main contentΜεταβείτε στο κύριο περιεχόμενο
top of page
\"random

29/06/2015, Δήλωση του Δημάρχου Χανίων σχετικά με τις έκτακτες οικονομικές συνθήκες

Λόγω των εκτάκτων οικονομικών συνθηκών και τους περιορισμούς που αυτές επιβάλλουν στην εύρυθμη λειτουργία του Δήμου, ο Δήμαρχος Χανίων προέβη στην παρακάτω δήλωση:

 

«Οι μέρες που διανύουμε ενέχουν αντικειμενικές δυσκολίες όπως αυτές προκύπτουν από τις έκτακτες οικονομικές συνθήκες τις οποίες βιώνει συνολικά η χώρα. Στο πλαίσιο αυτό, διαβεβαιώνω τους Δημότες μας ότι οι υπηρεσίες του Δήμου Χανίων έχουν τεθεί σε ετοιμότητα για να διασφαλίσουν την ομαλή λειτουργία του σε κάθε επίπεδο.

Ως εκ τούτου, έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα και έχουμε κάνει όλους τους αναγκαίους σχεδιασμούς, ώστε να λειτουργήσει ο Δήμος σε συνθήκες κανονικότητας, δεδομένων φυσικά των περιορισμών που επικρατούν στη χώρα μας αυτή τη στιγμή.

Καθήκον όλων μας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, υπηρεσιακών και αιρετών, είναι η εξάντληση κάθε δυνατότητας για την απρόσκοπτη παροχή υπηρεσιών στους Δημότες και η άμεση εξεύρεση λύσεων όπου αυτές απαιτηθούν.

 Με αποφασιστικότητα, οι υπηρεσίες του Δήμου θα συνεχίσουν να επιτελούν το δικό τους έργο και στο πλαίσιο αυτό ζητούμε τη συνδρομή των πολιτών με τη νηφαλιότητα και τη συνεργασία τους.

 Απευθυνόμενος στους πολίτες θα ήθελα να τονίσω:

Είναι τώρα η στιγμή ανάληψης ευθύνης, ατομικής και συλλογικής. Χρειαζόμαστε τη συνεργασία των δημοτών μας.  Ας συντονίσουμε όλοι τις προσπάθειές μας για να δώσουμε απέναντι στη κρίση την απάντηση που αρμόζει στη δημοκρατία μας.

 Να βοηθήσουμε όλοι να προστατευτεί η αξιοπρέπεια κάθε πολίτη αλλά και της κοινωνίας.

 Η κοινωνία των πολιτών πρέπει να δείξει αυτές τις στιγμές τη μεγαλύτερη δυνατή αλληλεγγύη και θα πρέπει να αποτρέψει τα οποιαδήποτε φαινόμενα διχασμού».

logo imageσυμβαίνει

Εβδομάδα δράσεων ευαισθητοποίησης & ενημέρωσης για τις εξαρτήσεις από τον Δήμο Χανίων, σε συνεργασία με τοπικούς φορείς- Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών (26/6)
Διήμερο επετειακών εκδηλώσεων για τους εκτελεσθέντες κατά τη Μάχη της Κρήτης στα Περβόλια: Στις 19 & 20/6/2020
Η 9η΄Εκθεση Βιβλίου τον Αύγουστο στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων: Από τον Δήμο Χανίων & την Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. - Κ.Α.Μ. - Δηλώσεις συμμετοχής
Έναρξη λειτουργίας Προμαχώνα San Salvatore την Ημέρα της Ευρωπαϊκής Γιορτής Μουσικής (21/6) – Μοναδική δωρεάν συναυλία με τον Γιώργο Περρή & τη Genevieve Leclerc
Με τρεις εκθέσεις ξεκινάει τις πολιτιστικές δράσεις για το καλοκαίρι 2021 ο Δήμος Χανίων και η Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. - Κ.Α.Μ.
Μεγάλη ποδηλατοβόλτα στις 26 Ιουνίου για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών - Δηλώσεις συμμετοχής
“Η τέχνη της επικοινωνίας στην οικογένεια”: Βιωματική συνάντηση για γονείς, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών - Δηλώσεις συμμετοχής
Πρόγραμμα προβολών Δημοτικού Κινηματογράφου Χανίων έως τις 18/7
“Μια ματιά στο ΄21 μέσα από την τέχνη της γαστρονομίας”: Από τις 16 έως τις 27/6 στο Κ.Α.Μ.
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στα τμήματα μάθησης του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) Δήμου Χανίων
Δημόσια πρόσκληση για συμμετοχή στο Δίκτυο Φορέων ΣΒΑΚ
Παρατείνονται μέχρι την Τρίτη 22/06/2021 οι αιτήσεις για την χορήγηση άδειας παραχώρησης κοινόχρηστου χώρου
Έκθεση “Ο κόσμος του Εμμανουήλ Βουρέκα” στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου: Από 16/6 έως 12/7
18ες Φωτογραφικές Συναντήσεις στα Χανιά: Από τις 4 έως τις 7 Ιουνίου 2021
Υποβολή εργασιών για το “Εν Χανίοις” έως 31/7/2021