main contentΜεταβείτε στο κύριο περιεχόμενο
top of page
\"random

27/09/2013, Προμήθεια καρεκλών γραφείου και κοινού με απευθείας ανάθεση.

 

Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ

Την διενέργεια προμήθειας 5 καρεκλών γραφείου, και 20 καθισμάτων κοινού, προϋπολογισμού 1.742,00 συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, σύμφωνα με τις παρακάτω τεχνικές προδιαγραφές:

 

Τεχνικές Προδιαγραφές

Καρέκλες εργασίας απλές με μπράτσα και ψηλή πλάτη, περιστρεφόμενο σε άξονα, τροχηλάτο, με μεταβλητό ύψος έδρας και μηχανισμό SYNCHRO. Η βάση στήριξης θα είναι 5 ακτίνων, με διάμετρο περ.65 εκ από ενισχυμένο θερμοπλαστικό υλικό σε μαύρο χρώμα ή από χυτό αλουμίνιο, βαμμένο με ηλεκτροστατική βαφή ή γυαλισμένο. Η εξωτερική επένδυση(ταπετσαρία) της έδρας και της πλάτης θα είναι από αντιιδρωτικό βραδύκαυστο ύφασμα χρώματος μαύρο (τεμάχια 5)

 

Καρέκλες κοινού απλές με σκελετό μεταλλικό από μορφοποιημένο χαλυβδοέλασμα χωρίς ραφές ή ενώσεις, με μεγάλη αντοχή, βαμμένο με ηλεκτροστατική βαφή. Στα σημεία στήριξης θα υπάρχουν αντιολισθητικά πέλματα και έδρα – πλάτη από πλαστικό. Το χρώμα θα επιλεγεί από την Υπηρεσία από το διαθέσιμο χρωματολόγιο. (Τεμάχια 20)

 

Γενικές απαιτήσεις:

Τα καθίσματα θα πρέπει να είναι κατάλληλα για πολύωρη και μακροχρόνια χρήση. Η κατασκευή τους θα είναι επιμελημένη και ο σχεδιασμός τους θα είναι κατάλληλος για χώρους γραφείων. Όλα τα καθίσματα θα είναι καινούρια και αμεταχείριστα και θα πρέπει να ικανοποιούν πλήρως τις απαιτήσεις της εργονομίας όσον αφορά τη σχεδίαση, τη λειτουργικότητα, τις αντοχές των υλικών και την συνολική εμφάνιση.

Θα παρέχουν άνεση στη χρήση, τη μέγιστη δυνατή αντίσταση σε ανάφλεξη αντοχή σε κραδασμούς, θα είναι ανατομικά και θα παρέχουν ευστάθεια σε ανατροπή, αντοχή στην καταπόνηση των μπράτσων και της ταπετσαρίας, σταθερότητα των συνδέσεων και ασφάλεια στον χρήστη (καμπύλες, ακμές, γωνίες).

Οι συμμετέχοντες στην διαδικασία αυτή, οφείλουν να προσκομίσουν προσπέκτους με το προσφερόμενο είδος. Η επιλογή των χρωματισμών των επίπλων και των υλικών επένδυσης θα γίνει από την Υπηρεσία από τα διαθέσιμα χρωματολόγια.

Τα προσφερόμενα είδη θα συνοδεύονται από δύο (2) χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας. Στην εγγύηση περιλαμβάνονται οι εργασίες ελέγχου, συντήρησης και επισκευής για ενδεχόμενη βλάβη, η οποία δεν θα οφείλεται σε κακή χρήση, καθώς και τυχόν ανταλλακτικά που θα απαιτηθούν για την επισκευή της. Σε περίπτωση κατασκευαστικού ελαττώματος, το είδος θα αντικαθίσταται με νέο εντός δέκα (10) ημερών από τη σχετική ειδοποίηση.

Η προμήθεια περιλαμβάνει την μεταφορά και συναρμολόγηση των επίπλων στο χώρο για τον οποίο προορίζονται.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις οικονομικές προσφορές τους έως την Πέμπτη 3/10/2013 ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΦΑΚΕΛΟ με την ένδειξη προς Γραφείο Προμηθειών “Προμήθεια καρεκλών γραφείου και κοινού με απ''ευθείας ανάθεση”

#Ανακοίνωση,#ΔΗΜΟΣ,#Χανιά ,#Δελτία Τύπου

logo imageσυμβαίνει

Από τη Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης...στο ΚΑΜ
Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων: «Με το μωρό μου στη Βιβλιοθήκη»
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στα τμήματα μάθησης του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) Δήμου Χανίων
ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ στη «Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Παροχή Συσσιτίου ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ»
Πρόγραμμα διακοπής καπνίσματος: Από τον Συμβουλευτικό Σταθμό του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. Δήμου Χανίων
Προγράμματα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων για γονείς & παιδιά σε συνεργασία με τις Τοπικές Μονάδες Υγείας Χανίων (ΤΟΜΥ)
Έναρξη ομαδικών προγραμμάτων άθλησης & λειτουργία γυμναστηρίων: Από τον Δήμο Χανίων
Πλούσιες οι δράσεις για τα ΚΑΠΗ & τα Κέντρα Παιδικής Δημιουργίας: Από τον Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π.
Δράσεις αγωγής υγείας και ευαισθητοποίησης από την Κινητή Μονάδα Ενημέρωσης του Συμβουλευτικού Σταθμού του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π.
Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων: Νέα προγράμματα για γονείς & παιδιά
«Στη βιβλιοθήκη κάθε μήνα… έχουμε θέμα»