15/4/13, Επίσκεψη μαθητών στο Δημαρχείο Χανίων
Το Δημαρχείο Χανίων επισκέφθηκαν σήμερα Δευτέρα 15 Απριλίου 2013, μαθητές του 5ου Γυμνασίου Χανίων μαζί με παιδιά από το Γυμνάσιο Straubing του Μονάχου και εν συνεχεία μαθητές από τα εκπαιδευτήρια Θεοδωρόπουλου μαζί με μαθητές από το Λύκειο Τζορντάνο Μπρούνο του Τορίνο, συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτικούς τους.
Τα σχολεία μετέχουν σε Ευρωπαϊκά προγράμματα ανταλλαγής μαθητών και έτσι οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να μάθουν, να γνωρίσουν την ιστορία και τον Πολιτισμό άλλων χωρών και να ανταλλάξουν εμπειρίες .
Τους μαθητές υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης και οι Αντιδήμαρχοι Χρυσούλα Χατζηδάκη, Δημήτρης Λειψάκης και Ελευθέριος Αμπαδιωτάκης.
Ο Δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης ευχήθηκε καλή παραμονή στην πόλη μας τονίζοντας ότι “τα προγράμματα αυτά και οι ανταλλαγές των μαθητών, αποτελούν μία καλή ευκαιρία προβολής του τόπου μας, λόγω του πολιτιστικού θησαυρού που διαθέτει και της φιλοξενίας των ανθρώπων του”, προσθέτοντας ότι “οι μαθητές, μπορούν να γίνουν οι καλύτεροι πρεσβευτές μας, μεταφέροντας στον τόπο τους, με θετικά χρώματα τις εμπειρίες τους” .
Οι Αντιδήμαρχοι με την σειρά τους ευχήθηκαν καλή πρόοδο στους μαθητές και να επιτευχθεί με τον καλύτερο τρόπο ο σκοπός της επίσκεψης τους .
p2
συμβαίνει
- Έναρξη υποβολής αιτήσεων για ένταξη στο Κοινωνικό Πλυντήριο του Δήμου Χανίων
- 5th Chaniartoon International Comic & Animation Festival 2021
- ΔΩΡΕΑΝ ΔΡΑΣΕΙΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ
- Λειτουργία ΚΕΠ Δήμου Χανίων σύμφωνα με οδηγίες του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης
- Παράταση ισχύος για τους ωφελούμενους της Δομής Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Χανίων, Κοινωνικού Παντοπωλείου - Παροχή Συσσιτίου
- Παράταση ισχύος εγκριτικών αποφάσεων για «Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα (ΚΕΑ)» & «Επίδομα Στέγασης»
- Ενημέρωση για τις εγγραφές στα τμήματα εκμάθησης της Φιλαρμονικής του Δήμου Χανίων