main contentΜεταβείτε στο κύριο περιεχόμενο
top of page
\"random

19/06/2014, Διάθεση περιπτέρων στο Δήμο Χανίων για την Έκθεση του Αγροτικού Αυγούστου στα Χανιά (1/8/2014-10/8/2014) με απευθείας ανάθεση

Ο  ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ

Ο Δήμος Χανίων πρόκειται να διοργανώσει για 4η συνεχή χρονιά τον κύκλο δράσεων ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥμε συνδιοργανωτές: α) την β) Περιφέρεια Κρήτης– Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και γ)το Επιμελητήριο Χανίων

Η έκθεση του Αγροτικού Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά, στη Δυτική Τάφρο από Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014 έως και την Κυριακή 10 Αυγούστου 2014.

Για τις ανάγκες του Δήμου (στέγαση φορέων,υπηρεσιών, συλλόγων, ιδρυμάτων, μεμονομένων εκθετών που συμβάλλουν στην καλή εμφάνιση της Έκθεησς κλπ), ο Δήμος θα πρέπει να διαθέτει περίπτερα.

Για το λόγο αυτό προκηρύσσουμε εκδήλωση ενδιαφέροντος, για επιλογή αναδόχου ο οποίος θα αναλάβει τον σχεδιασμό, την κατασκευή, τον εξοπλισμό, την διακόσμησης καθώς και την αποξήλωση 35 περιπτέρων του Αγροτικού Αυγούστου στα Χανιά προϋπολογισμού 20.000,00 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Συγκεκριμένα:

 

Διάθεση 35 περιπτέρων των 16 τ.μ. στο Δήμο Χανίων, συνολικού εμβαδού 560 τ.μ., και συνολικής προϋπολογιζόμενης δαπάνης 20.000 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 23%).

 

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ

 

Η στέγαση της έκθεσης θα γίνει από σύστημα αυτοφερόμενων λυόμενων μεταλλικών στεγάστρων/τεντών. Ο χώρος στον οποίο θα πραγματοποιηθεί το “γεγονός” δεν επιτρέπει την αγκύρωση των στεγάστρων στο έδαφος.

 

1. ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΕΓΑΣΤΡΟΥ/ΤΕΝΤΑΣ

Το σύστημα του στεγάστρου/τέντας θα πρέπει να αποτελείται από:

Α) Δάπεδο

Υπερυψωμένο δάπεδο ύψους +14 cm αποτελούμενο από μεταλλικούς δοκούς γαλβανισμένους στην επιφάνειά τους και διατομής 8cm Χ 12cm. Οι δοκοί θα εδράζονται σε μεταλλικά ρυθμιζόμενα στηρίγματα βαρέως τύπου. Η ρύθμιση του ψευδοπατώματος καθ'ύψος θα επιτρέπει να απορροφηθούν όποιες ανωμαλίες του εδάφους, με αποτέλεσμα η τελική επιφάνεια να είναι σε οριζόντια θέση. Η τελική επικάλυψη του μεταλλικού σκελετού γίνεται από κόντρα πλακάζ υψηλής αντοχής πάχους 18 χιλ.

Β) Σκελετός

Τα κάθετα στοιχεία υποστήριξης/κολώνες θα αποτελούνται από τέσσερις μεταλλικούς σωληνωτούς στύλους γαλβανισμένους στην επιφάνειά τους διατομής 4cm Χ 4cm ενωμένοι μεταξύ τους ώστε να δημιουργούν ενιαίες κολώνες διαστάσεων 19cm Χ 19cm έκαστη.

Η σύνδεση των κολώνων με το ψευδοπάτωμα θα γίνεατι μηχανικά σε προκαθορισμένες θέσεις με την χρήση ειδικών μεταλλικών τεμαχίων (φλάντζες).

Τα οριζόντια στοιχεία υποστήριξης/δοκάρια θα είναι επίσης μεταλλικά, γαλβανισμένα στην επιφάνειά τους, σχήματος διατομής U” και διατομής 17cm Χ 9cm. Η σύνδεσή τους με τις κολώνες θα γίνεται μηχανικά με την χρήση ειδικών μεταλλικών τεμαχίων (φλάντζες).

Γ) Κάλυψη σκελετού

Η κάλυψη του σκελετού της οροφής και των πλαϊνών θα γίνεται από λευκό PVC διαπερατό από το φως, κατηγορία ακαυστότητας 2, επεξεργασμένο για περιορισμό καπνού.

Η κατασκευή της επικάλυψης θα εξασφαλίζεται διαμέσου ενσωματωμένων κορδονιών που θα εξαρτώνται από τις πλάγιες τραβέρσες και θα παρουσιάζουν άψογη εφαρμογή.

Το άνοιγμα των πλαϊνών διαχωριστικών θα πραγματοποιείται διαμέσου σημείων κύλισης για εύκολη πρόσβαση στο εσωτερικό του στεγάστρου.

Η απορροή των όμβριων υδάτων θα εξασφαλίζεται μέσω των οριζόντιων και κάθετων μεταλλικών στοιχείων τα οποία ως υδρορροές θα συλλέγουν τα όμβρια και θα τα διοχετεύουν στο έδαφος κάτω από το υπερυψωμένο δάπεδο.

