Είσοδος      |     
Ημερολόγιο εκδηλώσεων
Άλλες Εκδηλώσεις

Απονομή Διπλωμάτων από το Πολυτεχνείο Κρήτης


Το Πολυτεχνείο Κρήτης διοργανώνει την ετήσια τελετή απονομής μεταπτυχιακών διπλωμάτων ειδίκευσης και διδακτορικών διπλωμάτων, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 11 π.μ. στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου.

Πρόκειται να απονεμηθούν συνολικά 129 διπλώματα: 19 από το Γενικό Τμήμα, 36 από το Τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης, 13 από το Τμήμα Μηχανικών Ορυκτών Πόρων, 25 από το Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών και 36 από το Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος και το Διατμηματικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών.

Πρόγραμμα τελετής: 11π.μ. Είσοδος πρυτανικών Αρχών και προέδρων Τμημάτων. 11.05 π.μ. Ομιλία του πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης καθηγητή Γιάννη Α. Φίλη. 11.15 π.μ. Απονομή Διδακτορικών Διπλωμάτων και Μεταπτυχιακών Διπλωμάτων Ειδίκευσης. Γενικού Τμήματος, Τμήματος Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης, Τμήματος Μηχανικών Ορυκτών Πόρων, Τμήματος Ηλ/κών Μηχ/κών και Μηχανικών Υπολογιστών, Τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος, Διατμηματικού Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών. 12.15 μ. Αποχώρηση πρυτανικών Αρχών και προέδρων Τμημάτων. Λήξη τελετής - Αναμνηστική φωτογράφηση
Πέρας προσέλευσης μέχρι 10.30 π.μ.