main contentΜεταβείτε στο κύριο περιεχόμενο
top of page
\"random

5/12/12, Πολύ σημαντική η συμβολή συμπολιτών μας στην ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Χανίων

Το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων  συνεχίζει συστηματικά  την προσπάθεια  του για την  κάλυψη των πρωτογενών αναγκών επιβίωσης συμπολιτών μας και οικογενειών, που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες  μέσω της Δομής  του Κοινωνικού Παντοπωλείου .

 Την προσπάθεια   αυτή  της Δημοτικής Αρχής  ενισχύουν  αρκετές επιχειρήσεις αλλά και απλοί συμπολίτες μας  αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά   ότι σε  περιόδους βαθιάς οικονομικής κρίσης το πιο ευαίσθητο κομμάτι της κοινωνίας,  συνάνθρωποι μας   που έχουν  ανάγκη   δεν είναι μόνοι τους .

 Ήδη τα δείγματα στήριξης της προσπάθειας είναι  πολύ ενθαρρυντικά καθώς αποδεικνύεται έμπρακτα ότι με κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη  το έργο που επιτελείται είναι ακόμα πιο ουσιαστικό  .

 Πολύ σημαντική εξάλλου είναι  η προσφορά της  Συνεταιριστικής  Τράπεζας Χανίων που συνεχίζει να υποστηρίζει το Κοινωνικό Παντοπωλείο όπου εκτός από τις εργασίες συντήρησης που πραγματοποίησε στον εν λόγω χώρο , παρέδωσε  την Τρίτη 4/12/12 , 310 κούτες  με λαχανικά και θα συνεχίσει για ένα  χρόνο σε μηνιαία βάση την προσφορά της  , με αυξημένο αίσθημα κοινωνικής ευθύνης  προκειμένου να στηρίξει τους συνανθρώπους μας  που το έχουν ανάγκη .

 Η  αρμόδια αντιδήμαρχος σε θέματα Κοινωνικής Πολιτικής  - Χρυσούλα Χατζηδάκη  ,ευχαρίστησε  τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο της  Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων  και ανέφερε  ότι είναι ιδιαίτερο ενθαρρυντικό και ελπιδοφόρο  να υπάρχουν  σήμερα ευαισθητοποιημένοι Άνθρωποι και Φορείς  που σε αυτή την δύσκολη οικονομική συγκυρία στηρίζουν όσους βρίσκονται σε μεγαλύτερη ανάγκη.

 Ενώ τόνισε ότι  ‘’ Σε  αυτόν τον διαρκή  αγώνα’’  με αυξημένο το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης  προσπαθούμε να υλοποιήσουμε δράσεις  ενίσχυσης των οικονομικά ασθενέστερων με στοχευμένες πάντα ενέργειες ενώ συμπλήρωσε  ότι  ‘’ χαιρόμαστε να έχουμε τέτοιους άξιους αρωγούς , έτοιμους να στηρίξουν κάθε προσπάθεια μας ‘’ .

 Καταλήγοντας σημείωσε ότι ‘’ Μόνο με πνεύμα αλληλεγγύης και ανιδιοτελούς προσφοράς θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε  τα προβλήματα  και  να δημιουργήσουμε και πάλι τις προϋποθέσεις για ανάπτυξη και ευημερία ‘’.

p1

 

 

#Κοινωνική Πολιτική,#ΔΗΜΟΣ,#Χανιά

logo imageσυμβαίνει

Τροποποιείται εκτάκτως το ωράριο εξυπηρέτησης στα Κ.Ε.Π. της οδού Κυδωνίας: Την Παρασκευή, 26/02/2021
Παρουσιάστηκε επίσημα το Κοινωνικό Πλυντήριο του Δήμου Χανίων
Πρόσκληση σύγκλησης Συμβουλίου Κοινότητας Χανίων: Στις 26/2/2021
Δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων: Την Τετάρτη, 24/02/2021
Εργασίες καθαρισμού και αποκατάστασης μετά την κακοκαιρία, από τα συνεργεία του Δήμου Χανίων και της Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α.
5th Chaniartoon International Comic & Animation Festival 2021
ΔΩΡΕΑΝ ΔΡΑΣΕΙΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ
Λειτουργία ΚΕΠ Δήμου Χανίων σύμφωνα με οδηγίες του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Παράταση ισχύος για τους ωφελούμενους της Δομής Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Χανίων, Κοινωνικού Παντοπωλείου - Παροχή Συσσιτίου
Παράταση ισχύος εγκριτικών αποφάσεων για «Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα (ΚΕΑ)» & «Επίδομα Στέγασης»
Ωράριο λειτουργίας Παιδικής - Εφηβικής Βιβλιοθήκης Δημοτικού Κήπου & Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων
Ενημέρωση για τις εγγραφές στα τμήματα εκμάθησης της Φιλαρμονικής του Δήμου Χανίων