main contentΜεταβείτε στο κύριο περιεχόμενο
top of page
\"random

19/11/2014, Συνεργασία Δήμου Χανίων με τον Σύλλογο Εστίασης & την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Χανίων. Συναντήσεις Δημάρχου Χανίων, Τ. Βάμβουκα

Τους κεντρικούς άξονες, στους οποίους κινείται ο προγραμματισμός της δημοτικής αρχής των Χανίων για την προώθηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων, που διαθέτει ο Δήμος Χανίων, καθώς και για την αντιμετώπιση των ζητημάτων, που προκύπτουν, από φαινόμενα, όπως η κατάληψη δημοσίων χώρων, η ηχορύπανση, κ.α. παρουσίασε σήμερα, Τετάρτη 19/11/2014, ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, στο πλαίσιο διαδοχικών συναντήσεων, που είχε με τους εκπροσώπους του Συλλόγου Εστίασης Ν. Χανίων και της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Χανίων.

Όπως επεσήμανε ο Δήμαρχος Χανίων θα πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα φαινόμενα, που αμαύρωναν κατά το παρελθόν την εικόνα, που παρουσιάζουν σημεία - πόλοι έλξης για την πόλη μας, όπως η Παλιά Πόλη και το Ενετικό Λιμάνι, σε συνεργασία πάντοτε με τους επιχειρηματίες των συγκεκριμένων περιοχών. “Θα πρέπει να επιτευχθεί μία ισορροπία προς όφελος τόσο των μονίμων κατοίκων, των επιχειρηματιών αλλά και των επισκεπτών των τουριστικών μας περιοχών, ώστε την ερχόμενη περίοδο η εικόνα, που παρουσιάζει η πόλη μας να είναι φιλικότερη και ελκυστικότερη προς τους δημότες και τους επισκέπτες της”, επεσήμανε ο κ. Βάμβουκας.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος, Μιχάλης Μπουρδαντωνάκης, και ο Αντιπρόεδρος, Ιωσήφ Φαραντάκης, του Συλλόγου Εστίασης Ν. Χανίων, καθώς και ο Πρόεδρος, Γιάννης Μαργαρώνης, και ο Αντιπρόεδρος, Γιώργος Τραχαλάκης, του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων (Ε.Β.Ε.Χ.).

Στο μεταξύ, την αρωγή και τη στήριξη της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Χανίων ζήτησε ο Δήμαρχος Χανίων, προκειμένου να βελτιωθεί η εικόνα της πόλης προς τους επισκέπτες. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον Πρόεδρο, Μανώλη Γιαννούλη, και τον Γραμματέα, Κυριάκο Παπαδάκη, ο κ. Βάμβουκας εξήγησε τη φιλοσοφία της δημοτικής αρχής για την ανάπτυξη και τον τουρισμό, άκουσε τις προτάσεις των Ξενοδόχων και ζήτησε τη συμμετοχή της Ένωσης, μέσω της διατύπωσης των προτάσεων της, στην εκπόνηση του προγραμματισμού της δημοτικής αρχής.

Στη συνάντηση παρευρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, Γιάννης Μαράκης, καθώς και ο ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου σε θέματα τουρισμού, Μιχάλης Αρτεμάκης.

 

 

#ΔΗΜΟΣ,#Δελτία Τύπου

logo imageσυμβαίνει

Ειδική δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου: Στις 18/12/2019
Δημόσια συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων: Στις 18/12/2019
“Χριστούγεννα στα Περιβόλια”: 13 – 15/12 πλούσιες εορταστικές εκδηλώσεις για όλους
"Το νου σας.... έρχονται οι Καλικάντζαροι!". Στις 14/12/2019, στο Χαζίρειο, Αγίας Μαρίνας
“Χριστούγεννα στους πρόποδες των Λευκών Ορέων”: Στις 15/12/2019, στους Κάμπους Κεραμιών
Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από το ΚΥΤΤΑΡΟ ΧΑΛΕΠΑΣ: Στις 15/12/2019
«Χαίρουσα η κτίσις αγάλλεται…»: Στις 19/12/2019 στο Κ.Α.Μ.
Πρόσκληση Σύγκλησης Συμβουλίου Κοινότητας Χανίων την 16η Δεκεμβρίου 2019
Από τη Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης...στο ΚΑΜ
Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων: «Με το μωρό μου στη Βιβλιοθήκη»
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στα τμήματα μάθησης του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) Δήμου Χανίων
ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ στη «Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Παροχή Συσσιτίου ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ»
Πρόγραμμα διακοπής καπνίσματος: Από τον Συμβουλευτικό Σταθμό του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. Δήμου Χανίων
Προγράμματα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων για γονείς & παιδιά σε συνεργασία με τις Τοπικές Μονάδες Υγείας Χανίων (ΤΟΜΥ)
Έναρξη ομαδικών προγραμμάτων άθλησης & λειτουργία γυμναστηρίων: Από τον Δήμο Χανίων
Πλούσιες οι δράσεις για τα ΚΑΠΗ & τα Κέντρα Παιδικής Δημιουργίας: Από τον Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π.