main contentΜεταβείτε στο κύριο περιεχόμενο
top of page
\"random

06/06/2011, Ο Ορειβατικός σε Πανελλήνιες Συναντήσεις

 Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων, εκτός από την διοργάνωση της 14ης Πανελλήνιας Σπηλαιολογικής Συνάντησης, που έχει αναλάβει και θα πραγματοποιηθεί στο νομό Χανίων από 31 Αυγούστου μέχρι και 4 Σεπτεμβρίου 2011, θα συμμετάσχει τους επόμενους τρεις μήνες, σε αρκετές άλλες Πανελλήνιες Συναντήσεις, που διοργανώνονται από Ομοσπονδίες και Συλλόγους στην υπόλοιπη Ελλάδα και αφορούν τα αντικείμενα με τα οποία δραστηριοποιούνται τα μέλη του.

 Οι συναντήσεις αυτές με χρονολογική σειρά είναι οι ακόλουθες:

 -8η Πανελλήνια Συνάντηση Κατάβασης Φαραγγιών, Ο Σπηλαιολογικός Ελληνικός Αθλητικός Σύλλογος (Σ.ΕΛ.Α.Σ.) διοργανώνει την 8η Πανελλήνια Συνάντηση Κατάβασης Φαραγγιών στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας στις 8-10 Ιουλίου 2011, με την υποστήριξη της Σπηλαιολογικής Ομοσπονδίας Ελλάδος και του Δήμου Ξυλοκάστρου. Η εκδήλωση θα δώσει μια ευκαιρία συνάντησης όσων αγαπούν την δραστηριότητα, αλλά και όσων θέλουν να έχουν μια πρώτη γνωριμία, ευελπιστεί δε να συγκεντρώσει «φαραγγάδες» από όλη την Ελλάδα, αλλά και από την υπόλοιπη Ευρώπη. Κατά τη διάρκεια της. θα υπάρχουν πολλές παράλληλες δράσεις καταβάσεων φαραγγιών. εύκολης και μέτριας δυσκολίας, διάσχισης οριζόντιων φαραγγιών με συνοδούς, επισκέψεων αρχαιολογικών χώρων, προβολών βίντεο και παρουσιάσεων. Τα μέλη του Συλλόγου μας που ασχολούνται με την Σπηλαιολογία και το Canyoning ετοιμάζονται να δώσουν βροντερό παρών στις εκδηλώσεις της Συνάντησης αυτής.

 -71η Πανελλήνια Ορειβατική Συνάντηση, Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Χαλκίδας θα διοργανώσει την 71η Πανελλήνια Ορειβατική Συνάντηση στο όρος Δίρφη, υψ. 1.743 μέτρα, στην Εύβοια στις 16-17 Ιουλίου 2011, σε συνδιοργάνωση με την Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας – Αναρρίχησης. Η εκδήλωση θα δώσει μια ευκαιρία συνάντησης πεζοπόρων και ορειβατών, όλων των ηλικιών, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στην ετήσια αυτή γιορτή, που συγκεντρώνει από όλη την Ελλάδα τους φίλους του βουνού και της ορεινής φύσης. Ο Ε.Ο.Σ. Χανίων θα διοργανώσει πενθήμερη δραστηριότητα, για να συμμετάσχει με πολυμελή ομάδα, η οποία θα περιλαμβάνει μέλη του, καθώς και παιδιά και εφήβους. Η αναχώρηση θα γίνει την Παρασκευή 15/07/11 και η επιστροφή την Πέμ-πτη 21/07/11 το πρωί. Τα αναλυτικό πρόγραμμα της δράσης αυτής, η οποία μετά την συμμετοχή στην 71η Π.Ο.Σ., θα περιλαμβάνει και επίσκεψη στο νησί της Σκύρου στις Σποράδες, για εύκολες πεζοπορίες, μπάνιο και ξεκούραση, θα ανακοινωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα και θα είναι διαθέσιμο στα γραφεία του Συλλόγου.

 -31η Παγκρήτια Ορειβατική Συγκέντρωση, Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Ρεθύμνου θα διοργανώσει την 31η Παγκρήτια Ορειβατική Συγκέντρωση στο όρος Κέδρος, στο οροπέδιο Γιούς Κάμπος, πάνω από το Σπήλι Αγίου Βασιλείου Ρεθύμνου, στις 10-11 Σεπτεμβρίου 2011, υπό την αιγίδα της Ε.Ο.Ο.Α.. Η ετήσια περιφερειακή, αυτή συνάντηση των Συλλόγων της Κρήτης, θα δώσει την ευκαιρία συνάντησης πεζοπόρων και ορειβατών από όλο το νησί, για να ανταλλάξουν απόψεις ιδέες και προτάσεις, σχετικά με την αγαπημένη τους δραστηριότητα. Ο Σύλλογος μας, όπως κάθε χρόνο, θα συμμετάσχει με πολυμελή ομάδα και σε αυτήν την εκδήλωση.

 -23η Πανελλήνια Αναρριχητική Συνάντηση, Η Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας – Αναρρίχησης θα διοργανώσει την 23η Πανελλήνια Αναρριχητική Συνάντηση στους βράχους των Μετεώρων,  στις 17-18 Σεπτεμβρίου 2011. Η ετήσια αυτή συνάντηση των αναρριχητών από όλη την Ελλάδα, είναι πολύ σημαντική, γιατί η μαζική συμμετοχή των Συλλόγων στην Π.Α.Σ., αποδεικνύει στην Γ.Γ.Α. και στους λοιπούς φορείς την πραγματική αθλητική δύναμη της Ομοσπονδίας. Οι αναρριχητές του Ε.Ο.Σ. Χανίων θα προσπαθήσουν να συμμετάσχουν με πολυμελή ομάδα σε αυτήν την συνάντηση, μεταφέροντας στην κεντρική Ελλάδα, το όμορφο κλίμα και τις πολλές καλές εντυπώσεις που άφησε στον αναρριχητικό κόσμο η περυσινή Αναρριχητική Συνάντηση στο Φαράγγι Θερίσσου.

    Περισσότερες πληροφορίες για όλες αυτές τις δραστηριότητες θα δίνονται στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647 και 28210 54903, ή και στην ιστοσελίδα μας www.eoshanion.gr.

logo imageσυμβαίνει

Εκδηλώσεις εορτασμού της 80ης Επετείου της Μάχης της Κρήτης: Από 15 έως 28 Μαΐου 2021
Εκδήλωση Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου: Στις 14/5/2021
Δράση Εθελοντικής Αιμοδοσίας στις 12 & 13/5/2021 στο Πάρκο των Αγ. Αποστόλων: Από το «Το Χαμόγελο του Παιδιού»
ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ: Την Τετάρτη 12/05/2021
Μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Χανίων, οι αιτήσεις για τη χορήγηση και την ανανέωση της άδειας παραχώρησης κοινόχρηστου χώρου
Ξεκινάει η περίοδος υποβολής των αιτήσεων για τις εγγραφές – επανεγγραφές στους Παιδικούς – Βρεφικούς Σταθμούς του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. για τη σχολική χρονιά 2021-2022
Κλειστό για τους ωφελούμενους το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χανίων: Από τις 06/05 έως και τις 18/05/2021
Άνοιξαν οι εγγραφές για τον Μαραθώνιο Κρήτης 2021
Ενημέρωση για τις εγγραφές στα τμήματα εκμάθησης της Φιλαρμονικής του Δήμου Χανίων