main contentΜεταβείτε στο κύριο περιεχόμενο
top of page
\"random

12/8/2011, Απάντηση Δημάρχου Χανίων Μ. Σκουλάκη σε Κ.Βιρβιδάκη

Με αφορμή τις χθεσινές δηλώσεις του επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Χανιά 21ος αιώνας» και πρ. Δημάρχου κ. Κ. Βιρβιδάκη, ο Δήμαρχος Χανίων κ. Μανώλης Σκουλάκης δήλωσε τα εξής:

 

«Η νέα Δημοτική Αρχή των Χανίων, σε καμία περίπτωση δεν επιδεικνύει τάση μηδενισμού ή απαξίωσης του όποιου έργου είχε συντελεστεί από τις πρώην Δημοτικές Αρχές των συνενούμενων Δήμων. Αντίθετα αναγνώρισε κατ’ επανάληψη – δημόσια και μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο - τις όποιες θετικές προσπάθειες είχαν γίνει στο παρελθόν και συνεχίζει το έργο που είχαν ξεκινήσει τα προηγούμενα χρόνια, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι στους σχεδιασμούς του παρελθόντος δεν υπήρχαν κενά ή παραλείψεις και πως όλα τα βρήκαμε «έτοιμα» όπως ο κ. Βιρβιδάκης και οι συνεργάτες του υποστηρίζουν.

 

Όσον αφορά τις αναφορές περί απογραφής και οικονομικών του Δήμου θα ήθελα να επισημάνω ότι η μεν απογραφή των οικονομικών στοιχείων του νέου Δήμου Χανίων, εγκρίθηκε ως νόμιμη από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης (με την υπ. αρ. πρωτ. 544/10-5-2011 απόφαση της), η δε οικονομική κατάσταση που παραλάβαμε  αποτυπώνεται ανάγλυφα στο δημοσιευθέν ισολογισμό έναρξης του 2011, από τον οποίο προκύπτει ότι το σύνολο των υποχρεώσεων του Δήμου ανερχόταν την 1/1/2011 σε 15.674.728,07 € εκ των οποίων τα 12.636.397,35 αποτελούσαν βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

 

Σε κάθε περίπτωση εμείς ως Δημοτική Αρχή θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για το καλό του τόπου. Ο κ. Βιρβιδάκης ας συνεχίσει να είναι δέσμιος της τυπολατρίας του».

#ΔΗΜΟΣ,#Χανιά ,#Δελτία Τύπου ,#ΔΗΜΑΡΧΟΣ

logo imageσυμβαίνει

Εβδομάδα δράσεων ευαισθητοποίησης & ενημέρωσης για τις εξαρτήσεις από τον Δήμο Χανίων, σε συνεργασία με τοπικούς φορείς- Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών (26/6)
Η 9η΄Εκθεση Βιβλίου τον Αύγουστο στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων: Από τον Δήμο Χανίων & την Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. - Κ.Α.Μ. - Δηλώσεις συμμετοχής
Έναρξη λειτουργίας Προμαχώνα San Salvatore την Ημέρα της Ευρωπαϊκής Γιορτής Μουσικής (21/6) – Μοναδική δωρεάν συναυλία με τον Γιώργο Περρή & τη Genevieve Leclerc
Με τρεις εκθέσεις ξεκινάει τις πολιτιστικές δράσεις για το καλοκαίρι 2021 ο Δήμος Χανίων και η Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. - Κ.Α.Μ.
Μεγάλη ποδηλατοβόλτα στις 26 Ιουνίου για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών - Δηλώσεις συμμετοχής
“Η τέχνη της επικοινωνίας στην οικογένεια”: Βιωματική συνάντηση για γονείς, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών - Δηλώσεις συμμετοχής
Πρόγραμμα προβολών Δημοτικού Κινηματογράφου Χανίων έως τις 18/7
“Μια ματιά στο ΄21 μέσα από την τέχνη της γαστρονομίας”: Από τις 16 έως τις 27/6 στο Κ.Α.Μ.
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στα τμήματα μάθησης του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) Δήμου Χανίων
Δημόσια πρόσκληση για συμμετοχή στο Δίκτυο Φορέων ΣΒΑΚ
Παρατείνονται μέχρι την Τρίτη 22/06/2021 οι αιτήσεις για την χορήγηση άδειας παραχώρησης κοινόχρηστου χώρου
Έκθεση “Ο κόσμος του Εμμανουήλ Βουρέκα” στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου: Από 16/6 έως 12/7
Υποβολή εργασιών για το “Εν Χανίοις” έως 31/7/2021