23/7/2014, “Η μέρα της αλήθειας και των ψεμάτων”: Στη Δημοτική Παιδική Βιβλιοθήκη της Σούδας
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με θέμα: “Η μέρα της αλήθειας και των ψεμάτων” στην Δημοτική Παιδική Βιβλιοθήκη της Σούδας, την Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014.
Τα παιδιά, που συμμετείχαν έπαιξαν, λέγοντας ψέματα κι αλήθειες. Αναζήτησαν ήρωες βιβλίων, που έλεγαν συστηματικά ψέματα, ή που χρειάστηκε να πουν ψέμα σε μια ιδιαίτερη περίπτωση. Αναρωτήθηκαν γιατί οι άνθρωποι λένε ψέματα και ποιες είναι οι συνέπειές τους, καθώς επίσης προβληματίστηκαν για την εμφάνιση του ψέματος στην καθημερινή μας ζωή, στην τηλεόραση, στις ταινίες, στις διαφημίσεις, στα βιντεοπαιχνίδια, στον κόσμο των ηλεκτρονικών υπολογιστών.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης διαπιστώθηκε ότι τα μικρά παιδιά χρειάζονται τη βοήθεια των μεγάλων, για να κατανοήσουν τις παραπάνω έννοιες.
Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων ευχαριστεί την εκπαιδευτικό, Δέσποινα Τζιάκη, για την εξαιρετική παρουσίαση.
συμβαίνει
- Έναρξη υποβολής αιτήσεων για ένταξη στο Κοινωνικό Πλυντήριο του Δήμου Χανίων
- Παρουσιάστηκε επίσημα το Κοινωνικό Πλυντήριο του Δήμου Χανίων
- 5th Chaniartoon International Comic & Animation Festival 2021
- ΔΩΡΕΑΝ ΔΡΑΣΕΙΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ
- Λειτουργία ΚΕΠ Δήμου Χανίων σύμφωνα με οδηγίες του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης
- Παράταση ισχύος για τους ωφελούμενους της Δομής Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Χανίων, Κοινωνικού Παντοπωλείου - Παροχή Συσσιτίου
- Παράταση ισχύος εγκριτικών αποφάσεων για «Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα (ΚΕΑ)» & «Επίδομα Στέγασης»
- Ωράριο λειτουργίας Παιδικής - Εφηβικής Βιβλιοθήκης Δημοτικού Κήπου & Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων
- Ενημέρωση για τις εγγραφές στα τμήματα εκμάθησης της Φιλαρμονικής του Δήμου Χανίων