main contentΜεταβείτε στο κύριο περιεχόμενο
top of page
\"random

29/8/2014, Αποχαιρετισμός δημάρχου Χανίων, Μ. Σκουλάκη, προς τους εργαζομένους του Δήμου Χανίων

Με αφορμή την ολοκλήρωση της τρέχουσας δημοτικής θητείας, επιθυμώ να σας ευχαριστήσω θερμά και ολόψυχα για τη συνεργασία, που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και για την ουσιαστική συμβολή και υποστήριξη σας στο σημαντικό έργο που επιτεύχθηκε από το 2011 έως σήμερα στον «Καλλικρατικό» Δήμο των Χανίων”. Στην τοποθέτηση αυτή προχώρησε, σήμερα Παρασκευή 29/8/2014, από την Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης, κατά την αποχαιρετιστήρια ομιλία του προς το προσωπικό του Δήμου Χανίων και τους συνεργάτες του.

Ο κ. Σκουλάκης αναφέρθηκε στις δυσκολίες, που προέκυψαν στη δημόσια διοίκηση από την εφαρμογή του “Καλλικράτη” και στα εμπόδια, που κλήθηκε ν΄ αντιμετωπίσει τόσο η δημοτική αρχή όσο και το προσωπικό του Δήμου Χανίων στην υλοποίηση του έργου τους.

Με τις μεγάλες προσπάθειες τις δικές μας και τις δικές σας καταφέραμε να είμαστε ένας από τους υγιέστερους οικονομικά Δήμους, με αποθεματικό υπόλοιπο το ποσό των 9.199.000 €, όπως καταγράφεται και στην έκθεση του παραδοτέου οικονομικού αντικειμένου προς τη νέα δημοτική αρχή, που παρουσιάστηκε κατά τη χθεσινή ειδική δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων, επεσήμανε ο κ. Σκουλάκης.

Τα συγκεκριμένα ποσά αποδεικνύουν ότι ο Δήμος Χανίων δεν αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, με αποτέλεσμα όλοι εσείς να αισθάνεστε ασφάλεια στο εργασιακό σας περιβάλλον”, πρόσθεσε ο Δήμαρχος Χανίων.

Ο κ. Σκουλάκης δήλωσε ότι η δημοτική του παράταξη θα οργανωθεί στο κτίριο της οδού Κριάρη και θα παρεμβαίνει κάνοντας καλόπιστη κριτική, με λόγο για όλα τα θέματα, στοχεύοντας στην προώθηση των μεγάλων έργων, που έχει ανάγκη ο τόπος.

Μάλιστα, ο Δήμαρχος Χανίων δήλωσε ότι θα διατηρήσει τη διεκδικητική του διάθεση στα θέματα του Νομού, ενώ στο εξής θα έχει περισσότερο χρόνο να προωθήσει ζητήματα κοινωνικού περιεχομένου.

Θα βρίσκομαι στη διάθεση σας όποτε με χρειαστείτε, λειτουργώντας προς όφελος όλων των εργαζομένων, όπως και κατά το παρελθόν, με στόχο πάντοτε την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου Χανίων”, τόνισε ο κ. Σκουλάκης. 

Ο Δήμαρχος Χανίων ευχαρίστησε επίσης από καρδιάς τους συνεργάτες του, όλους τους Αντιδημάρχους και ιδιαιτέρως τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Χανίων, Γαβριήλ Κουρή, για την πολύτιμη συμβολή του στον σχεδιασμό και την υλοποίηση του έργου της δημοτικής αρχής.

Σας διαβεβαιώνω ότι θα νοιάζομαι για σας, γιατί θα νοιάζομαι για τον Δήμο μας”, κατέληξε στην ομιλία του ο Δήμαρχος Χανίων, ευχόμενος σε όλους δύναμη και υγεία.

Τον Δήμαρχο Χανίων ευχαρίστησε για τη συνεργασία εκ μέρους του Συλλόγου Εργαζομένων η Πρόεδρος, Αθηνά Γιαννουλάκη, δηλώνοντας ότι όποτε χρειάστηκε η παρέμβαση του κ. Σκουλάκη στα εργασιακά ζητήματα του Συλλόγου κατεβλήθη κάθε δυνατή προσπάθεια, προς όφελος των δικαιωμάτων των εργαζομένων.

p1

p2

 

 

 

#Ανακοίνωση,#Εκδηλώσεις,#ΔΗΜΟΣ,#Δελτία Τύπου

logo imageσυμβαίνει

Εκδηλώσεις εορτασμού της 80ης Επετείου της Μάχης της Κρήτης: Από 15 έως 28 Μαΐου 2021
Εκδήλωση Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου: Στις 14/5/2021
Δράση Εθελοντικής Αιμοδοσίας στις 12 & 13/5/2021 στο Πάρκο των Αγ. Αποστόλων: Από το «Το Χαμόγελο του Παιδιού»
ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ: Την Τετάρτη 12/05/2021
Μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Χανίων, οι αιτήσεις για τη χορήγηση και την ανανέωση της άδειας παραχώρησης κοινόχρηστου χώρου
Ξεκινάει η περίοδος υποβολής των αιτήσεων για τις εγγραφές – επανεγγραφές στους Παιδικούς – Βρεφικούς Σταθμούς του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. για τη σχολική χρονιά 2021-2022
Κλειστό για τους ωφελούμενους το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χανίων: Από τις 06/05 έως και τις 18/05/2021
Άνοιξαν οι εγγραφές για τον Μαραθώνιο Κρήτης 2021
Ενημέρωση για τις εγγραφές στα τμήματα εκμάθησης της Φιλαρμονικής του Δήμου Χανίων