26/7/2016, Δεν κλείνει ο δρόμος, που ενώνει τη Χρυσή Ακτή με το Πάρκο των Αγίων Αποστόλων – Κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων από τη Δ.Ε.Υ.Α.Χ.
Από τον Δήμο Χανίων γνωστοποιείται ότι το προγραμματισμένο για την Τετάρτη 27/7/2016, κλείσιμο του δρόμου, που ενώνει τη Χρυσή Ακτή με το πάρκο των Αγίων Αποστόλων, δεν θα πραγματοποιηθεί.
Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης Χανίων (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.), κατόπιν συνενόησης του Προέδρου της Επιχείρησης, κ. Σχετάκη, και του Δ.Σ. της, με τον Δήμαρχο, Τάσο Βάμβουκα, και τη δημοτική αρχή, κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά της συγκεκριμένης ενέργειας, λόγω του κινδύνου φθοράς, που μπορούν να υποστούν τα υπάρχοντα κάτω από το οδόστρωμα δίκτυα κοινής ωφελείας και κυρίως οι αγωγοί λυμάτων, μια βλάβη των οποίων θα είχε ως αποτέλεσμα την υπερχείλιση λυμάτων στη βραβευμένη με γαλάζια σημαία ακτή.
Η Δημοτική Επιχείρηση έλαβε προσωρινή διαταγή αναστολής εκτέλεσης του κλεισίματος του δρόμου έως τις 15/11/2016, ημερομηνία κατά την οποία θα εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα, που κατατέθηκαν.
συμβαίνει
- Έναρξη υποβολής αιτήσεων για ένταξη στο Κοινωνικό Πλυντήριο του Δήμου Χανίων
- Παρουσιάστηκε επίσημα το Κοινωνικό Πλυντήριο του Δήμου Χανίων
- 5th Chaniartoon International Comic & Animation Festival 2021
- ΔΩΡΕΑΝ ΔΡΑΣΕΙΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ
- Λειτουργία ΚΕΠ Δήμου Χανίων σύμφωνα με οδηγίες του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης
- Παράταση ισχύος για τους ωφελούμενους της Δομής Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Χανίων, Κοινωνικού Παντοπωλείου - Παροχή Συσσιτίου
- Παράταση ισχύος εγκριτικών αποφάσεων για «Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα (ΚΕΑ)» & «Επίδομα Στέγασης»
- Ωράριο λειτουργίας Παιδικής - Εφηβικής Βιβλιοθήκης Δημοτικού Κήπου & Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων
- Ενημέρωση για τις εγγραφές στα τμήματα εκμάθησης της Φιλαρμονικής του Δήμου Χανίων