23/12/2013,Προσφορά τροφίμων από μαθητές των εκπαιδευτηρίων Μαυροματάκη “Μητέρα”: Στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χανίων.
Πληθαίνουν καθημερινά οι προσφορές σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χανίων.
Στο πλαίσιο της κοινωνικής αλληλεγγύης οι μαθητές των εκπαιδευτηρίων Μαυροματάκη “Μητέρα” επισκέφθηκαν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χανίων και πρoσέφεραν τρόφιμα, δηλώνοντας έτσι με την πράξη τους αυτή τη στήριξή τους σε άλλα παιδιά και συνανθρώπους μας, που έχουν ανάγκη.
Η αρμόδια Αντιδήμαρχος σε θέματα Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας του Δήμου Χανίων, Χρυσούλα Χατζηδάκη, ευχαριστεί τους εκπαιδευτικούς, τα παιδιά και τους γονείς τους για την πρωτοβουλία αγάπης και στήριξης των οικονομικά ασθενέστερων οικογενειών του τόπου μας.
συμβαίνει
- Έναρξη υποβολής αιτήσεων για ένταξη στο Κοινωνικό Πλυντήριο του Δήμου Χανίων
- 5th Chaniartoon International Comic & Animation Festival 2021
- ΔΩΡΕΑΝ ΔΡΑΣΕΙΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ
- Λειτουργία ΚΕΠ Δήμου Χανίων σύμφωνα με οδηγίες του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης
- Παράταση ισχύος για τους ωφελούμενους της Δομής Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Χανίων, Κοινωνικού Παντοπωλείου - Παροχή Συσσιτίου
- Παράταση ισχύος εγκριτικών αποφάσεων για «Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα (ΚΕΑ)» & «Επίδομα Στέγασης»
- Ενημέρωση για τις εγγραφές στα τμήματα εκμάθησης της Φιλαρμονικής του Δήμου Χανίων