main contentΜεταβείτε στο κύριο περιεχόμενο
top of page
\"random

23/10/2014, Τη Δευτέρα 27/10/2014 ο “1ος Νυχτερινός Δρόμος 2014”: Στα Χανιά

Ο Δήμος Χανίων σε συνεργασία με τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας διοργανώνουν φέτος τον «1ο Νυχτερινό Δρόμο 2014» την Δεύτερα 27 Οκτωβρίου 2014, με στόχο την ενίσχυση των συσσιτίων της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου. Πρόκειται για απόσταση περίπου 7 χιλιόμετρων με αφετηρία και τερματισμό το Λιμάνι των Χανίων.

Η διαδρομή θα ξεκινήσει στις 19:00 από την Πλατεία Συντριβανίου (αλυσίδες) στο Παλιό Λιμάνι και θα συνεχίσει στις οδούς Χάληδων – Σκαλίδη – Κισσάμου – Κλαδισσός – Σελίνου – Παραλία Ν. Χώρας – Κολυμβητήριο, όλο το παραλιακό μέτωπο του Λιμανιού, με τερματισμό και πάλι στην Πλατεία Συντριβανίου (αλυσίδες).

Μεγάλη τιμή για τον Δήμο Χανίων χαρακτήρισε τη συμμετοχή στην πρώτη διοργάνωση του “Νυχτερινού Δρόμου Υγείας”, γνωστού και ως night run, ο Αντιδήμαρχος Χανίων, αρμόδιος σε θέματα αθλητισμού, Μανώλης Αδοντάκης, στο πλαίσιο Συνέντευξης Τύπου, που παραχωρήθηκε σήμερα, Πέμπτη 23/10/2014, στην Αίθουσα Τύπου του Δημαρχείου Χανίων.

Ο κ. Αδοντάκης επεσήμανε ότι ο Δήμος Χανίων βρίσκεται δίπλα και στηρίζει με την αρωγή του δράσεις, που προάγουν τον μαζικό αθλητισμό και έχουν ως σκοπό την πρόκληση του ενδιαφέροντος του φίλαθλου κόσμου να ασχοληθεί με τον αθλητισμό, με σκοπό τη διατήρηση και βελτίωση πρωτίστως της υγείας του. Μάλιστα, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος συνεχάρη και τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας, για τη δράση του στον τομέα του αθλητισμού και της ευγενούς άμιλλας.

Όπως γνωστοποίησε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Χανίων, Γεώργιος Αλογδιανάκης, για πρώτη φορά διοργανώνεται ανάλογος αγώνας, ενώ σε αυτόν μπορεί να συμμετέχει όποιος το επιθυμεί. Με το πέρας του αγώνα, στην πλατεία του Ενετικού Λιμένα, θα ακολουθήσει μουσική και χοροί από το παραδοσιακό συγκρότημα του Λαογραφικού Ομίλου Χανίων, ενώ θα γίνει
και κλήρωση δώρων, με δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση όλων των παρόντων συμμετεχόντων, που θα φέρουν το νούμερο συμμετοχής τους.

Τη διεξαγωγή της διοργάνωσης χαιρέτισαν από την πλευρά τους κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης ο Ευστράτιος Χατζηδάκης εκ μέρους της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου, και ο Κώστας Χριστινάκης, ως αθλητικός διευθυντής της ΑΧΕΠΑ, Τμήματος Χανίων.

Σημειώνεται ότι η διάρκεια του αγώνα είναι 75 λεπτά. Κύπελλα θα δοθούν στους τρεις (3) πρώτους άνδρες της γενικής κατάταξης και στις τρεις (3) πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης, ενώ θα υπάρχει και ειδική κατηγορία ΑΜΕΑ.

Εγγραφές πραγματοποιούνται στα γραφεία του Σ.Δ.Υ.Χ. κάθε Τετάρτη 19.00 - 21.00 , στο κιόσκι της Δημοτικής Αγοράς στις 25/10/14 από τις 11.00 έως τις 14.00 και στην αφετηρία της διαδρομής στις αλυσίδες τουλάχιστον δύο (2) ώρες πριν την προγραμματισμένη ώρα εκκίνησης.

p1

p2

 

#ΔΗΜΟΣ,#Δελτία Τύπου ,#Αθλητισμός ,#Πολιτισμός

logo imageσυμβαίνει

Τροποποιείται εκτάκτως το ωράριο εξυπηρέτησης στα Κ.Ε.Π. της οδού Κυδωνίας: Την Παρασκευή, 26/02/2021
Παρουσιάστηκε επίσημα το Κοινωνικό Πλυντήριο του Δήμου Χανίων
Πρόσκληση σύγκλησης Συμβουλίου Κοινότητας Χανίων: Στις 26/2/2021
5th Chaniartoon International Comic & Animation Festival 2021
ΔΩΡΕΑΝ ΔΡΑΣΕΙΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ
Λειτουργία ΚΕΠ Δήμου Χανίων σύμφωνα με οδηγίες του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Παράταση ισχύος για τους ωφελούμενους της Δομής Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Χανίων, Κοινωνικού Παντοπωλείου - Παροχή Συσσιτίου
Παράταση ισχύος εγκριτικών αποφάσεων για «Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα (ΚΕΑ)» & «Επίδομα Στέγασης»
Ωράριο λειτουργίας Παιδικής - Εφηβικής Βιβλιοθήκης Δημοτικού Κήπου & Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων
Ενημέρωση για τις εγγραφές στα τμήματα εκμάθησης της Φιλαρμονικής του Δήμου Χανίων