main contentΜεταβείτε στο κύριο περιεχόμενο
top of page
\"random

30/7/2015, Street basket 3Χ3 & Chania Aquathlon 2015 από τον Δήμο Χανίων: Στις 1 & 2/8/2015

Ενδιαφέρουσες αθλητικές δραστηριότητες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν το προσεχές Σαββατοκύριακο οι κάτοικοι των Χανίων αλλά και οι επισκέπτες της πόλης μας, καθώς το Τμήμα Αθλητισμού και Νέας Γενιάς διοργανώνει δύο σημαντικές δράσεις, που επικεντρώνονται στην καλαθοσφαίριση, το τρέξιμο και την κολύμβηση.

Ειδικότερα, όπως γνωστοποιήθηκε στο πλαίσιο Συνέντευξης Τύπου, που παραχωρήθηκε την Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015, στην Αίθουσα Τύπου του Δημαρχείου Χανίων, η πρώτη δράση αφορά το 4ο τουρνουά street basket 3Χ3, που διοργανώνει ο Δήμος Χανίων σε συνεργασία με την ομάδα “chania big 3”.

To τουρνουά θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1/8/2015, στις 17.00, στο αύλειο χώρο του 1ου Γυμνασίου Χανίων, και απευθύνεται σε ηλικίες άνω των 16 ετών. Η τελική φάση του τουρνουά θα διεξαχθεί την Κυριακή 2/8/2015, στις 17.00, στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου, στο ύψος του Δημοτικού Κήπου, επιβεβαιώνοντας την ταυτότητα του τουρνουά ως street basketball, ενώ σε αυτή θα περιλαμβάνεται και διαγωνισμό τρίποντων.

Ο Δήμος Χανίων στηρίζει διαχρονικά με την αρωγή του προσπάθειες, οι οποίες προωθούν το πνεύμα του αθλητισμού και της ευγενούς άμιλλας, ακόμη περισσότερο όταν αυτές καλύπτουν το αίτημα της εποχής για κοινωνική αλληλεγγύη, καθώς στην εν λόγω διοργάνωση η συμμετοχή προϋποθέτει την προσφορά τροφίμων μακράς διαρκείας προς ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου”, επεσήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Αδοντάκης, ευχαριστώντας εκτός από τους χορηγούς και το Τμήμα Τροχαίας Χανίων για τη συνδρομή του.

Την ικανοποίηση του για τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου, μέσω της διοργάνωσης, εξέφρασε από την πλευρά του και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Μανώλης Φραγκάκης, τονίζοντας ότι είναι αναγκαία η στήριξη του θεσμού του Κοινωνικού Παντοπωλείου, το οποίο βοηθά τους Χανιώτες να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες τους.

Για πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.facebook.com/chania.big.3?fref=ts

Στο μεταξύ, την Κυριακή 2/8/2015, στις 18.30, ο Δήμος Χανίων σε συνεργασία με τον Α.Π.Σ. ΑΝΕΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ διοργανώνει το 1ο CHANIA AQUATHLON 2015, το οποίο περιλαμβάνει 1 χλμ. κολύμβησης και 3 χλμ. τρεξίματος.

Ο συγκεκριμένος αγώνας δεν απευθύνεται μόνο σε αθλητές, καθώς σε ειδική κατηγορία μπορεί να συμμετέχει και το ευρύ κοινό, ενώ έχει προβλεφθεί και κατηγορία για τα άτομα με ειδικές ικανότητες”, τόνισε ο κ. Αδοντάκης, ευχαριστώντας το Τμήμα Ναυαγοσωστών του ΝΟΧ, το Λιμενικό Σώμα και τους εθελοντές του Δήμου Χανίων για την πολύτιμη αρωγή στη διοργάνωση.

Σημειώνεται ότι η έναρξη θα γίνει από την ακτή της Χρυσής Ακτής, ενώ, όπως διευκρίνισε η Προϊσταμένη του Τμήματος Αθλητισμού & Πολιτισμού του Δήμου Χανίων, Λίνα Ψούνη θα υπάρχουν δύο κατηγορίες ανδρών (ηλικίας άνω - κάτω 40 ετών), δύο κατηγορίες γυναικών (ηλικίας άνω - κάτω 40 ετών), κατηγορία ΑΜΕΑ, κατηγορία για ευρύ κοινό.

Δηλώσεις συμμετοχής στην ιστοσελίδα: www.anemoshania.gr και μία ώρα πριν τον αγώνα.

 

p1

p2

p3

 

logo imageσυμβαίνει

Εβδομάδα δράσεων ευαισθητοποίησης & ενημέρωσης για τις εξαρτήσεις από τον Δήμο Χανίων, σε συνεργασία με τοπικούς φορείς- Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών (26/6)
Διήμερο επετειακών εκδηλώσεων για τους εκτελεσθέντες κατά τη Μάχη της Κρήτης στα Περβόλια: Στις 19 & 20/6/2020
Η 9η΄Εκθεση Βιβλίου τον Αύγουστο στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων: Από τον Δήμο Χανίων & την Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. - Κ.Α.Μ. - Δηλώσεις συμμετοχής
Έναρξη λειτουργίας Προμαχώνα San Salvatore την Ημέρα της Ευρωπαϊκής Γιορτής Μουσικής (21/6) – Μοναδική δωρεάν συναυλία με τον Γιώργο Περρή & τη Genevieve Leclerc
Με τρεις εκθέσεις ξεκινάει τις πολιτιστικές δράσεις για το καλοκαίρι 2021 ο Δήμος Χανίων και η Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. - Κ.Α.Μ.
Μεγάλη ποδηλατοβόλτα στις 26 Ιουνίου για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών - Δηλώσεις συμμετοχής
Λειτουργία λαϊκής αγοράς Δήμου Χανίων για την τρέχουσα εβδομάδα (14 - 19/6)
“Η τέχνη της επικοινωνίας στην οικογένεια”: Βιωματική συνάντηση για γονείς, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών - Δηλώσεις συμμετοχής
Πρόγραμμα προβολών Δημοτικού Κινηματογράφου Χανίων έως τις 18/7
“Μια ματιά στο ΄21 μέσα από την τέχνη της γαστρονομίας”: Από τις 16 έως τις 27/6 στο Κ.Α.Μ.
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στα τμήματα μάθησης του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) Δήμου Χανίων
Δημόσια πρόσκληση για συμμετοχή στο Δίκτυο Φορέων ΣΒΑΚ
Παρατείνονται μέχρι την Τρίτη 22/06/2021 οι αιτήσεις για την χορήγηση άδειας παραχώρησης κοινόχρηστου χώρου
Έκθεση “Ο κόσμος του Εμμανουήλ Βουρέκα” στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου: Από 16/6 έως 12/7
18ες Φωτογραφικές Συναντήσεις στα Χανιά: Από τις 4 έως τις 7 Ιουνίου 2021
Υποβολή εργασιών για το “Εν Χανίοις” έως 31/7/2021