main contentΜεταβείτε στο κύριο περιεχόμενο
top of page
\"random

25/8/2011, Μεικτό τουρνουά Beach Volley «Τουρνουά Ζωής και Ελπίδας»: 26-28 Αυγούστου στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις του Δήμου Χανίων στους Αγίους Αποστόλους

Μεικτό τουρνουά Beach Volley με την ονομασία «Τουρνουά Ζωής και Ελπίδας» και με σύνθημα: «Στη ζωή σημασία δεν έχει πάντα η νίκη αλλά η συμμετοχή», διοργανώνουν ο Δήμος Χανίων σε συνεργασία με τον Α.Σ. Beach Volley Νέας Κυδωνίας και τον σύλλογο Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης «Ορίζοντας».

 

 Για την διοργάνωση, δόθηκε συνέντευξη Τύπου, σήμερα Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011 στο Δημαρχείο Χανίων, από τους Αντιδημάρχους Χανίων, Δημήτρη Λειψάκη αρμόδιο σε θέματα Αθλητισμού, και Χρυσούλα Χατζηδάκη, αρμόδια σε θέματα Κοινωνικής Πολιτικής, την γραμματέα του Συλλόγου «Ορίζοντας» Αρχόντισσα Αναστασάκη – Μαρκετάκη και τον  πρόεδρο του Α.Σ. Beach Volley Νέας Κυδωνίας Παναγιώτη Φραγγεδάκη.

 

Όπως επεσήμανε ο κ. Λειψάκης, σκοπός της πρωτοβουλίας αυτής, είναι η ευαισθητοποίηση της κοινωνίας μας στο θέμα της προσφοράς και στήριξης προς τους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.

 

«Στόχος μας, ως Δήμος Χανίων, είναι  η στήριξη ενός Συλλόγου,  όπως ο «Ορίζοντας» ο οποίος χρόνια τώρα προσπαθεί να κάνει, αυτό που έπρεπε να κάνει η Πολιτεία: Να βοηθά συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη» τόνισε ο κ. Αντιδήμαρχος, καλώντας όλους τους συμπολίτες μας να δώσουν το παρόν κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής του τουρνουά Beach Volley, το τριήμερο 26-28 Αυγούστου 2011, στους Αγίους Αποστόλους, ενισχύοντας έτσι οικονομικά, με όποιο ποσό ο καθένας μπορεί,  τον προαναφερόμενο Σύλλογο.

 

«Δεν μπορούμε να απέχουμε από μία διαδικασία με στόχο την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας μας σε ένα τόσο σημαντικό θέμα», κατέληξε.

 

«Ο Δήμος Χανίων στέκεται πάντα αρωγός σε κάθε πρωτοβουλία και δραστηριότητα, η οποία υλοποιείται στο πλαίσιο της αλληλεγγύης και της προσφοράς προς τους συνανθρώπους μας που έχουν  ανάγκη», τόνισε από την πλευρά της η Αντιδήμαρχος Χρυσούλα Χατζηδάκη.

 

Έτσι, συνέχισε, δεν θα μπορούσε να μην συμμετέχει ως συνδιοργανωτής στο μεικτό τουρνουά Beach Volley με την ονομασία «Τουρνουά Ζωής και Ελπίδας», τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για τον σύλλογο Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης «Ορίζοντας». Ενός συλλόγου, που από την ίδρυσή του, προσπαθεί να κρατήσει αξιοπρεπώς, ανοιχτό τον ορίζοντα της ελπίδας και της ζωής παιδιών και ενήλικων συνανθρώπων μας, σημείωσε χαρακτηριστικά η κα Χατζηδάκη.

 

Καταλήγοντας επεσήμανε ότι η Δημοτική Αρχή, αναγνωρίζοντας το σημαντικό ρόλο των Εθελοντικών Συλλόγων συνεπικουρεί, μέσω και του Γραφείου Εθελοντισμού που έχει δημιουργήσει, το έργο όλων αυτών των Συλλόγων και Ομάδων, καταβάλλοντας παράλληλα κάθε προσπάθεια ευαισθητοποίησης των πολιτών σε κοινωνικά θέματα.

 

«Νιώθουμε ευγνωμοσύνη για κάθε πρωτοβουλία η οποία γίνεται στην πόλη μας για την στήριξη του «Ορίζοντα»,  και αποτελεί την ανάσα και κινητήρια δύναμή μας», δήλωσε η γραμματέας του Συλλόγου Αρχόντισσα Αναστασάκη – Μαρκετάκη, η οποία ανέλυσε εν συνεχεία τους στόχους και τις δράσεις του.

 

«Χρέος όλων μας, πρέπει να είναι η βοήθεια προς τις προσπάθειες τέτοιων Συλλόγων που στηρίζουν τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη», υπογράμμισε τέλος, ο πρόεδρος του Α.Σ. Beach Volley Νέας Κυδωνίας Παναγιώτης Φραγγεδάκης προσθέτοντας ότι «προσφέρουμε το ελάχιστο κι εμείς, με αυτό το τουρνουά «Ζωής και Ελπίδας» με σύνθημα: «Στη ζωή σημασία δεν έχει πάντα η νίκη αλλά η συμμετοχή».

 

logo imageσυμβαίνει

Εβδομάδα δράσεων ευαισθητοποίησης & ενημέρωσης για τις εξαρτήσεις από τον Δήμο Χανίων, σε συνεργασία με τοπικούς φορείς- Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών (26/6)
Η 9η΄Εκθεση Βιβλίου τον Αύγουστο στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων: Από τον Δήμο Χανίων & την Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. - Κ.Α.Μ. - Δηλώσεις συμμετοχής
Έναρξη λειτουργίας Προμαχώνα San Salvatore την Ημέρα της Ευρωπαϊκής Γιορτής Μουσικής (21/6) – Μοναδική δωρεάν συναυλία με τον Γιώργο Περρή & τη Genevieve Leclerc
Με τρεις εκθέσεις ξεκινάει τις πολιτιστικές δράσεις για το καλοκαίρι 2021 ο Δήμος Χανίων και η Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. - Κ.Α.Μ.
Μεγάλη ποδηλατοβόλτα στις 26 Ιουνίου για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών - Δηλώσεις συμμετοχής
“Η τέχνη της επικοινωνίας στην οικογένεια”: Βιωματική συνάντηση για γονείς, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών - Δηλώσεις συμμετοχής
Πρόγραμμα προβολών Δημοτικού Κινηματογράφου Χανίων έως τις 18/7
“Μια ματιά στο ΄21 μέσα από την τέχνη της γαστρονομίας”: Από τις 16 έως τις 27/6 στο Κ.Α.Μ.
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στα τμήματα μάθησης του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) Δήμου Χανίων
Δημόσια πρόσκληση για συμμετοχή στο Δίκτυο Φορέων ΣΒΑΚ
Παρατείνονται μέχρι την Τρίτη 22/06/2021 οι αιτήσεις για την χορήγηση άδειας παραχώρησης κοινόχρηστου χώρου
Έκθεση “Ο κόσμος του Εμμανουήλ Βουρέκα” στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου: Από 16/6 έως 12/7
Υποβολή εργασιών για το “Εν Χανίοις” έως 31/7/2021