

Στο δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου της Αγίας Μαρίνας στη Δημοτική Ενότητα Νέας Κυδωνίας, βρέθηκε σήμερα, Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013 το πρωί, ο Δήμαρχος Χανίων Μανώλης Σκουλάκης συνοδευόμενος από στελέχη της Δημοτικής αρχής και υπηρεσιακούς παράγοντες, προκειμένου να επιθεωρήσει τις εργασίες ανακατασκευής/αναβάθμισης που διενεργούνται από τον ανάδοχο εργολάβο του Δήμου Χανίων – και οι οποίες βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο.

«Για ένα χρόνια αίτημα των κατοίκων της Αγίας Μαρίνας – και ειδικά των νέων ανθρώπων της περιοχής - που γίνεται πραγματικότητα από τη Δημοτική Αρχή των Χανίων» έκανε λόγο ο Δήμαρχος Χανίων ο οποίος προσέθεσε πως «για το εν λόγο έργο – το οποίο περιλαμβάνεται στο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου μας - είχαμε δεσμευτεί προεκλογικά, με τη δέσμευση μας αυτή να γίνεται σήμερα πράξη».

Όπως ανέφερε ο κ. Σκουλάκης «το πλήρως ανακαινισμένο γήπεδο, το οποίο διαθέτει συνθετικό χλοοτάπητα και πληροί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές, θα παραδοθεί τις επόμενες ημέρες από τη Δημοτική Αρχή στην τοπική κοινωνία - και ειδικά στη νεολαία - της τοπικής κοινότητας της Αγίας Μαρίνας αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Νέας Κυδωνίας για να καλύψει τις ανάγκες άθλησης και ψυχαγωγίας αυτής».

Κλείνοντας ο κ. Σκουλάκης τόνισε πως «αυτό το έργο αποτελεί απτή απόδειξη του έντονου ενδιαφέροντος της δημοτικής αρχής για τις ανάγκες και τα προβλήματα των περιαστικών περιοχών του δήμου μας, ενδιαφέρον που θα μετουσιωθεί και σε άλλες παρεμβάσεις το επόμενο διάστημα σε όλες τις δημοτικές ενότητες του Δήμου μας…».

Για ένα πολύ σημαντικό έργο που αποτελούσε εδώ και πάρα πολλά χρόνια αίτημα των κατοίκων της περιοχής της Αγίας Μαρίνας έκανε λόγο ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ. Α. Παπαγιάννης. «Ευχαριστούμε το Δήμαρχο Χανίων και τη Δημοτική Αρχή γιατί από την πρώτη στιγμή που τους τέθηκε το ζήτημα της ανακατασκευής του γηπέδου της περιοχής μας, έδειξαν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και ασχολήθηκαν συστηματικά και μεθοδικά για να φτάσουμε στην ολοκλήρωση αυτού του έργου. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που πλέον η νεολαία της περιοχής μας θα έχει το δικό της χώρο άθλησης» κατέληξε ο κ. Παπαγιάννης.

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΟΥ:

Σύμφωνα με την τεχνική έκθεση του έργου, στο δημοτικό γήπεδο της Αγίας Μαρίνας προβλέπεται η υλοποίηση των παρακάτω εργασιών:

Α) η κατασκευή καναλιού αποχέτευσης ομβρίων στην ανατολική και βόρεια πλευρά του γηπέδου συνολικού μήκους 170,00 μέτρων.

Β) η τοποθέτηση υλικού οδοστρωσίας ώστε να βελτιωθούν οι κατά πλάτος κλίσεις του γηπέδου.

Γ) η προμήθεια και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα 5ης γενιάς, σε όλη την επιφάνεια του γηπέδου.

 

Το έργο υλοποίησε μετά από ανοιχτό διαγωνισμό η εργοληπτική επιχείρηση «ΝΕΑΡΧΟΣ Α.Τ.Ε.», το δε κόστος αυτού, μετά και την έκπτωση ποσοστού 45,40 % που δόθηκε κατά το στάδιο της δημοπρασίας, ανήλθε σε 180.000 € προερχόμενο από πιστώσεις ΣΑΤΑ του Δήμου Χανίων.

p1

p2

p3

#Νέα Κυδωνία ,#ΔΗΜΑΡΧΟΣ ,#Τεχνικά Έργα

logo imageσυμβαίνει

Αναστολή λειτουργίας σε δύο υπηρεσίες του Δήμου Χανίων
Εργασίες ανακατασκευής πεζοδρομίων στην οδό Πλουμιδάκη: Από τις 17/5/2021
Eκδήλωση τιμής των ιερομαρτύρων Μελχισεδέκ Επισκόπου Κισάμου & Καλλινίκου Διακόνου: Στις 19/05/2021 στην Πλατεία Σπλάντζιας
Εκδηλώσεις εορτασμού της 80ης Επετείου της Μάχης της Κρήτης: Από 15 έως 28 Μαΐου 2021
Μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Χανίων, οι αιτήσεις για τη χορήγηση και την ανανέωση της άδειας παραχώρησης κοινόχρηστου χώρου
Ξεκινάει η περίοδος υποβολής των αιτήσεων για τις εγγραφές – επανεγγραφές στους Παιδικούς – Βρεφικούς Σταθμούς του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. για τη σχολική χρονιά 2021-2022
Κλειστό για τους ωφελούμενους το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χανίων: Από τις 06/05 έως και τις 18/05/2021
Άνοιξαν οι εγγραφές για τον Μαραθώνιο Κρήτης 2021
Ενημέρωση για τις εγγραφές στα τμήματα εκμάθησης της Φιλαρμονικής του Δήμου Χανίων