main contentΜεταβείτε στο κύριο περιεχόμενο
top of page
\"random

18/2/2013,Kάθε Τρίτη «Βγαίνουμε Χανιά»: Μία πρωτοβουλία του Δήμου Χανίων και του Συλλόγου Εστίασης

Με στόχο την τόνωση του κλάδου της εστίασης, βασικού μοχλού της τοπικής μας οικονομίας, ο Δήμος Χανίων σε συνεργασία με το Σύλλογο Εστίασης Νομού Χανίων, εγκαινιάζει από αύριο, Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013 την πρωτοβουλία με τίτλο «κάθε Τρίτη Βγαίνουμε Χανιά!» που θα διαρκέσει μέχρι τις 23 Απριλίου 2013.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης σε συνέντευξη Τύπου - στην οποία παραβρέθηκαν η πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης, Μαρία Κοκκινάκη, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Γαβριήλ Κουρής o πρόεδρος του Συλλόγου Εστίασης Μιχάλης Μπουρδαντωνάκης, ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γεώργιος Καυκαλάς και ο Νεκτάριος Ψαρουδάκης ως εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Χανίων - “η εν λόγω δράση, αποσκοπεί επίσης στη στήριξη της απασχόλησης και των θέσεων εργασίας, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα σε κατοίκους και επισκέπτες των Χανίων να απολαμβάνουν κάθε Τρίτη ποιοτικές υπηρεσίες, γευστικά μενού και πρωτότυπες συνταγές σε προσιτές – προ ευρώ - τιμές, γεγονός που στη σημερινή εποχή, της οικονομικής κρίσης έχει πολύ μεγάλη σημασία”.

Στόχος και επιθυμία μας είναι να καθιερωθεί αυτή η δράση με τη συμμετοχή και άλλων κλάδων της οικονομικής μας δραστηριότητας (έμποροι, ξενοδόχοι κλπ)”, επισήμανε ακόμη ο Δήμαρχος Χανίων, καλώντας όλες τις επιχειρήσεις να συμμετάσχουν, “γιατί αυτό το έχουν ανάγκη οι πολίτες μας”, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο κ. Μπουρδαντωνάκης, γνωστοποίησε ότι μέχρι σήμερα έχουν δηλώσει συμμετοχή πενήντα δύο επιχειρήσεις εστίασης, τις οποίες και ευχαρίστησε, προσθέτοντας ότι, “μεσούσης της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που βιώνουμε, το όφελος για τους καταναλωτές είναι ιδιαίτερα σημαντικό”. Κάλεσε δε τους Χανιώτες να αγκαλιάσουν το εν λόγω εγχείρημα “κρατώντας την πόλη ζωντανή”.

Την επισήμανση ότι οι εγγραφές επιχειρήσεων συνεχίζονται, έκανε εξάλλου ο κ. Καυκαλάς, ενώ ο κ. Ψαρουδάκης, σημείωσε ότι το Επιμελητήριο Χανίων, στηρίζει κάθε πρωτοβουλία η οποία αποσκοπεί στην τόνωση της τοπικής οικονομίας.

Σημειώνεται ότι κάθε επιχείρηση που συμμετέχει στο πρόγραμμα, θα φέρει ειδική πληροφοριακή / προωθητική αφίσα στην είσοδό της ενώ ο κατάλογος με τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις βρίσκεται διαθέσιμος ηλεκτρονικά:

  1. στον  παρόντα  διαδικτυακό τόπο του Δήμου Χανίων στην ενότητα " Βγαίνουμε Χανιά- κάθε Τρίτη''''

  2. στη σελίδα του Δήμου Χανίων στο facebook

  3. στη σελίδα του Συλλόγου Εστίασης Ν. Χανίων στο facebook: www.facebook.com/estiasichania

  4. στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Εστίασης Ν. Χανίων

p1

logo imageσυμβαίνει

Νέος τρόπος συμμετοχής στις διαδραστικές δράσεις του Δήμου Χανίων με τίτλο: «Ήρωες της καθημερινότητας: Παιδιά στο φάσμα του αυτισμού»
Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων με τηλεδιάσκεψη: Στις 10 Μαρτίου 2021
Τακτική συνεδρίαση Συμβουλίου Κοινότητας Χανίων, με τηλεδιάσκεψη: Στις 10/3/2021
Έναρξη υποβολής αιτήσεων για ένταξη στο Κοινωνικό Πλυντήριο του Δήμου Χανίων
5th Chaniartoon International Comic & Animation Festival 2021
ΔΩΡΕΑΝ ΔΡΑΣΕΙΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ
Λειτουργία ΚΕΠ Δήμου Χανίων σύμφωνα με οδηγίες του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Παράταση ισχύος για τους ωφελούμενους της Δομής Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Χανίων, Κοινωνικού Παντοπωλείου - Παροχή Συσσιτίου
Παράταση ισχύος εγκριτικών αποφάσεων για «Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα (ΚΕΑ)» & «Επίδομα Στέγασης»
Ενημέρωση για τις εγγραφές στα τμήματα εκμάθησης της Φιλαρμονικής του Δήμου Χανίων