main contentΜεταβείτε στο κύριο περιεχόμενο
top of page
\"random

8/7/2011, Από τον Δήμο Χανίων: Υποδοχή μελών Χορωδίας του Δήμου Έγκωμης

Τους εκπροσώπους του Δήμου Εγκωμης Κύπρου και τα μέλη της Χορωδίας του Δήμου, που βρίσκονται στην πόλη μας με την ευκαιρία της συναυλίας η οποία θα πραγματοποιηθεί - με τη συμμετοχή και της Χορωδίας και Μαντολινάτας του Συλλόγου  «Φίλοι της Μουσικής Χανίων» - σήμερα Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011 και ώρα 21:00 στο Ενετικό Λιμάνι, καλωσόρισαν χθες στο Δημαρχείο Χανίων, ο Δήμαρχος Μανώλης Σκουλάκης και ο αρμόδιος επί των Πολιτιστικών Αντιδήμαρχος, Δημήτρης Λειψάκης.

 

Στον χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Χανίων, επεσήμανε ότι «με την αδελφοποίηση των δύο Δήμων, Χανίων και Εγκωμης, πριν από 10 χρόνια περίπου, θέσαμε ως βασικό στόχο την προώθηση της περαιτέρω ανάπτυξης των Δήμων μας με την ανταλλαγή εμπειριών σε διάφορους τομείς διοίκησης, αθλητισμού, τέχνης, πολιτισμού», προσθέτοντας ότι «στο πλαίσιο αυτό, τα χρόνια που πέρασαν, αναπτύχθηκαν διάφορες δράσεις και πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις τόσο στα Χανιά όσο και στην Εγκωμη, ώστε να γνωριστούν καλύτερα οι πληθυσμοί των δύο Δήμων και να ενδυναμώσουν οι  δεσμοί που συνδέουν τις δύο περιοχές».

 

«Σας διαβιβάζουμε θερμό μήνυμα φιλίας και συνεργασίας προς τους πολίτες της Κύπρου και της Εγκωμης ιδιαίτερα, οι οποίοι  μπορούν να υπολογίζουν στην αλληλεγγύη μιας πόλης που ξέρει να τιμά και να αναγνωρίζει τους φίλους της, με την υπόσχεση ότι παραμένουμε στο πλευρό του αγωνιζόμενου Κυπριακού λαού που υπερασπίζεται το δίκαιο και την ελευθερία.», κατέληξε ο κ. Σκουλάκης.

 

Τους θερμούς χαιρετισμούς των δημοτών της Εγκωμης προς τους δημότες των Χανίων, μετέφεραν από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι του Δημοτικού Συμβουλίου Εγκωμης, τονίζοντας ότι «ξέρουμε πάντα, όταν επισκεπτόμαστε τα Χανιά, πως μας περιμένουν άνθρωποι με μεγάλη καρδιά».

 

Ακολούθησε ανταλλαγή δώρων.

#Εκδηλώσεις,#Χανιά ,#ΔΗΜΑΡΧΟΣ

logo imageσυμβαίνει

Εβδομάδα δράσεων ευαισθητοποίησης & ενημέρωσης για τις εξαρτήσεις από τον Δήμο Χανίων, σε συνεργασία με τοπικούς φορείς- Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών (26/6)
Η 9η΄Εκθεση Βιβλίου τον Αύγουστο στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων: Από τον Δήμο Χανίων & την Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. - Κ.Α.Μ. - Δηλώσεις συμμετοχής
Έναρξη λειτουργίας Προμαχώνα San Salvatore την Ημέρα της Ευρωπαϊκής Γιορτής Μουσικής (21/6) – Μοναδική δωρεάν συναυλία με τον Γιώργο Περρή & τη Genevieve Leclerc
Με τρεις εκθέσεις ξεκινάει τις πολιτιστικές δράσεις για το καλοκαίρι 2021 ο Δήμος Χανίων και η Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. - Κ.Α.Μ.
Μεγάλη ποδηλατοβόλτα στις 26 Ιουνίου για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών - Δηλώσεις συμμετοχής
“Η τέχνη της επικοινωνίας στην οικογένεια”: Βιωματική συνάντηση για γονείς, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών - Δηλώσεις συμμετοχής
Πρόγραμμα προβολών Δημοτικού Κινηματογράφου Χανίων έως τις 18/7
“Μια ματιά στο ΄21 μέσα από την τέχνη της γαστρονομίας”: Από τις 16 έως τις 27/6 στο Κ.Α.Μ.
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στα τμήματα μάθησης του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) Δήμου Χανίων
Δημόσια πρόσκληση για συμμετοχή στο Δίκτυο Φορέων ΣΒΑΚ
Παρατείνονται μέχρι την Τρίτη 22/06/2021 οι αιτήσεις για την χορήγηση άδειας παραχώρησης κοινόχρηστου χώρου
Έκθεση “Ο κόσμος του Εμμανουήλ Βουρέκα” στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου: Από 16/6 έως 12/7
Υποβολή εργασιών για το “Εν Χανίοις” έως 31/7/2021