main contentΜεταβείτε στο κύριο περιεχόμενο
top of page
\"random

26/07/2013, Έναρξη υποβολής αιτήσεων στους παιδικούς σταθμούς της ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ

«Το χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα "Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής" δίνει τη δυνατότητα στις εργαζόμενες μητέρες να εξασφαλίζουν ασφαλή διαμονή για τα παιδιά τους και στις άνεργες μητέρες να αναζητήσουν εργασία φιλοξενώντας 225 νήπια και 46 βρέφη σε τρεις Βρεφονηπιακούς Σταθμούς που διαχειρίζεται η Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. - Κ.Α.Μ.». Αυτά τόνισε σε συνέντευξη Τύπου, η πρόεδρος της Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. - Κ.Α.Μ, Νάνσυ Αγγελάκη, με σκοπό τη γνωστοποίηση της έναρξης των αιτήσεων συμμετοχής στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς.

Η ίδια πρόσθεσε ακόμα ότι «στόχος μας είναι τα παιδιά να αναπτυχθούν σωματικά, συναισθηματικά, νοητικά και κοινωνικά, αλλά κυρίως να αποκτήσουν δεξιότητες που θα τα ωφελήσουν στη μετέπειτα ζωή τους. Το έμπειρο προσωπικό, αλλά και οι πλήρως ανακαινισμένοι χώροι, εξασφαλίζουν στα παιδιά ασφαλή υγιεινή παραμονή και τη δυνατότητα να αποκτήσουν πολύτιμες γνώσεις».

Οπως ιόνισε στη συνέντευξη η διευθύντρια στον Βρεφονηπιακό Σταθμό Νέας Κυδωνίας Ζωή Πουλιανίτη «το πρόγραμμα απευθύνεται σε γυναίκες εργαζόμενες, αλλά και άνεργες μητέρες, βρεφών και νηπίων. Για πρώτη φορά δικαίωμα συμμετοχής έχουν και οι άνδρες στους οποίους έχει παραχωρηθεί με δικαστική απόφαση η επιμέλεια των παιδιών τους και εκείνοι που βρίσκονται σε χηρεία. Για τους άνδρες ισχύουν οι ίδιες προϋποθέσεις με τις μητέρες». Οπως υπογράμμισε η κα Πουλιανίτη «δικαίωμα στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς έχουν οι οικογένειες που το οικογενειακό εισόδημα δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τις 30.000 ευρώ για μητέρες που έχουν έως 2 παιδια και 35.000 ευρώ για μητέρες με 3 ή 4 παιδιά και 40.000 ευρώ για μητέρες που έχουν 5 παιδιά και άνω».

Να σημειωθεί ότι οι αιτήσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται έως 2 τις Αυγούστου και θα διατίθενται σε ηλεκτρονική μορφή σιην ιστοσελίδα της Ε.Ε.ΤΑΑ., αλλά και από τα γραφεία της Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. - Κ.Α.Μ. και θα αποστέλλονται μόνο ταχυδρομικά ή με υπηρεσία ταχυμεταφοράς στα κεντρικά γραφεία της Ε.Ε.ΤΑΑ. στην Αθήνα. Πληροφορίες θα δίνονται από τα γραφεία της Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. - ΚΑΜ. και στο τηλέφωνο 2821034210. Η έγκαιρη υποβολή θα αποδεικνύεται μόνο από τη σφραγίδα του Ταχυδρομείου.

Τα προσωρινά αποτελέσματα ωφελούμενων μητέρων θα αναρτηθούν στις 20 Αυγούστου και οι ενστάσεις μπορούν να υποβληθούν εγγράφως στους αριθμούς ΦΑΞ των γραφείων της Ε.Ε.ΤΑΑ. ή ηλεκτρονικά μέσω Email στο  miteresenstaseis@eetaa.gr  εντός 3 εργάσιμων ημερών. Τα οριστικά αποτελέσματα θα αναρτηθούν στις 25 Αυγούστου.

Αξίζει να αναφερθεί ακόμα ότι η Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού Περιβάλλοντος και Δήμου Χανίων διαχειρίζεται τρεις Βρεφονηπιακούς Σταθμούς σε Ακρωτήρι, Νέα Κυδωνία και Βαμβακόπουλο και έναν Παιδικό Σταθμό, τη "Λιλιπούπολη'', στη Δ.Ε. Ελευθερίου Βενιζέλου. Οι Σταθμοί είναι ενταγμένοι στο ΕΣΠΑ και χρηματοδοτούνται από την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης, ενώ οι προδιαγραφές τους συνάδουν με εκείνες της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

#Παιδικοί Σταθμοί,#ΔΗΜΟΣ,#Χανιά ,#Δελτία Τύπου ,#ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ

logo imageσυμβαίνει

Εκδηλώσεις εορτασμού της 80ης Επετείου της Μάχης της Κρήτης: Από 15 έως 28 Μαΐου 2021
Εκδήλωση Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου: Στις 14/5/2021
Δράση Εθελοντικής Αιμοδοσίας στις 12 & 13/5/2021 στο Πάρκο των Αγ. Αποστόλων: Από το «Το Χαμόγελο του Παιδιού»
ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ: Την Τετάρτη 12/05/2021
Μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Χανίων, οι αιτήσεις για τη χορήγηση και την ανανέωση της άδειας παραχώρησης κοινόχρηστου χώρου
Ξεκινάει η περίοδος υποβολής των αιτήσεων για τις εγγραφές – επανεγγραφές στους Παιδικούς – Βρεφικούς Σταθμούς του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. για τη σχολική χρονιά 2021-2022
Κλειστό για τους ωφελούμενους το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χανίων: Από τις 06/05 έως και τις 18/05/2021
Άνοιξαν οι εγγραφές για τον Μαραθώνιο Κρήτης 2021
Ενημέρωση για τις εγγραφές στα τμήματα εκμάθησης της Φιλαρμονικής του Δήμου Χανίων