main contentΜεταβείτε στο κύριο περιεχόμενο
top of page
\"random

9/6/2017, Δήλωση Δημάρχου Χανίων, Τ. Βάμβουκα, έπειτα από όσα υποστηρίζει δημόσια ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πρωτοβουλία Πολιτών – Πρώτα ο Άνθρωπος», Γιάννης Σαρρής

Δήλωση Δημάρχου Χανίων, Τ. Βάμβουκα

 

Στην ακόλουθη δήλωση προέβη σήμερα, Παρασκευή 9/6/2017, ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, έπειτα από όσα υποστηρίζει δημόσια ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πρωτοβουλία Πολιτών – Πρώτα ο Άνθρωπος», Γιάννης Σαρρής:

 

«Ο κ. Σαρρής μας εκπλήσσει όταν μιλάει για χαρακτηριστικά της Δημοτικής Αρχής όπως αδιαφάνεια, υποκρισία, επικοινωνιακή τακτική.

Θα περιμέναμε από τον ίδιο, που έχει υπερψηφίσει αποφάσεις διαφανών διαδικασιών, που πρότεινε η Δημοτική Αρχή, να μην θολώνει τα νερά με εντελώς αστήρικτες κατηγορίες για τις ανάγκες της  δικής του επικοινωνιακής τακτικής.

-Μιλάει για αδιαφάνεια στη μεγάλη διεθνή διοργάνωση μπάσκετ, που θα διεξαχθεί στην πόλη μας τον Ιούλιο, όταν το κόστος φιλοξενίας των αθλητών μέρος του οποίου αναλαμβάνει ο Δήμος, θα προκύψει από μειοδοτικό διαγωνισμό, που ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί.

-Μιλάει για το αίτημα του «Κυττάρου Χαλέπας» για τη διοργάνωση σε σχολεία θερινών τμημάτων δημιουργικής απασχόλησης, εκδηλώνοντας με υποκρισία την αντίθεσή του στο αίτημα, την ίδια στιγμή, που εκθειάζει τους ανθρώπους του «Κυττάρου».

-Μιλάει για κατασπατάληση χρημάτων στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του 2016, όταν καθολικό αίτημα από όλες τις πλευρές του Δ.Σ. Χανίων ήταν η αναβάθμιση των εκδηλώσεων και δεν μας εξηγεί πώς αυτό μπορούσε να γίνει χωρίς την αύξηση των κονδυλίων.

-Μιλάει για κατασπατάληση χρημάτων στην επιτυχημένη διοργάνωση του Μαραθωνίου Κρήτης και εκφράζει την αντίθεσή του στην ενίσχυσή του από τον Δήμο Χανίων με το ποσό των 15.000 ευρώ, όταν αυτός διεξάγεται κυρίως στα γεωγραφικά του όρια και επιδοτείται αναλογικά από όλους του Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων και την Αντιπεριφέρεια Χανίων.

-Δεν παραλείπει να επαναλάβει τέλος τα περί σπατάλης ποσού, 500.000 ευρώ, για την αγορά του διατηρητέου κτηρίου, που προορίζεται για Δημοτική βιβλιοθήκη, αλλά για μία ακόμα φορά να του επαναλάβουμε ότι μπέρδεψε τα νούμερα, γιατί το ποσό των 500.000 ευρώ έλαβε ως δωρεάν επιχορήγηση ο Δήμος Χανίων για την αγορά του κτηρίου από το Πράσινο Ταμείο, μετά από τις επιτυχημένες ενέργειες της παρούσας Δημοτικής Αρχής.

Θα προτείναμε στον κ. Σαρρή να μείνει στην ουσία, όπως έχει δείξει ότι μπορεί να κάνει και να μην παρασύρεται σε ένα ανταγωνισμό εντυπώσεων με άλλες παρατάξεις, που το συνηθίζουν».

photo

logo imageσυμβαίνει

Δωρεάν διανομή ειδών Παντοπωλείου σε δικαιούχους Προγράμματος ΤΕΒΑ /FEAD
Ξεκινούν οι εγγραφές για την Παιδική Εξοχή-Κατασκήνωση του Δήμου Χανίων στον Καλαθά
Πρόσκληση σύγκλησης Συμβουλίου Κοινότητας Χανίων με τηλεδιάσκεψη: Στις 24/6
“ΚΟΙΤΑ ΤΟΥΣ”: Θεατρική Παράσταση στις 30/6 στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας των Λαών από το Πολυδύναμο Κέντρο Περιφέρειας Κρήτης
Εκδηλώσεις για τα 200 χρονιά από την Επανάσταση του 1821 στην Κοινότητα Μουρνιών: Στις 23/6
Εβδομάδα δράσεων ευαισθητοποίησης & ενημέρωσης για τις εξαρτήσεις από τον Δήμο Χανίων, σε συνεργασία με τοπικούς φορείς- Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών (26/6)
Η 9η΄Εκθεση Βιβλίου τον Αύγουστο στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων: Από τον Δήμο Χανίων & την Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. - Κ.Α.Μ. - Δηλώσεις συμμετοχής
Με τρεις εκθέσεις ξεκινάει τις πολιτιστικές δράσεις για το καλοκαίρι 2021 ο Δήμος Χανίων και η Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. - Κ.Α.Μ.
Πρόγραμμα προβολών Δημοτικού Κινηματογράφου Χανίων έως τις 18/7
“Μια ματιά στο ΄21 μέσα από την τέχνη της γαστρονομίας”: Από τις 16 έως τις 27/6 στο Κ.Α.Μ.
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στα τμήματα μάθησης του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) Δήμου Χανίων
Υποβολή εργασιών για το “Εν Χανίοις” έως 31/7/2021