main contentΜεταβείτε στο κύριο περιεχόμενο
top of page
\"random

14/5/2018, Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Workshop «Ευ Ζην Τώρα» με το Νικόλα Ουρανό στα Χανιά

Με το Workshop «Ευ Ζην Τώρα», που πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων το βράδυ της Παρασκευής 11 Μαΐου 2018, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η διημερίδα με κεντρικό τίτλο « Η ευτυχία είναι εσωτερική υπόθεση».

Ο συγγραφέας και ομιλητής, Νικόλας Ουρανός, επεσήμανε ότι: «Όπως και αναφέρουμε χαρακτηριστικά στο νέο βιβλίο μας με τίτλο «Ευ Ζην Τώρα» το οποίο και έγινε πρόσφατα bestseller, το όνειρο είναι πάντα, κάπου μπροστά μας και εδώ, ακίνητος, είναι ο άνθρωπος που είμαστε σήμερα. Και για να έρθει το όνειρο εδώ κοντά, θα πρέπει να πάμε προς το όνειρο. Που σημαίνει πως έχουμε να διανύσουμε μια διαδρομή. Για να φτιάξουμε το όνειρο, είναι σημαντικό να χτίσουμε. Να χτίσουμε γύρω μας αλλά πιο καθοριστικά να χτίσουμε μέσα μας. Ανεξάρτητα από τις αποτυχίες μας, τα λάθη, τις απογοητεύσεις του παρελθόντος, μπορώ να «πάρω το μάθημα» και να «αλλάξω πίστα». Όταν έχω κουραστεί να πονάω, όταν έχω σιχαθεί τα πισωγυρίσματα, όταν με πληγώνει η αναβλητικότητά μου, τότε ένα νέο ξεκίνημα είναι δυνατό. Επιλέγω τον κατάλληλο σύμμαχο, τον κατάλληλο coach, τον κατάλληλο ειδικό και κάνω μια μικρή ή μεγάλη επένδυση, δεσμεύω χρόνο, χρήμα και ενέργεια δουλεύοντας πάνω στην ουσιαστική πρόοδο και αλλαγή μου.

Σε ένα κομμάτι από αυτή την όμορφη και αναγεννητική διαδικασία νιώθω να συνετέλεσα, στα πλαίσια της συμμετοχής μου στη διημερίδα «Η Ευτυχία είναι εσωτερική υπόθεση» στην οποία και ήταν μεγάλη η τιμή μου να προσκληθώ. Ευχαριστώ θερμά!»

Οι εκδηλώσεις διοργανώθηκαν με πρωτοβουλία και επιμέλεια της Διευθύντριας Κοινωνικής Πολιτικής και του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Δήμου Χανίων Αθηνάς Πετράκη, αποτυπώνοντας το καινοτόμο και πρότυπο πλάνο δημοσιότητας για το ΕΣΠΑ Κρήτη 2014 – 2020.

p1

 

p2

p4

p4

logo imageσυμβαίνει

Πρόσκληση σύγκλησης Συμβουλίου Κοινότητας Χανίων με τηλεδιάσκεψη: Στις 24/6
“ΚΟΙΤΑ ΤΟΥΣ”: Θεατρική Παράσταση στις 30/6 στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας των Λαών από το Πολυδύναμο Κέντρο Περιφέρειας Κρήτης
Εκδηλώσεις για τα 200 χρονιά από την Επανάσταση του 1821 στην Κοινότητα Μουρνιών: Στις 23/6
Εβδομάδα δράσεων ευαισθητοποίησης & ενημέρωσης για τις εξαρτήσεις από τον Δήμο Χανίων, σε συνεργασία με τοπικούς φορείς- Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών (26/6)
Η 9η΄Εκθεση Βιβλίου τον Αύγουστο στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων: Από τον Δήμο Χανίων & την Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. - Κ.Α.Μ. - Δηλώσεις συμμετοχής
Με τρεις εκθέσεις ξεκινάει τις πολιτιστικές δράσεις για το καλοκαίρι 2021 ο Δήμος Χανίων και η Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. - Κ.Α.Μ.
Μεγάλη ποδηλατοβόλτα στις 26 Ιουνίου για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών - Δηλώσεις συμμετοχής
“Η τέχνη της επικοινωνίας στην οικογένεια”: Βιωματική συνάντηση για γονείς, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών - Δηλώσεις συμμετοχής
Πρόγραμμα προβολών Δημοτικού Κινηματογράφου Χανίων έως τις 18/7
“Μια ματιά στο ΄21 μέσα από την τέχνη της γαστρονομίας”: Από τις 16 έως τις 27/6 στο Κ.Α.Μ.
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στα τμήματα μάθησης του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) Δήμου Χανίων
Δημόσια πρόσκληση για συμμετοχή στο Δίκτυο Φορέων ΣΒΑΚ
Παρατείνονται μέχρι την Τρίτη 22/06/2021 οι αιτήσεις για την χορήγηση άδειας παραχώρησης κοινόχρηστου χώρου
Έκθεση “Ο κόσμος του Εμμανουήλ Βουρέκα” στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου: Από 16/6 έως 12/7
Υποβολή εργασιών για το “Εν Χανίοις” έως 31/7/2021