main contentΜεταβείτε στο κύριο περιεχόμενο
top of page
\"random

12/8/2011, Υποδοχή Μελών Τμήματος Κανόε Καγιάκ Ν.Ο.Χ. από τον Δήμαρχο Χανίων, Μανώλη Σκουλάκη

Τα μέλη του τμήματος κανόε καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων τίμησε σήμερα, Παρασκευή 12/8/2011, το μεσημέρι, ο Δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης, για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανάπτυξης σπριντ, που διεξήχθη στη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου. 

Κατά τη διάρκεια συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κατάστημα των Χανίων, παρουσία της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων, Χριστίνας Φραγκογιάννη, και του εντεταλμένου συμβούλου σε θέματα Αθλητισμού, Νίκου Βλαζάκη, ο κ. Σκουλάκης συνεχάρη τους αθλητές και τις αθλήτριες και όλους όσους συνέβαλαν στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος, καθώς, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «το καλύτερο μήνυμα, που μπορούμε να λάβουμε αυτή την περίοδο είναι η ελπίδα, που έρχεται από τα παιδιά μας».

Ο Δήμαρχος Χανίων χαρακτήρισε πολύ σημαντική τη διάκριση της ομάδας και πρόσθεσε ότι θα στηρίξει την προσπάθεια, που καταβάλλεται, καθώς στις προτεραιότητες της δημοτικής αρχής περιλαμβάνεται η καλλιέργεια και η ανάπτυξη του αθλητισμού.

Από την πλευρά του ο Έφορος του Τμήματος Κανόε Καγιάκ, Δημήτρης Καλλιβρετάκης, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Χανίων για την υποδοχή των αθλητών και των αθλητριών. «Έχουμε την τιμή να μας υποδέχεται ο πρώτος πολίτης της πόλης, να συγχαίρει τα παιδιά, που έφεραν την διάκριση, κατακτώντας την υψηλότερη θέση στην Ελλάδα στο πρωτάθλημα ανάπτυξης, Παράλληλα, η τιμή αυτή τονώνει και εμάς να συνεχίσουμε να στηρίζουμε την προσπάθεια των παιδιών, που έδειξαν τον καλύτερο τους εαυτό», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Καλλιβρετάκης.

p1

#ΔΗΜΟΣ,#Χανιά ,#Δελτία Τύπου ,#ΔΗΜΑΡΧΟΣ

logo imageσυμβαίνει

Εβδομάδα δράσεων ευαισθητοποίησης & ενημέρωσης για τις εξαρτήσεις από τον Δήμο Χανίων, σε συνεργασία με τοπικούς φορείς- Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών (26/6)
Η 9η΄Εκθεση Βιβλίου τον Αύγουστο στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων: Από τον Δήμο Χανίων & την Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. - Κ.Α.Μ. - Δηλώσεις συμμετοχής
Έναρξη λειτουργίας Προμαχώνα San Salvatore την Ημέρα της Ευρωπαϊκής Γιορτής Μουσικής (21/6) – Μοναδική δωρεάν συναυλία με τον Γιώργο Περρή & τη Genevieve Leclerc
Με τρεις εκθέσεις ξεκινάει τις πολιτιστικές δράσεις για το καλοκαίρι 2021 ο Δήμος Χανίων και η Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. - Κ.Α.Μ.
Μεγάλη ποδηλατοβόλτα στις 26 Ιουνίου για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών - Δηλώσεις συμμετοχής
“Η τέχνη της επικοινωνίας στην οικογένεια”: Βιωματική συνάντηση για γονείς, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών - Δηλώσεις συμμετοχής
Πρόγραμμα προβολών Δημοτικού Κινηματογράφου Χανίων έως τις 18/7
“Μια ματιά στο ΄21 μέσα από την τέχνη της γαστρονομίας”: Από τις 16 έως τις 27/6 στο Κ.Α.Μ.
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στα τμήματα μάθησης του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) Δήμου Χανίων
Δημόσια πρόσκληση για συμμετοχή στο Δίκτυο Φορέων ΣΒΑΚ
Παρατείνονται μέχρι την Τρίτη 22/06/2021 οι αιτήσεις για την χορήγηση άδειας παραχώρησης κοινόχρηστου χώρου
Έκθεση “Ο κόσμος του Εμμανουήλ Βουρέκα” στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου: Από 16/6 έως 12/7
Υποβολή εργασιών για το “Εν Χανίοις” έως 31/7/2021