main contentΜεταβείτε στο κύριο περιεχόμενο
top of page
\"random

15/12/2011, Χριστουγεννιάτικο παζάρι των Παιδικών Σταθμών του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας Δήμου Χανίων: Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011, στο χώρο του Δ΄ Παιδικού Σταθμού

Χριστουγεννιάτικο Παζάρι Αγάπης με χειροποίητες κατασκευές, φτιαγμένες από τα νήπια που φιλοξενούνται στους έντεκα Παιδικούς Σταθμούς και τον ένα Βρεφικό Σταθμό  του ΔΟΚΟΙΠΠ Δήμου Χανίων, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011, από τις 10 το πρωί  μέχρι τις 6 το απόγευμα, στο χώρο του Δ΄ Παιδικού Σταθμού, που βρίσκεται στην οδό Αναγνώστου Μάντακα 86 (πίσω από το Φράγκικο).

 

Όπως τονίστηκε σε συνέντευξη Τύπου, την οποία παραχώρησαν σήμερα Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011 στο Δημοτικό Κατάστημα Χανίων, η πρόεδρος του ΔΟΚΟΙΠΠ Χρύσα Μακράκη -Χαριτάκη, η Αντιδήμαρχος αρμόδια σε θέματα Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας, Χρυσούλα Χατζηδάκη και η προϊσταμένη της Διεύθυνσης των Παιδικών Σταθμών, Σοφία Ζεκάκη, πρόκειται για ένα διαφορετικό παζάρι, αφού οι κατασκευές έχουν γίνει από τους μικρούς μας φίλους και τα έσοδά του θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

 

«Η σπουδαιότητα του χριστουγεννιάτικου παζαριού δεν αφορά μόνο στη δημιουργικότητα και τη συνεργασία των παιδιών, στην καλλιέργεια του πνεύματος της αγάπης και της αλληλεγγύης. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι τα ίδια τα παιδιά, φτιάχνοντας τα διάφορα είδη, γνωρίζουν ότι το χρηματικό ποσό που θα συγκεντρώσουν θα δοθεί σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Αισθάνονται, δηλαδή, ότι προσφέρουν» επεσήμανε η κα Χαριτάκη.

 

Καταλήγοντας, κάλεσε  όλους τους συμπολίτες μας, να επισκεφθούν το παζάρι, να θαυμάσουν τις κατασκευές των μικρών δημιουργών και μαζί με τις ευχές τους, όσοι μπορούν, να βοηθήσουν με όποιο χρηματικό ποσό διαθέτουν, αυτούς που δεν μπορούν.

 

Από την πλευρά της η κα Χατζηδάκη, συνεχάρη τις συναδέλφους της παιδαγωγούς των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών,  που – όπως τόνισε -  «με αυτήν την πρωτοβουλία τους, ενισχύουν την προσπάθεια  που χρόνια τώρα έχουν ξεκινήσει και οι εκπαιδευτικοί των Νηπιαγωγείων, με σκοπό την ευαισθητοποίηση σε θέματα προσφοράς και αλληλεγγύης».

 

«Πρόκειται για μία οργανωμένη προσπάθεια προσφοράς», ανέφερε τέλος η κα Ζεκάκη, προσθέτοντας μάλιστα ότι ήταν ιδιαίτερη επίπονη από άποψη συντονισμού, λόγω του μεγάλου αριθμού των παιδιών που φιλοξενούνται στους Παιδικούς Σταθμούς.

P1

#Κοινωνική Πολιτική,#Παιδικοί Σταθμοί,#Εκδηλώσεις,#Χανιά ,#ΔΟΚΟΙΠΠ

logo imageσυμβαίνει

Εβδομάδα δράσεων ευαισθητοποίησης & ενημέρωσης για τις εξαρτήσεις από τον Δήμο Χανίων, σε συνεργασία με τοπικούς φορείς- Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών (26/6)
Η 9η΄Εκθεση Βιβλίου τον Αύγουστο στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων: Από τον Δήμο Χανίων & την Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. - Κ.Α.Μ. - Δηλώσεις συμμετοχής
Έναρξη λειτουργίας Προμαχώνα San Salvatore την Ημέρα της Ευρωπαϊκής Γιορτής Μουσικής (21/6) – Μοναδική δωρεάν συναυλία με τον Γιώργο Περρή & τη Genevieve Leclerc
Με τρεις εκθέσεις ξεκινάει τις πολιτιστικές δράσεις για το καλοκαίρι 2021 ο Δήμος Χανίων και η Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. - Κ.Α.Μ.
Μεγάλη ποδηλατοβόλτα στις 26 Ιουνίου για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών - Δηλώσεις συμμετοχής
“Η τέχνη της επικοινωνίας στην οικογένεια”: Βιωματική συνάντηση για γονείς, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών - Δηλώσεις συμμετοχής
Πρόγραμμα προβολών Δημοτικού Κινηματογράφου Χανίων έως τις 18/7
“Μια ματιά στο ΄21 μέσα από την τέχνη της γαστρονομίας”: Από τις 16 έως τις 27/6 στο Κ.Α.Μ.
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στα τμήματα μάθησης του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) Δήμου Χανίων
Δημόσια πρόσκληση για συμμετοχή στο Δίκτυο Φορέων ΣΒΑΚ
Παρατείνονται μέχρι την Τρίτη 22/06/2021 οι αιτήσεις για την χορήγηση άδειας παραχώρησης κοινόχρηστου χώρου
Έκθεση “Ο κόσμος του Εμμανουήλ Βουρέκα” στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου: Από 16/6 έως 12/7
Υποβολή εργασιών για το “Εν Χανίοις” έως 31/7/2021