Είσοδος      |     
Ημερολόγιο εκδηλώσεων
Άλλες Εκδηλώσεις

Εκδήλωση για την ημέρα Λογοθεραπείας


Η 6η Μαρτίου έχει καθιερωθεί ως Ημέρα Λογοθεραπείας από την Μόνιμη Ευρωπαϊκή Επιτροπή Λογοπεδικών και Ορθοφωνιάτρων (της οποίας ο Πανελλήνιος Σύλλογος Λογοπεδικών – Λογοθεραπευτών είναι ιδρυτικό μέλος). Στα πλαίσια της ημέρας αυτής διοργανώνονται δράσεις, σε όλη τη Ευρώπη με στόχο την ενημέρωση του κοινού για τις ανάγκες των ατόμων με δυσκολίες στην επικοινωνία, τον λόγο, την ομιλία, και την φωνή καθώς επίσης και για τους τρόπους αντιμετώπισης των δυσκολιών αυτών. Μέσα από τις δράσεις αυτές αναδεικνύεται ο ουσιαστικός ρόλος του Λογοπεδικού – Λογοθεραπευτή στην πρόληψη και την αντιμετώπιση των διαταραχών επικοινωνίας.

Φέτος, με πρωτοβουλία του Πανελλήνιου Συλλόγου Λογοπεδικών/ Λογοθεραπευτών και με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα Λογοθεραπείας,  οργανώνονται διάφορες εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα οι οποίες θα διαρκέσουν 3 εβδομάδες.

Στην πόλη των Χανίων θα υπάρξει ένα στέκι όπου οι λογοθεραπευτές της πόλης θα απαντούν στα ερωτήματα του κοινού και θα ενημερώνουν για θέματα διαταραχών λόγου, ομιλίας και φωνής. Η δράση αυτή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Μαρτίου έξω από τη Χανιώτικη Αγορά από 9.00 έως 15.00.