Όλη η κατασκευή θα πρέπει να ανταποκρίνεται σε μεγάλη νεροποντή χωρίς να παρουσιάζει προβλήματα στεγανότητας ή παραμόρφωσης των στοιχείων επικάλυψης και πλαγιοκάλυψης, καθώς επίσης και σε ισχυρούς ανέμους.

Τα μεταλλικά στέγαστρα / τέντες θα πρέπει να έχουν την δυνατότητα αυτόνομης τοποθέτησης ή σε σειρά .

 

2. ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

  • 1 γραφείο άριστης εμφάνισης με συρτάρι που κλειδώνει και πολυθρόνα.

  • 1 τραπέζι στρογγυλό με 8 καθίσματα για τους επισκέπτες για την

  • συμπλήρωση ερωτηματολογίου κ.λ.π

  • πάγκος εκθέσεων ενημερωτικών φυλλαδίων

  • διακοσμητικά στοιχεία, ράφια και κύβους

  • επιγραφή με την επωνυμία της επιχείρησης και λογότυπό της στη μετώπη του stand. Τα γωνιακά stands θα έχουν από 1 επιγραφή και 1 λογότυπο σε κάθε πρόσοψη.

  • μια εκτύπωση του χαρακτηριστικού προϊόντος σε φωτιζόμενο πλεξιγκλάς

  • 1 πρίζα σούκο

  • 1 καλόγερο για το κρέμασμα των ρούχων

  • 1 -2 θήκες για έντυπα

 

3. ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Η εγκατάσταση θα γίνει σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφάλειας.

Όλες οι παροχές από τον πίνακα, οι διακλαδώσεις, οι απολήξεις στους προβολείς και τους ρευματοδότες, θα είναι από φις κουμπωτά μικρού μεγέθους, καθώς και ταφ του ίδιου συστήματος. Οι πίνακες θα διαθέτουν πλαίσιο και πορτάκι ασφαλείας.

 

4. ΦΩΤΙΣΜΟΣ

Για τον γενικό φωτισμό των περιπτέρων θα χρησιμοποιηθούν προβολείς αλογόνου μετάλλου ισχύος 150W ευρείας δέσμης ανάλογου ποσότητας ώστε το αποτέλεσμα να καλύπτει τις ανάγκες των χώρων.

Για τον περιβάλλοντα χώρο θα χρησιμοποιηθούν προβολείς αλογόνου μετάλλου ισχύος 400W ευρείας δέσμης η ποσότητα των οποίων θα καθοριστεί από τις ανάγκες του χώρου.

Ο υποψήφιος υποχρεούται μαζί με την προσφορά του να καταθέσει μελέτη φωτισμού.

 

5. ΑΠΟΞΗΛΩΣΗ

Ο ανάδοχος θα πρέπει μετά το πέρας της έκθεσης να προβεί σε εργασίες αποξήλωσης όλων των περιπτέρων και παράδοσης του χώρου στην αρχική του μορφή.

 

6. ΑΨΙΔΑ

Τοιχία σε βαθμιδωτή τοποθέτηση θα σηματοδοτούν την έκθεση μέσω εικαστικών θεμάτων και του τίτλου της έκθεσης, ο οποίος θα τοποθετηθεί σε λευκή οριζόντια επιφάνεια. Προφίλ αλουμινίου σχηματίζουν την οροφή της όλης κατασκευής και θα φέρουν φωτιστικά σώματα. Οι διαστάσεις της πύλης είναι 5,70 μ μήκος Χ 3,50 μ πλάτος Χ 4,50 μ ύψος.

 

Απαραίτητα επίσης είναι τα κάτωθι:

 

1. Η προσκόμιση εγγυητικής επιστολής της αναδόχου εταιρείας ύψους 5% του προυπολογισμού χωρίς το ΦΠΑ, η οποία θα κατατεθεί στον Δήμο Χανίων πριν την υπογραφή της σύμβασης. Αυτό θα βεβαιώνεται με υπεύθυνη δήλωση ότι θα κατατεθεί η εγγυητική επιστολή σε περίπτωση που θα είναι η εταιρεία ανάδοχη.

2. Διαβεβαίωση έγγραφη ότι η ανάδοχη εταιρεία θα έχει ασφαλισμένα τα περίπτερα της ως προς την πυρκαγιά, την δολιοφθορά κ.τ.λ.

3. Διαβεβαίωση έγγραφη ότι η ανάδοχη εταιρεία διαθέτει μόνιμο προσωπικό υποστήριξης των περιπτέρων της ( μηχανικό, αρχιτέκτονα, ηλεκτρολόγο και άλλους τεχνικούς) με υποβολή με την προσφορά της και κατάστασης εργαζομένων

4. Πιστοποιητικό διασφάλισης ποιότητας (ISO) της εταιρείας

5. Να προσκομίσουν ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις οικονομικές προσφορές τους ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΦΑΚΕΛΟ στο ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ του Δήμου Χανίων Κυδωνίας 29 Χανιά, τκ.73135 με την ένδειξη προς Γραφείο Προμηθειών, προσφορά για «Διάθεση περιπτέρων για τις εκδηλώσεις του Αγροτικού Αυγούστου 2014 στα Χανιά» έως και την Τετάρτη 25-06-2014

Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ Δ/ΝΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

 

ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