main contentΜεταβείτε στο κύριο περιεχόμενο
top of page
\"random

23/10/2014, Τη Δευτέρα 27/10/2014 ο “1ος Νυχτερινός Δρόμος 2014”: Στα Χανιά

Ο Δήμος Χανίων σε συνεργασία με τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας διοργανώνουν φέτος τον «1ο Νυχτερινό Δρόμο 2014» την Δεύτερα 27 Οκτωβρίου 2014, με στόχο την ενίσχυση των συσσιτίων της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου. Πρόκειται για απόσταση περίπου 7 χιλιόμετρων με αφετηρία και τερματισμό το Λιμάνι των Χανίων.

Η διαδρομή θα ξεκινήσει στις 19:00 από την Πλατεία Συντριβανίου (αλυσίδες) στο Παλιό Λιμάνι και θα συνεχίσει στις οδούς Χάληδων – Σκαλίδη – Κισσάμου – Κλαδισσός – Σελίνου – Παραλία Ν. Χώρας – Κολυμβητήριο, όλο το παραλιακό μέτωπο του Λιμανιού, με τερματισμό και πάλι στην Πλατεία Συντριβανίου (αλυσίδες).

Μεγάλη τιμή για τον Δήμο Χανίων χαρακτήρισε τη συμμετοχή στην πρώτη διοργάνωση του “Νυχτερινού Δρόμου Υγείας”, γνωστού και ως night run, ο Αντιδήμαρχος Χανίων, αρμόδιος σε θέματα αθλητισμού, Μανώλης Αδοντάκης, στο πλαίσιο Συνέντευξης Τύπου, που παραχωρήθηκε σήμερα, Πέμπτη 23/10/2014, στην Αίθουσα Τύπου του Δημαρχείου Χανίων.

Ο κ. Αδοντάκης επεσήμανε ότι ο Δήμος Χανίων βρίσκεται δίπλα και στηρίζει με την αρωγή του δράσεις, που προάγουν τον μαζικό αθλητισμό και έχουν ως σκοπό την πρόκληση του ενδιαφέροντος του φίλαθλου κόσμου να ασχοληθεί με τον αθλητισμό, με σκοπό τη διατήρηση και βελτίωση πρωτίστως της υγείας του. Μάλιστα, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος συνεχάρη και τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας, για τη δράση του στον τομέα του αθλητισμού και της ευγενούς άμιλλας.

Όπως γνωστοποίησε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Χανίων, Γεώργιος Αλογδιανάκης, για πρώτη φορά διοργανώνεται ανάλογος αγώνας, ενώ σε αυτόν μπορεί να συμμετέχει όποιος το επιθυμεί. Με το πέρας του αγώνα, στην πλατεία του Ενετικού Λιμένα, θα ακολουθήσει μουσική και χοροί από το παραδοσιακό συγκρότημα του Λαογραφικού Ομίλου Χανίων, ενώ θα γίνει
και κλήρωση δώρων, με δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση όλων των παρόντων συμμετεχόντων, που θα φέρουν το νούμερο συμμετοχής τους.

Τη διεξαγωγή της διοργάνωσης χαιρέτισαν από την πλευρά τους κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης ο Ευστράτιος Χατζηδάκης εκ μέρους της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου, και ο Κώστας Χριστινάκης, ως αθλητικός διευθυντής της ΑΧΕΠΑ, Τμήματος Χανίων.

Σημειώνεται ότι η διάρκεια του αγώνα είναι 75 λεπτά. Κύπελλα θα δοθούν στους τρεις (3) πρώτους άνδρες της γενικής κατάταξης και στις τρεις (3) πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης, ενώ θα υπάρχει και ειδική κατηγορία ΑΜΕΑ.

Εγγραφές πραγματοποιούνται στα γραφεία του Σ.Δ.Υ.Χ. κάθε Τετάρτη 19.00 - 21.00 , στο κιόσκι της Δημοτικής Αγοράς στις 25/10/14 από τις 11.00 έως τις 14.00 και στην αφετηρία της διαδρομής στις αλυσίδες τουλάχιστον δύο (2) ώρες πριν την προγραμματισμένη ώρα εκκίνησης.

p1

p2

 

#ΔΗΜΟΣ,#Δελτία Τύπου ,#Αθλητισμός ,#Πολιτισμός

logo imageσυμβαίνει

Δημόσια συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων: Στις 25/10/2019
ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΚΘΕΣΗΣ ΝΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ: Έως τις 20/11/2019
«Η ψυχική υγεία στην εφηβεία»: Στις 24/10/2019 στην Παιδική - Εφηβική Βιβλιοθήκη Δημοτικού Κήπου
Ενημερωτική Ημερίδα - Υποδομή Γεωχωρικών Πληροφοριών Δήμου Χανίων: Στις 23/10 στο ΤΕΕ - ΤΔΚ
Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικής Κοινότητας Χανίων: Στις 21/10/2019
Πρόγραμμα διακοπής καπνίσματος: Από τον Συμβουλευτικό Σταθμό του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. Δήμου Χανίων
Προγράμματα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων για γονείς & παιδιά σε συνεργασία με τις Τοπικές Μονάδες Υγείας Χανίων (ΤΟΜΥ)
Ανοιχτό για το κοινό το Φρούριο “Κουλές” της Απτέρας κάθε Κυριακή για τον μήνα Οκτώβριο
Έναρξη ομαδικών προγραμμάτων άθλησης & λειτουργία γυμναστηρίων: Από τον Δήμο Χανίων
Εγγραφές στην Παιδική Χορωδία του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. του Δήμου Χανίων
Πλούσιες οι δράσεις για τα ΚΑΠΗ & τα Κέντρα Παιδικής Δημιουργίας: Από τον Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π.
ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ
Δράσεις αγωγής υγείας και ευαισθητοποίησης από την Κινητή Μονάδα Ενημέρωσης του Συμβουλευτικού Σταθμού του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π.
Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων: Νέα προγράμματα για γονείς & παιδιά
«Στη βιβλιοθήκη κάθε μήνα… έχουμε θέμα»