main contentΜεταβείτε στο κύριο περιεχόμενο
top of page
\"random

21/1/2014,Εκδήλωση βράβευσης των διακριθέντων μελών του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Χανίων: Από το Δήμο Χανίων

Εκδήλωση βράβευσης των διακριθέντων μελών του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Χανίων πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014, το απόγευμα, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης, ο Αντιδήμαρχος Χανίων, αρμόδιος σε θέματα Αθλητισμού, Δημήτρης Λειψάκης, ο Βουλευτής Χανίων, Κυριάκος Βιρβιδάκης, επικεφαλής Δημοτικών Παρατάξεων, Δημοτικοί Σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης βραβεύτηκε από τον Δήμο Χανίων ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας και έξι διακριθέντα μέλη του για τις ιδιαίτερες επιδόσεις τους, ενώ ειδική τιμητική διάκριση έλαβε ο Κωνσταντίνος Γαροφαλάκης για τη συμμετοχή του στις δράσεις του Συλλόγου.

''Ο Δήμος Χανίων είναι πάντα αρωγός σε κάθε τέτοια προσπάθεια και θα προσπαθήσουμε να αξιοποιήσουμε με ακόμα πιο δυναμικό και πιο αποτελεσματικό τρόπο αυτή τη μοναδική διοργάνωση. Να την αξιοποιήσουμε για να παρακινήσουμε όσο γίνεται περισσότερους Χανιώτες στην άθληση και την υγιεινή ζωή. Θα συμβάλουμε με όλες μας τις δυνάμεις, ώστε η αξία του Αθλητισμού να φτάσει σε όσο γίνεται περισσότερους συνανθρώπους'' ανέφερε στην ομιλία του ο Δήμαρχος Χανίων Μανώλης Σκουλάκης.

''Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετέχουν σε τέτοιες διοργανώσεις, καθώς η αίσθηση του συμμετέχοντα, που πηγαίνει στην αφετηρία και ετοιμάζεται να τρέξει είναι μοναδική, είτε τερματίσει πρώτος είτε τελευταίος. Θερμά συγχαρητήρια βέβαια και ένα πολύ μεγάλο μπράβο αξίζουν και στα διακριθέντα μέλη, που βρίσκονται σήμερα εδώ. Η συμμετοχή σ’ αυτό – και, πόσο μάλλον, ο τερματισμός και η διάκριση – είναι ένα κατόρθωμα. Ένα κατόρθωμα που γεμίζει υπερηφάνεια όχι μόνο αυτόν ή αυτήν που το επιτυγχάνει, αλλά και όλους όσοι έχουν την ευκαιρία να το ζήσουν από κοντά '' τόνισε ο κος Σκουλάκης.

Ο κος Λειψάκης επεσήμανε ότι ο ''αθλητισμός στέλνει τα δικά του σημαντικά μηνύματα και τα τελευταία χρόνια το τρέξιμο έχει αποκτήσει πολύ μεγάλη δυναμική”, ενώ συνεχάρη με τη σειρά του τα μέλη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Χανίων.

 foto

 

 

#Εκδηλώσεις,#Δελτία Τύπου ,#Αθλητισμός

logo imageσυμβαίνει

Τακτική συνεδρίαση Συμβουλίου Κοινότητας Χανίων, δια περιφοράς: Στις 17/6/2021
Έναρξη λειτουργίας Προμαχώνα San Salvatore την Ημέρα της Ευρωπαϊκής Γιορτής Μουσικής (21/6) – Μοναδική δωρεάν συναυλία με τον Γιώργο Περρή & τη Genevieve Leclerc
Με τρεις εκθέσεις ξεκινάει τις πολιτιστικές δράσεις για το καλοκαίρι 2021 ο Δήμος Χανίων και η Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. - Κ.Α.Μ.
Μεγάλη ποδηλατοβόλτα στις 26 Ιουνίου για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών - Δηλώσεις συμμετοχής
Λειτουργία λαϊκής αγοράς Δήμου Χανίων για την τρέχουσα εβδομάδα (14 - 19/6)
“Η τέχνη της επικοινωνίας στην οικογένεια”: Βιωματική συνάντηση για γονείς, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών - Δηλώσεις συμμετοχής
Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων, με τηλεδιάσκεψη: Στις 16/6/2021
Πρόγραμμα προβολών Δημοτικού Κινηματογράφου Χανίων έως τις 18/7
“Μια ματιά στο ΄21 μέσα από την τέχνη της γαστρονομίας”: Από τις 16 έως τις 27/6 στο Κ.Α.Μ.
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στα τμήματα μάθησης του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) Δήμου Χανίων
Δημόσια πρόσκληση για συμμετοχή στο Δίκτυο Φορέων ΣΒΑΚ
Παρατείνονται μέχρι την Τρίτη 22/06/2021 οι αιτήσεις για την χορήγηση άδειας παραχώρησης κοινόχρηστου χώρου
Έκθεση “Ο κόσμος του Εμμανουήλ Βουρέκα” στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου: Από 16/6 έως 12/7
18ες Φωτογραφικές Συναντήσεις στα Χανιά: Από τις 4 έως τις 7 Ιουνίου 2021
Υποβολή εργασιών για το “Εν Χανίοις” έως 31/7/2021