main contentΜεταβείτε στο κύριο περιεχόμενο
top of page
\"random

22/6/2012 Μείωση των τροφείων στους παιδικούς σταθμούς του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. Δήμου Χανίων - Εγγραφές από 25 Ιουνίου έως 6 Ιουλίου 2012

Σε μείωση των τροφείων στους Παιδικούς Σταθμούς του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας (ΔΟΚΟΙΠΠ), για το σχολικό έτος 2012-2013, προχωρά ο Δήμος Χανίων.

Όπως επεσήμανε σε επεσήμανε ο Δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης, σε συνέντευξη Τύπου, σήμερα Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012, ο Δήμος Χανίων, «αντιλαμβανόμενος την οικονομική δυσπραγία των νοικοκυριών, τα οποία έχουν γονατίσει λόγω της κρίσης που βιώνει η χώρα μας», αποφάσισε τη μείωση των τροφείων από 25% για τα λιγότερα εισοδήματα (από 20€ σε 15€ μηνιαίως), ενώ ανέρχεται σε 6,67% στα εισοδήματα πάνω από 50.000€ ( από 150€ σε 140€).

Ο Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π  λειτουργεί έντεκα Παιδικούς Σταθμούς (έξι στα Χανιά, τρεις στη Δ. Ε. Σούδας, ένα στη Δ. Ε. Ελ. Βενιζέλου και ένα στη Δ.Ε. Θερίσου) καθώς και ένα Βρεφονηπιακό σταθμό στα Χανιά, ο οποίος φιλοξενεί 24 βρέφη.

«Στους στόχους μας είναι η λειτουργία ενός ακόμη Παιδικού Σταθμού στο Βαμβακόπουλο, όταν μας δοθεί η δυνατότητα πρόσληψης προσωπικού», τόνισε ακόμη ο κ. Δήμαρχος.

Φέτος, θα  φιλοξενηθούν συνολικά 470 νήπια ( από 2,5 μέχρι 4,5)  και 24 βρέφη (από 18 μηνών μέχρι 2 ετών), ανέφερε από την πλευρά της η πρόεδρος του ΔΟΚΟΙΠΠ Χρύσα Χαριτάκη, συμπληρώνοντας ότι τα νήπια θα εγγράφονται με συγκεκριμένη μοριοδότηση,  βάση  οριοθετημένων κοινωνικών και οικονομικών κριτηρίων.

Οι αιτήσεις επανεγγραφής και εγγραφής νηπίων, ξεκινούν από τη Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012 και θα διαρκέσουν έως και την Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012, ανακοίνωσε εξάλλου στο πλαίσιο της συνέντευξης η Προϊσταμένη της Δ/νσης Παιδικών Σταθμών Σοφία Ζεκάκη.

Και συμπλήρωσε ότι οι αιτήσεις  θα γίνονται δεκτές στα γραφεία του Οργανισμού, στο ισόγειο του Δημαρχείου Χανίων – από όπου και θα παραλαμβάνονται -  τις εργάσιμες μέρες και ώρες από 9.00 π.μ. έως 12.00 μ.

Οι προϋποθέσεις επανεγγραφής και εγγραφής νηπίων στους Παιδικούς Σταθμούς του ΔΟΚΟΙΠΠ έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Χανίων, www.chania.gr, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται και στο τηλέφωνο 2821341629-632.

p1

logo imageσυμβαίνει

Εβδομάδα δράσεων ευαισθητοποίησης & ενημέρωσης για τις εξαρτήσεις από τον Δήμο Χανίων, σε συνεργασία με τοπικούς φορείς- Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών (26/6)
Η 9η΄Εκθεση Βιβλίου τον Αύγουστο στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων: Από τον Δήμο Χανίων & την Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. - Κ.Α.Μ. - Δηλώσεις συμμετοχής
Έναρξη λειτουργίας Προμαχώνα San Salvatore την Ημέρα της Ευρωπαϊκής Γιορτής Μουσικής (21/6) – Μοναδική δωρεάν συναυλία με τον Γιώργο Περρή & τη Genevieve Leclerc
Με τρεις εκθέσεις ξεκινάει τις πολιτιστικές δράσεις για το καλοκαίρι 2021 ο Δήμος Χανίων και η Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. - Κ.Α.Μ.
Μεγάλη ποδηλατοβόλτα στις 26 Ιουνίου για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών - Δηλώσεις συμμετοχής
“Η τέχνη της επικοινωνίας στην οικογένεια”: Βιωματική συνάντηση για γονείς, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών - Δηλώσεις συμμετοχής
Πρόγραμμα προβολών Δημοτικού Κινηματογράφου Χανίων έως τις 18/7
“Μια ματιά στο ΄21 μέσα από την τέχνη της γαστρονομίας”: Από τις 16 έως τις 27/6 στο Κ.Α.Μ.
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στα τμήματα μάθησης του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) Δήμου Χανίων
Δημόσια πρόσκληση για συμμετοχή στο Δίκτυο Φορέων ΣΒΑΚ
Παρατείνονται μέχρι την Τρίτη 22/06/2021 οι αιτήσεις για την χορήγηση άδειας παραχώρησης κοινόχρηστου χώρου
Έκθεση “Ο κόσμος του Εμμανουήλ Βουρέκα” στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου: Από 16/6 έως 12/7
Υποβολή εργασιών για το “Εν Χανίοις” έως 31/7/2021