main contentΜεταβείτε στο κύριο περιεχόμενο
top of page
\"random

23/7/2010, Κυκλοφόρησε το 9ο Τεύχος του Περιοδικού Χανιά - Ο Δήμος μας

Από τον Δήμο Χανίων ανακοινώνεται ότι κυκλοφόρησε το 9ο Τεύχος  (Μάιος – Ιούνιος 2010) της διμηνιαίας ενημερωτικής έκδοσης του Δήμου Χανίων: «Χανιά – Ο Δήμος μας».

Βασικό θέμα του 9ου Τεύχους, το οποίο διατίθεται δωρεάν από τον Δήμο Χανίων και από όλες τις Επιχειρήσεις και τα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου, είναι η Πύλη Sabbionara, στην αποκατάσταση και ανάδειξη της οποίας προχώρησε ο Δήμος Χανίων στο πλαίσιο του προγράμματος «Ολοκληρωμένη Παρέμβαση Αστικής Ανάπτυξης στην ευρύτερη περιοχή της συνοικίας Σπλάντζια στην Παλιά Πόλη Χανίων».

Επίσης, στο συγκεκριμένο Τεύχος οι Δημότες των Χανίων και όχι μόνο, μπορούν να ενημερωθούν για τις δραστηριότητες και τις πρωτοβουλίες, που αναπτύσσονται από τον Δήμο Χανίων, καθώς και για τις εκδηλώσεις της 69ης Επετείου της Μάχης της Κρήτης, τη δεύτερη φάση της αδελφοποίησης των Χανίων και Αξιούπολης,

την εκδήλωση με το Σύλλογο Κυπρίων για την 55η Επέτειο της έναρξης του απελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ, τα ΗΛΙΑΚΕΙΑ 2010 που πραγματοποιήθηκαν στην Κάρπαθο το Μάιο, τις δραστηριότητες του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χανίων και τα έργα που υλοποίησε, στη διημερίδα με θέμα «Νέες Τεχνολογίες και Τοπική Αυτοδιοίκηση», στην Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, στην Κινητή Βιβλιοθήκη του Δήμου Χανίων, κ.α.

 

Στο περιοδικό παρουσιάζονται επίσης οι διάφορες εκδηλώσεις που έχουν ενταχθεί στο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ – ΧΑΝΙΑ 2010, που διοργανώνει  η ΚΕΔΗΧ, καθώς  και το πρόγραμμα προβολών του Δημοτικού Κινηματογράφου «ΚΗΠΟΣ».

Ακόμα γίνεται αναφορά στα ΑΝΘΕΣΤΗΡΙΑ 2010, στη ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ, στις εκδηλώσεις ονοματοθεσίας οδών της πόλης μας, στην έκθεση του Δημήτρη Περδικίδη στη Δημοτική Πινακοθήκη Χανίων, κ.α.

 

Ακόμη, παρουσιάζεται η καλοκαιρινή παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕΚ με την κλασική κωμωδία του Μολιέρου «ο Αρχοντοχωριάτης».

 

Μέσα από τις σελίδες του περιοδικού αποτυπώνονται για μία ακόμη φορά, έργα, δράσεις και πρωτοβουλίες, που αναπτύσσει ο Δήμος Χανίων, προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής όσων ζουν και εργάζονται στην πόλη μας. Την ίδια στιγμή στην πρώτη γραμμή ενδιαφέροντος παραμένει ο πολιτισμός, η προστασία του περιβάλλοντος, η αναβάθμιση της φυσιογνωμίας και ο εκσυγχρονισμός του Δήμου.

 

 

 

logo imageσυμβαίνει

Εβδομάδα δράσεων ευαισθητοποίησης & ενημέρωσης για τις εξαρτήσεις από τον Δήμο Χανίων, σε συνεργασία με τοπικούς φορείς- Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών (26/6)
Η 9η΄Εκθεση Βιβλίου τον Αύγουστο στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων: Από τον Δήμο Χανίων & την Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. - Κ.Α.Μ. - Δηλώσεις συμμετοχής
Έναρξη λειτουργίας Προμαχώνα San Salvatore την Ημέρα της Ευρωπαϊκής Γιορτής Μουσικής (21/6) – Μοναδική δωρεάν συναυλία με τον Γιώργο Περρή & τη Genevieve Leclerc
Με τρεις εκθέσεις ξεκινάει τις πολιτιστικές δράσεις για το καλοκαίρι 2021 ο Δήμος Χανίων και η Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. - Κ.Α.Μ.
Μεγάλη ποδηλατοβόλτα στις 26 Ιουνίου για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών - Δηλώσεις συμμετοχής
“Η τέχνη της επικοινωνίας στην οικογένεια”: Βιωματική συνάντηση για γονείς, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών - Δηλώσεις συμμετοχής
Πρόγραμμα προβολών Δημοτικού Κινηματογράφου Χανίων έως τις 18/7
“Μια ματιά στο ΄21 μέσα από την τέχνη της γαστρονομίας”: Από τις 16 έως τις 27/6 στο Κ.Α.Μ.
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στα τμήματα μάθησης του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) Δήμου Χανίων
Δημόσια πρόσκληση για συμμετοχή στο Δίκτυο Φορέων ΣΒΑΚ
Παρατείνονται μέχρι την Τρίτη 22/06/2021 οι αιτήσεις για την χορήγηση άδειας παραχώρησης κοινόχρηστου χώρου
Έκθεση “Ο κόσμος του Εμμανουήλ Βουρέκα” στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου: Από 16/6 έως 12/7
Υποβολή εργασιών για το “Εν Χανίοις” έως 31/7/2021