main contentΜεταβείτε στο κύριο περιεχόμενο
top of page
\"random

28/9/2017, Εκδηλώσεις του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. του Δήμου Χανίων για την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας

Σειρά εκδηλώσεων θα πραγματοποιήσει ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας (Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π.) του Δήμου Χανίων στο σύνολο των ΚΑΠΗ, με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας, που εορτάζεται την 1η Οκτωβρίου.

Όπως γνωστοποίησε σε δήλωσή του ο Πρόεδρος του Οργανισμού, Μανούσος Φοβάκης, η κεντρική εκδήλωση, με τίτλο “Παράθυρο με θέα στις δράσεις των ΚΑΠΗ και των Κέντρων Παιδικής Δημιουργίας – Κ.Δ.ΑΠ.” θα πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017, στις 18.30, στο Βενιζέλειο Ωδείο Χανίων.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν οι δράσεις των ΚΑΠΗ και Κ.Π.Δ., ενώ θα βραβευτούν και οι εθελοντές των δομών του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π.. Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν η χορωδία 100 Σουηδών “song for all”, οι χορωδίες των ΚΑΠΗ και των ΚΠΔ και ομάδες χορού των ΚΑΠΗ.

Οι εκδηλώσεις, που θα διοργανωθούν στα ΚΑΠΗ, έχουν ως εξής:

Α΄- Δ΄ ΚΑΠΗ:

Εορταστική εκδήλωση σήμερα, Πέμπτη 28/9/2017, στις 19.00, στο χώρο των ΚΑΠΗ, με τη συμμετοχή της Χορωδίας των ΚΑΠΗ και της θεατρικής ομάδας του Γ΄ ΚΑΠΗ, που θα παρουσιάσει το έργο “Το προξενιό”.

Β΄ ΚΑΠΗ:

Εορταστική εκδήλωση τη Δευτέρα 9/10/2017 στις 19.00, στο χώρο του ΚΑΠΗ με τη συμμετοχή της Χορωδίας των ΚΑΠΗ και της θεατρικής ομάδας του Β΄ ΚΑΠΗ, που θα παρουσιάσει το έργο “Το ρεμπέτικο”.

Ε΄ ΚΑΠΗ:

Χοροεσπερίδα την Πέμπτη12/10/2017, στις 18.00, στο χώρο του ΚΑΠΗ με πλούσιο μουσικό πρόγραμμα και ομιλία για την Τρίτη Ηλικία.

ΚΑΠΗ Σούδας:

Εορταστική βραδιά την Πέμπτη 19/10/2017 στις 19.00, στο χώρο του ΚΑΠΗ με μουσικό πρόγραμμα από τον κ. Μάκη Γεωργογιαννάκη και παρουσίαση του θεατρικού “Το Προξενιό”.

Γ΄ ΚΑΠΗ Παχιανών.

Παρουσίαση του Θεατρικού “Το προξενιό” στο Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων στις 5 Οκτωβρίου, στις 10.00

Εκδηλώσεις για την Τρίτη Ηλικία έχουν πραγματοποιηθεί με επιτυχία ήδη στο ΚΑΠΗ Βαμβακοπούλου και στο ΚΑΠΗ Ακρωτηρίου.

Στο μεταξύ, έχει ολοκληρωθεί το πρόγραμμα των δράσεων για ένα δημιουργικό και ευχάριστο χειμώνα στα Κέντρα Παιδικής Δημιουργίας. Παράλληλα με τις δράσεις θα πραγματοποιούνται καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου συγκεκριμένες εκδηλώσεις και παρουσιάσεις.

Στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) και τα Κέντρα Παιδικής Δημιουργίας απασχολούνται παιδιά, ηλικίας 6 – 12 ετών, για ορισμένο χρονικό διάστημα. Τα συγκεκριμένα Κέντρα λειτουργούν για τη χειμερινή περίοδο από Τρίτη έως Παρασκευή, από τις 11.00 έως τις 19:00 και το Σάββατο από τις 08.00 έως τις 16.00.

Τις ώρες, που τα παιδιά δεν συμμετέχουν σε συγκεκριμένη δραστηριότητα, μπορούν να απασχοληθούν και να διασκεδάσουν με ελεύθερο παιχνίδι, με επιλεγμένα επιτραπέζια παιχνίδια, να επιλέξουν βιβλία από την παιδική βιβλιοθήκη ή να ζωγραφίσουν (ελεύθερο σχέδιο). Αιτήσεις εγγραφής πραγματοποιούνται καθημερινά.

Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα των Κέντρων Παιδικής Δημιουργίας (ΚΠΔ) & του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ)

Πρόσκληση σε κεντρική εκδήλωση

p1

p2

 

logo imageσυμβαίνει

Πρόσκληση σύγκλησης Συμβουλίου Κοινότητας Χανίων με τηλεδιάσκεψη: Στις 24/6
“ΚΟΙΤΑ ΤΟΥΣ”: Θεατρική Παράσταση στις 30/6 στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας των Λαών από το Πολυδύναμο Κέντρο Περιφέρειας Κρήτης
Εκδηλώσεις για τα 200 χρονιά από την Επανάσταση του 1821 στην Κοινότητα Μουρνιών: Στις 23/6
Εβδομάδα δράσεων ευαισθητοποίησης & ενημέρωσης για τις εξαρτήσεις από τον Δήμο Χανίων, σε συνεργασία με τοπικούς φορείς- Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών (26/6)
Η 9η΄Εκθεση Βιβλίου τον Αύγουστο στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων: Από τον Δήμο Χανίων & την Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. - Κ.Α.Μ. - Δηλώσεις συμμετοχής
Με τρεις εκθέσεις ξεκινάει τις πολιτιστικές δράσεις για το καλοκαίρι 2021 ο Δήμος Χανίων και η Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. - Κ.Α.Μ.
Μεγάλη ποδηλατοβόλτα στις 26 Ιουνίου για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών - Δηλώσεις συμμετοχής
“Η τέχνη της επικοινωνίας στην οικογένεια”: Βιωματική συνάντηση για γονείς, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών - Δηλώσεις συμμετοχής
Πρόγραμμα προβολών Δημοτικού Κινηματογράφου Χανίων έως τις 18/7
“Μια ματιά στο ΄21 μέσα από την τέχνη της γαστρονομίας”: Από τις 16 έως τις 27/6 στο Κ.Α.Μ.
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στα τμήματα μάθησης του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) Δήμου Χανίων
Δημόσια πρόσκληση για συμμετοχή στο Δίκτυο Φορέων ΣΒΑΚ
Παρατείνονται μέχρι την Τρίτη 22/06/2021 οι αιτήσεις για την χορήγηση άδειας παραχώρησης κοινόχρηστου χώρου
Έκθεση “Ο κόσμος του Εμμανουήλ Βουρέκα” στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου: Από 16/6 έως 12/7
Υποβολή εργασιών για το “Εν Χανίοις” έως 31/7/2021