Είσοδος      |     
Ημερολόγιο εκδηλώσεων
Χορός

Wanna dance?


 Καλοκαίρι χωρίς τραγούδι και χορό δε γίνεται! Φορέστε ό,τι σας εκφράζει και ελάτε να ξεφαντώσουμε με την Έκφρασις dance studio!

Απαραίτητα αξεσουάρ το χαμόγελο και η θετική ενέργεια, τα οποία, αν για κάποιο λόγο τα έχετε χάσει, μη στεναχωριέστε καθόλου, θα σας τα μοιράσουμε απλόχερα εμείς!

Τη Δευτέρα 3 Ιουλίου, η υδρόγειος σφαίρα εκρήγνυται και μουσικές από όλο τον κόσμο απλώνονται στο ανοιχτό θέατρο Ανατολικής Τάφρου!

Ο τραγουδιστής Pedro Santana από τη Βενεζουέλα θα ταξιδέψει μέχρι την υπέροχη πόλη μας και με φόντο το καλοκαιρινό φεγγαράκι, θα σας ξεσηκώσει σε ρυθμούς λατινικής Αμερικής!

Οι διάσημες χορευτικές φιγούρες των Jose Alberto Rodriguez από Ισπανία και Richard Szilagyi από Σλοβακία, θα εντυπωσιάσουν με το ταλέντο τους και θα μας ξεσηκώσουν.

Μαζί τους, 150 περίπου χορευτές μας, θα σας παρουσιάσουν όμορφες χορογραφίες σε Latin, tango, Oriental, Swing, contemporary dance, break dance, Zumba και Ελληνικούς χορούς.

Μαζί μας και φέτος οι Λευκορίτες, όπου με το δάσκαλο μας στους Ελληνικούς χορούς, Γιώργο Σταθάκη θα δώσουν την κρητική νότα της βραδιάς.

Η παράσταση μας θα κλείσει με ένα τρελό Party στους ρυθμούς του Pedro Santana!

Όλοι μαζί θεατές και χορευτές θα γίνουμε ένα πάνω στη σκηνή κλείνοντας αυτή την υπέροχη βραδιά χορεύοντας και διασκεδάζοντας.

Wanna dance?

 

Διοργάνωση : Σχολή χορού «Έκφρασις»

Είσοδος : 6,5 €