main contentΜεταβείτε στο κύριο περιεχόμενο
top of page
\"random

29/8/2014, Αποχαιρετισμός δημάρχου Χανίων, Μ. Σκουλάκη, προς τους εργαζομένους του Δήμου Χανίων

Με αφορμή την ολοκλήρωση της τρέχουσας δημοτικής θητείας, επιθυμώ να σας ευχαριστήσω θερμά και ολόψυχα για τη συνεργασία, που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και για την ουσιαστική συμβολή και υποστήριξη σας στο σημαντικό έργο που επιτεύχθηκε από το 2011 έως σήμερα στον «Καλλικρατικό» Δήμο των Χανίων”. Στην τοποθέτηση αυτή προχώρησε, σήμερα Παρασκευή 29/8/2014, από την Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης, κατά την αποχαιρετιστήρια ομιλία του προς το προσωπικό του Δήμου Χανίων και τους συνεργάτες του.

Ο κ. Σκουλάκης αναφέρθηκε στις δυσκολίες, που προέκυψαν στη δημόσια διοίκηση από την εφαρμογή του “Καλλικράτη” και στα εμπόδια, που κλήθηκε ν΄ αντιμετωπίσει τόσο η δημοτική αρχή όσο και το προσωπικό του Δήμου Χανίων στην υλοποίηση του έργου τους.

Με τις μεγάλες προσπάθειες τις δικές μας και τις δικές σας καταφέραμε να είμαστε ένας από τους υγιέστερους οικονομικά Δήμους, με αποθεματικό υπόλοιπο το ποσό των 9.199.000 €, όπως καταγράφεται και στην έκθεση του παραδοτέου οικονομικού αντικειμένου προς τη νέα δημοτική αρχή, που παρουσιάστηκε κατά τη χθεσινή ειδική δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων, επεσήμανε ο κ. Σκουλάκης.

Τα συγκεκριμένα ποσά αποδεικνύουν ότι ο Δήμος Χανίων δεν αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, με αποτέλεσμα όλοι εσείς να αισθάνεστε ασφάλεια στο εργασιακό σας περιβάλλον”, πρόσθεσε ο Δήμαρχος Χανίων.

Ο κ. Σκουλάκης δήλωσε ότι η δημοτική του παράταξη θα οργανωθεί στο κτίριο της οδού Κριάρη και θα παρεμβαίνει κάνοντας καλόπιστη κριτική, με λόγο για όλα τα θέματα, στοχεύοντας στην προώθηση των μεγάλων έργων, που έχει ανάγκη ο τόπος.

Μάλιστα, ο Δήμαρχος Χανίων δήλωσε ότι θα διατηρήσει τη διεκδικητική του διάθεση στα θέματα του Νομού, ενώ στο εξής θα έχει περισσότερο χρόνο να προωθήσει ζητήματα κοινωνικού περιεχομένου.

Θα βρίσκομαι στη διάθεση σας όποτε με χρειαστείτε, λειτουργώντας προς όφελος όλων των εργαζομένων, όπως και κατά το παρελθόν, με στόχο πάντοτε την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου Χανίων”, τόνισε ο κ. Σκουλάκης. 

Ο Δήμαρχος Χανίων ευχαρίστησε επίσης από καρδιάς τους συνεργάτες του, όλους τους Αντιδημάρχους και ιδιαιτέρως τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Χανίων, Γαβριήλ Κουρή, για την πολύτιμη συμβολή του στον σχεδιασμό και την υλοποίηση του έργου της δημοτικής αρχής.

Σας διαβεβαιώνω ότι θα νοιάζομαι για σας, γιατί θα νοιάζομαι για τον Δήμο μας”, κατέληξε στην ομιλία του ο Δήμαρχος Χανίων, ευχόμενος σε όλους δύναμη και υγεία.

Τον Δήμαρχο Χανίων ευχαρίστησε για τη συνεργασία εκ μέρους του Συλλόγου Εργαζομένων η Πρόεδρος, Αθηνά Γιαννουλάκη, δηλώνοντας ότι όποτε χρειάστηκε η παρέμβαση του κ. Σκουλάκη στα εργασιακά ζητήματα του Συλλόγου κατεβλήθη κάθε δυνατή προσπάθεια, προς όφελος των δικαιωμάτων των εργαζομένων.

p1

p2

 

 

 

#Ανακοίνωση,#Εκδηλώσεις,#ΔΗΜΟΣ,#Δελτία Τύπου

logo imageσυμβαίνει

“Καρκίνος του μαστού: συμπτώματα-πρόληψη- αντιμετώπιση”: Ενημερωτική καμπάνια από τον Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. του Δήμου Χανίων
Εργαστήρι Θεατρικού Παιχνιδιού για παιδιά Δημοτικού, στην Παιδική - Εφηβική Βιβλιοθήκη Δημοτικού Κήπου
Πρόγραμμα Εορτασμού Εθνικής Επετείου 28ης Οκτωβρίου: Στο Δήμο Χανίων
Δημόσια συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων: Στις 25/10/2019
ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΚΘΕΣΗΣ ΝΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ: Έως τις 20/11/2019
«Η ψυχική υγεία στην εφηβεία»: Στις 24/10/2019 στην Παιδική - Εφηβική Βιβλιοθήκη Δημοτικού Κήπου
Πρόγραμμα διακοπής καπνίσματος: Από τον Συμβουλευτικό Σταθμό του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. Δήμου Χανίων
Προγράμματα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων για γονείς & παιδιά σε συνεργασία με τις Τοπικές Μονάδες Υγείας Χανίων (ΤΟΜΥ)
Ανοιχτό για το κοινό το Φρούριο “Κουλές” της Απτέρας κάθε Κυριακή για τον μήνα Οκτώβριο
Έναρξη ομαδικών προγραμμάτων άθλησης & λειτουργία γυμναστηρίων: Από τον Δήμο Χανίων
Εγγραφές στην Παιδική Χορωδία του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. του Δήμου Χανίων
Πλούσιες οι δράσεις για τα ΚΑΠΗ & τα Κέντρα Παιδικής Δημιουργίας: Από τον Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π.
ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ
Δράσεις αγωγής υγείας και ευαισθητοποίησης από την Κινητή Μονάδα Ενημέρωσης του Συμβουλευτικού Σταθμού του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π.
Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων: Νέα προγράμματα για γονείς & παιδιά
«Στη βιβλιοθήκη κάθε μήνα… έχουμε θέμα»