Είσοδος      |     
Ημερολόγιο εκδηλώσεων
Άλλες Εκδηλώσεις

Κοπή πίτας από τον Σπηλαιολογικό 'Ομιλο


Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων και ο Σπηλαιολογικός Ομιλος Κρήτης διοργανώνουν μονοήμερη δραστηριότητα για την πραγματοποίηση εύκολης πεζοπορίας στην περιοχή του Αγίου Αντωνίου Πατσού, στον Νομό Ρεθύμνου, την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου, όπου η σπηλαιολογική ομάδα του Ε.Ο.Σ. Χανίων μαζί με τον ΣΠ.Ο.Κ. θα κόψουν την πίτα τους. Η εκδήλωση διοργανώνεται από κοινού με τον Σπηλαιολογικό Ομιλο Κρήτης (ΣΠ.Ο.Κ.), στο πλαίσιο μιας σειράς κοινών δράσεων και πρωτοβουλιών για την προβολή και διάδοση της σπηλαιολογίας και του canyoning στο νησί μας. Η πεζοπορία είναι εύκολη σε καθαρό μονοπάτι, στην αρχή του φαραγγιού του Πατσού, όπου στη συνέχεια στη σπηλαιώδη κοιλότητα του Αγίου Αντωνίου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση για την κοπή της πίτας στη 1.30 το μεσημέρι. Στην εκδρομή μπορούν να συμμετάσχουν αρχάριοι περιπατητές καθώς και παιδιά με τους γονείς τους.
Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το πρωί της Κυριακής, ώρα 8 κι επιστροφή το απόγευμα της ίδιας μέρας. Στην εκδήλωση όπως κάθε χρόνο, θα κληρωθούν δώρα στους συμμετέχοντες.  
Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Ε.Ο.Σ. Χανίων, Τζανακάκη 90 Χανιά, κάθε βράδυ από τις 9 έως τις 11, τηλ. 2821044647 και 2821054903 ή και στην ιστοσελίδα του www.eoshanion.gr και στα γραφεία του ΣΠ.Ο.Κ., Μπιζανίου 11 Ηράκλειο, κάθε Τετάρτη 8.30 - 10.30 μ.μ., τηλ.: 2810283160.