main contentΜεταβείτε στο κύριο περιεχόμενο
top of page
\"random

02/03/10, Συσκέψεις στον Δήμο Χανίων με Στόχο τον Συντονισμό των Εμπλεκομένων για την Υλοποίηση Έργων

Από τον Δήμο Χανίων γνωστοποιείται ότι σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, 1/03/2010, στις 11.00, στο γραφείο του Δημάρχου Χανίων, με θέμα τη συνεργασία της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χανίων, καθώς και της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.) με την 28η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων.

 

Στη σύσκεψη, στην οποία προήδρευσε ο Δήμαρχος Χανίων, κ. Κυριάκος Βιρβιδάκης, συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Χανίων, αρμόδιος για τεχνικά θέματα, κ. Αριστείδης Παπαδογιάννης, ο Αντιδήμαρχος Χανίων και Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Χ., κ. Μιχαήλ Ντάλλας, ο Προϊστάμενος της 28ης Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων, κ. Μιχάλης Ανδριανάκης, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.

 

Στα θέματα, που εξετάστηκαν κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων:

 

  • Οριστικοποίηση και έγκριση θέσεων Αντλιοστασίων Λυμάτων Α2 και Α9 Ενετικού Λιμένα Χανίων.
  • Αποχέτευση ομβρίων/Δυτική Τάφρου.
  • Τα έργα: α. Επισκευή – Επανάχρηση Κτιρίων Πλατείας Αγίου Τίτου, β. Άρση ετοιμοροπίας Νεωρίων, γ. Επισκευή – Επανάχρηση Παλιού Δημαρχείου, τα οποία εκτελεί με Προγραμματική Σύμβαση η 28η Ε.Β.Α.
  • «Αποκατάσταση Ιερού Ναού Αγίας Μαγδαληνής», το οποίο εκτελεί με Προγραμματική Σύμβαση η 28η Ε.Β.Α.
  • Ο τρόπος υλοποίησης της «Μελέτης Αποτύπωσης – Αποκατάστασης και Ανακαίνισης της Δημοτικής Αγοράς Χανίων και Διαμόρφωσης του Περιβάλλοντος Χώρου». Έχει συζητηθεί η υλοποίηση του έργου σε διαφορετικές φάσεις με διαχωρισμό του έργου που αφορά τον περιβάλλοντα χώρο, και την υλοποίηση του έργου που σχετίζεται με το κτίριο της Δημοτικής Αγοράς σε φάσεις και με την ένταξη του στις αναπλάσεις της Παλαιάς Πόλης.
  • «Μελέτη Κατασκευής Αυτόνομου Δικτύου Πυρόσβεσης και Διαμόρφωση Οδών στο κεντρικό και δυτικό τμήμα της Παλιάς Πόλης».

 

 

Στόχος της σύσκεψης ήταν να επιλυθούν οι όποιες εκκρεμότητες έχουν προκύψει αναφορικά με τα παραπάνω θέματα, προκειμένου να προσδιοριστούν τα χρονοδιαγράμματα και να υλοποιηθούν τα έργα.

 

Νωρίτερα, και συγκεκριμένα στις 10.00 είχε πραγματοποιηθεί προσύσκεψη στο γραφείο του Αντιδημάρχου Χανίων, κ. Αριστείδη Παπαδογιάννη, για το θέμα της «Μελέτης Κατασκευής Αυτόνομου Δικτύου Πυρόσβεσης και Διαμόρφωση Οδών στο κεντρικό και δυτικό τμήμα της Παλιάς Πόλης».

 

Στη σύσκεψη, στην οποία προήδρευσε ο Αντιδήμαρχος Χανίων, κ. Αριστείδης Παπαδογιάννης, συμμετείχαν εκπρόσωποι της ΔΕΗ Χανίων, της 28ης Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων, της ΚΕ΄ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.

 

Στο πλαίσιο της σύσκεψης εξετάστηκε ο καλύτερος συντονισμός των εμπλεκομένων για τη σύνταξη και υλοποίηση της συγκεκριμένης Μελέτης.

 

 

 

 

 

 

 

#ΔΗΜΟΣ,#Δελτία Τύπου ,#ΔΕΥΑΧ ,#ΔΗΜΑΡΧΟΣ ,#Τεχνικά Έργα

logo imageσυμβαίνει

Εβδομάδα δράσεων ευαισθητοποίησης & ενημέρωσης για τις εξαρτήσεις από τον Δήμο Χανίων, σε συνεργασία με τοπικούς φορείς- Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών (26/6)
Διήμερο επετειακών εκδηλώσεων για τους εκτελεσθέντες κατά τη Μάχη της Κρήτης στα Περβόλια: Στις 19 & 20/6/2020
Η 9η΄Εκθεση Βιβλίου τον Αύγουστο στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων: Από τον Δήμο Χανίων & την Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. - Κ.Α.Μ. - Δηλώσεις συμμετοχής
Έναρξη λειτουργίας Προμαχώνα San Salvatore την Ημέρα της Ευρωπαϊκής Γιορτής Μουσικής (21/6) – Μοναδική δωρεάν συναυλία με τον Γιώργο Περρή & τη Genevieve Leclerc
Με τρεις εκθέσεις ξεκινάει τις πολιτιστικές δράσεις για το καλοκαίρι 2021 ο Δήμος Χανίων και η Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. - Κ.Α.Μ.
Μεγάλη ποδηλατοβόλτα στις 26 Ιουνίου για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών - Δηλώσεις συμμετοχής
Λειτουργία λαϊκής αγοράς Δήμου Χανίων για την τρέχουσα εβδομάδα (14 - 19/6)
“Η τέχνη της επικοινωνίας στην οικογένεια”: Βιωματική συνάντηση για γονείς, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών - Δηλώσεις συμμετοχής
Πρόγραμμα προβολών Δημοτικού Κινηματογράφου Χανίων έως τις 18/7
“Μια ματιά στο ΄21 μέσα από την τέχνη της γαστρονομίας”: Από τις 16 έως τις 27/6 στο Κ.Α.Μ.
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στα τμήματα μάθησης του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) Δήμου Χανίων
Δημόσια πρόσκληση για συμμετοχή στο Δίκτυο Φορέων ΣΒΑΚ
Παρατείνονται μέχρι την Τρίτη 22/06/2021 οι αιτήσεις για την χορήγηση άδειας παραχώρησης κοινόχρηστου χώρου
Έκθεση “Ο κόσμος του Εμμανουήλ Βουρέκα” στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου: Από 16/6 έως 12/7
18ες Φωτογραφικές Συναντήσεις στα Χανιά: Από τις 4 έως τις 7 Ιουνίου 2021
Υποβολή εργασιών για το “Εν Χανίοις” έως 31/7/2021