main contentΜεταβείτε στο κύριο περιεχόμενο
top of page
\"random

30/12/2015, Σε προνοιακές δομές της πόλης ο Δήμαρχος Χανίων, T. Βάμβουκας

Συνεχίστηκαν οι εθιμοτυπικές επισκέψεις σε προνoιακές δομές του Δήμου Χανίων την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015, από τον Δήμαρχο, Τάσο Βάμβουκα, και Αντιδημάρχους.

Ο κ. Βάμβουκας επισκέφθηκε το Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων, όπου τον υποδέχτηκε ο Πρόεδρος του Ιδρύματος, Γεώργιος Κουκλάκης. Ο Δήμαρχος Χανίων είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές με τους ηλικιωμένους και το προσωπικό του Γηροκομείου, ενώ παράλληλα ενημερώθηκε για τις δυσκολίες, που αντιμετωπίζει η συγκεκριμένη δομή.

Μας δόθηκε η ευκαιρία να δούμε από κοντά πέραν των άλλων και τις εργασίες συντήρησης του κτιρίου, που έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί, καθώς και να προγραμματίσουμε τις μελλοντικές μας ενέργειες”, τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Βάμβουκας, προσθέτοντας ότι τόσο η διοίκηση όσο και το προσωπικό φροντίζουν για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών προς τους ηλικιωμένους. Μάλιστα, ο Δήμαρχος Χανίων επεσήμανε ότι ένα από τα μεγάλα ζητήματα, που αντιμετωπίζει το Δημοτικό Γηροκομείο είναι αυτό της έλλειψης προσωπικού, θέμα, που θα πρέπει να επιλυθεί άμεσα.

Στη συνέχεια, ο κ. Βάμβουκας επισκέφθηκε το Κέντρο Αποκατάστασης Παιδιών και Νέων Κρήτης, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το προσωπικό, τη διοίκηση και τα παιδιά, που φιλοξενούνται στον συγκεκριμένο χώρο. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης εξετάστηκε και το ζήτημα αποκατάστασης του παλιού κτιρίου του Κέντρου, “το οποίο θα μπορούσε να εξυπηρετήσει ανάγκες κοινωνικού περιεχομένου τόσο για τον Δήμο Χανίων όσο και για τον Νομό”, όπως τόνισε ο Δήμαρχος Χανίων.

Επίσης, ο κ. Βάμβουκας επισκέφθηκε τον Σύλλογο “Φιλόπτωχοι Αδελφοί - Φιλόπτωχο Συσσίτιο “Ο Αγ. Νικόλαος Σπλάντζιας”, όπου ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο του Συλλόγου, Μανώλη Καλλιγέρη, για τη δράση του Συλλόγου και τη βοήθεια, που προσφέρεται σε συμπολίτες μας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Βάμβουκας προσέφερε προς ενίσχυση των Συσσιτίων μεγάλη ποσότητα τροφίμων μακράς διαρκείας, ως δωρεά του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Χανίων.

p1

p2

p3

p4

p5

logo imageσυμβαίνει

Η 9η΄Εκθεση Βιβλίου τον Αύγουστο στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων: Από τον Δήμο Χανίων & την Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. - Κ.Α.Μ. - Δηλώσεις συμμετοχής
Τακτική συνεδρίαση Συμβουλίου Κοινότητας Χανίων, δια περιφοράς: Στις 17/6/2021
Έναρξη λειτουργίας Προμαχώνα San Salvatore την Ημέρα της Ευρωπαϊκής Γιορτής Μουσικής (21/6) – Μοναδική δωρεάν συναυλία με τον Γιώργο Περρή & τη Genevieve Leclerc
Με τρεις εκθέσεις ξεκινάει τις πολιτιστικές δράσεις για το καλοκαίρι 2021 ο Δήμος Χανίων και η Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. - Κ.Α.Μ.
Μεγάλη ποδηλατοβόλτα στις 26 Ιουνίου για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών - Δηλώσεις συμμετοχής
Λειτουργία λαϊκής αγοράς Δήμου Χανίων για την τρέχουσα εβδομάδα (14 - 19/6)
“Η τέχνη της επικοινωνίας στην οικογένεια”: Βιωματική συνάντηση για γονείς, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών - Δηλώσεις συμμετοχής
Πρόγραμμα προβολών Δημοτικού Κινηματογράφου Χανίων έως τις 18/7
“Μια ματιά στο ΄21 μέσα από την τέχνη της γαστρονομίας”: Από τις 16 έως τις 27/6 στο Κ.Α.Μ.
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στα τμήματα μάθησης του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) Δήμου Χανίων
Δημόσια πρόσκληση για συμμετοχή στο Δίκτυο Φορέων ΣΒΑΚ
Παρατείνονται μέχρι την Τρίτη 22/06/2021 οι αιτήσεις για την χορήγηση άδειας παραχώρησης κοινόχρηστου χώρου
Έκθεση “Ο κόσμος του Εμμανουήλ Βουρέκα” στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου: Από 16/6 έως 12/7
18ες Φωτογραφικές Συναντήσεις στα Χανιά: Από τις 4 έως τις 7 Ιουνίου 2021
Υποβολή εργασιών για το “Εν Χανίοις” έως 31/7/2021