main contentΜεταβείτε στο κύριο περιεχόμενο
top of page
\"random

1/4/2019, Σε κλίμα συγκίνησης η εκδήλωση τιμής για τους παλαίμαχους αθλητές – τριες: Από τον Δήμο Χανίων

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 29/3/2019, στο Θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης”, η εκδήλωση του Δήμου Χανίων προς τιμήν των παλαίμαχων αθλητών - τριών, με συμμετοχή στις Εθνικές Ομάδες Ανδρών / Γυναικών.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, στην τοποθέτησή του αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη εκδήλωση “ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης της πολύτιμης προσφοράς των αθλητών μας στον αθλητισμό, σε τοπικό, αλλά και εθνικό επίπεδο” και πρόσθεσε “χάρη στις εξαιρετικές σας αθλητικές επιδόσεις, ακολουθήσατε σημαντική καριέρα, αποτελώντας σημείο αναφοράς, λαμπρό παράδειγμα για όλους μας και κυρίως για τη νέα γενιά. Στο σημείο αυτό θα πρέπει να παρατηρήσω ότι οι επιδόσεις σας αυτές συνδέονται με εξαιρετικούς χαρακτήρες, με κύριο στοιχείο, το ήθος”.

Ο κ. Βάμβουκας επεσήμανε επίσης ότι το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων με την υπ΄ αριθμ. 131 ομόφωνη Απόφασή του θεώρησε υποχρέωσή, να αποδοθούν οι οφειλόμενες τιμές “σε όλους εσάς, που αποτελέσατε πέραν των άλλων τους καλύτερους πρεσβευτές του τόπου μας, προβάλλοντας την κρητική ψυχή”.

Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Σταύρος Φιωτάκης, ευχαρίστησε τους τιμώμενους για ό,τι έχουν προσφέρει στον αθλητισμό και στον τόπο μας. “Η αποψινή τιμητική εκδήλωση του Δήμου μας ήταν επιβεβλημένη, ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης της σπουδαίας προσφοράς σας στον αθλητισμό”, τόνισε ο κ. Φιωτάκης, αναφέροντας ότι το μήνυμα της εκδήλωσης ήταν να περάσει το μήνυμα ότι η προσπάθεια και το ήθος πάντα ανταμείβονται.

Στην εκδήλωση το “παρών” έδωσαν Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι αθλητικών σωματείων και συλλόγων, κ.α.

Η  ενδεικτική λίστα με τους τιμώμενους αθλητές, η οποία διαμορφώθηκε έπειτα από τα στοιχεία, που κοινοποίησαν στον Δήμο Χανίων τα αντίστοιχα αθλητικά σωματεία.

p1

p1

p2

[1

p3

p3

p3

p3

p3

p3

p3

p3

 logo imageσυμβαίνει

Πρόσκληση σύγκλησης Συμβουλίου Κοινότητας Χανίων με τηλεδιάσκεψη: Στις 24/6
“ΚΟΙΤΑ ΤΟΥΣ”: Θεατρική Παράσταση στις 30/6 στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας των Λαών από το Πολυδύναμο Κέντρο Περιφέρειας Κρήτης
Εκδηλώσεις για τα 200 χρονιά από την Επανάσταση του 1821 στην Κοινότητα Μουρνιών: Στις 23/6
Εβδομάδα δράσεων ευαισθητοποίησης & ενημέρωσης για τις εξαρτήσεις από τον Δήμο Χανίων, σε συνεργασία με τοπικούς φορείς- Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών (26/6)
Η 9η΄Εκθεση Βιβλίου τον Αύγουστο στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων: Από τον Δήμο Χανίων & την Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. - Κ.Α.Μ. - Δηλώσεις συμμετοχής
Με τρεις εκθέσεις ξεκινάει τις πολιτιστικές δράσεις για το καλοκαίρι 2021 ο Δήμος Χανίων και η Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. - Κ.Α.Μ.
Μεγάλη ποδηλατοβόλτα στις 26 Ιουνίου για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών - Δηλώσεις συμμετοχής
“Η τέχνη της επικοινωνίας στην οικογένεια”: Βιωματική συνάντηση για γονείς, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών - Δηλώσεις συμμετοχής
Πρόγραμμα προβολών Δημοτικού Κινηματογράφου Χανίων έως τις 18/7
“Μια ματιά στο ΄21 μέσα από την τέχνη της γαστρονομίας”: Από τις 16 έως τις 27/6 στο Κ.Α.Μ.
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στα τμήματα μάθησης του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) Δήμου Χανίων
Δημόσια πρόσκληση για συμμετοχή στο Δίκτυο Φορέων ΣΒΑΚ
Παρατείνονται μέχρι την Τρίτη 22/06/2021 οι αιτήσεις για την χορήγηση άδειας παραχώρησης κοινόχρηστου χώρου
Έκθεση “Ο κόσμος του Εμμανουήλ Βουρέκα” στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου: Από 16/6 έως 12/7
Υποβολή εργασιών για το “Εν Χανίοις” έως 31/7/2021