Είσοδος      |     
Ημερολόγιο εκδηλώσεων
Άλλες Εκδηλώσεις

Δώστε Χρώμα στην Πόλη


Ο Δήμος Χανίων, η ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ, το Εμπορικό -Βιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων, ο Σύλλογος Εστίασης Νομού Χανίων και ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων σας προσκαλούν σε ένα τριήμερο με αποκριάτικες εκδηλώσεις στα Χανιά με τίτλο “Δώστε Χρώμα στην Πόλη” από την Πέμπτη 14 έως το Σάββατο 16 Μαρτίου 2013.


Σκοπός των εκδηλώσεων είναι η δημιουργία θεσμού για την αύξηση της επισκεψιμότητας της πόλης κατά την περίοδο των αποκρεών αλλά και η τόνωση της επιχειρηματικότητας των Χανίων.

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν με δωρεάν διαδρομές για όλους που θα πραγματοποιήσει το «Μετρό των Χανίων»-τρενάκι που θα μεταφέρει πολυάριθμες ομάδες ντυμένες με χρώματα στους «σταθμούς» πάρτι της διαδρομής,την Πέμπτη 14 και την Παρασκευή 15 Μαρτίου, από τις 6 το απόγευμα στο Εμπορικό Κέντρο της πόλης στις οδούς Χατζημιχάλη Γιάνναρη – Σκαλίδη – Μαργουνίου – Κυδωνίας – Πλατεία 1866 – Νικολάου Πλαστήρα – Ανδρέα Παπανδρέου – Πλατεία Δικαστηρίων – Χ.Πλουμιδάκη - ΤΖανακάκη με αφετηρία και τερματικό σταθμό την Δημοτική Αγορά και από τις 9 το βράδυ στα καφέ μπαρ και εστιατόρια που συμμετέχουν κάνοντας πάρτι.
 
Την Παρασκευή στις 6:30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί ένα μεγάλο πάρτυ, με ζογκλέρικά - ταχυδακτυλουργικά - σχοινοβατικά και μαγικά κόλπα, και πολλή μουσική που θα γεμίσει χρώμα και πολύ χαρά την Πλατεία 1866.

Το τριήμερο κορυφώνεται το Σάββατο 16 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι, όπου και θα πραγματοποιηθεί αποκριάτικο πάρτι στην οδό Τσουδερών με ζογκλέρ,ξυλοπόδαρους και Djs, σε ένα μoυσικό ξεφάντωμα με πολλά χρώματα. Η εκδήλωση του Σαββάτου θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα με στόχο την ενίσχυση των κοινωνικών και φιλανθρωπικών δομών του τόπου μας