Είσοδος      |     
Ημερολόγιο εκδηλώσεων
Άλλες Εκδηλώσεις

Ημερίδα με θέμα "Γερμανικά και Γερμανία"


 

Ημερίδα με θέμα "Γερμανικά και Γερμανία" θα πραγματοποιηθεί στις 29 Νοεμβρίου στα Χανιά και στις 30 Νοεμβρίου στο Ηράκλειο από τις 10 π.μ. έως τις 5 μ.μ. (θα επαναληφθεί το ίδιο πρόγραμμα). Οι χώροι διεξαγωγής της εκδήλωσης είναι το ΚΑΜ στα Χανιά, Ακτή Τομπάζη και το ξενοδοχείο Ατλαντίς στο Ηράκλειο, Υγείας 2. Οι δύο ημερίδες διοργανώνονται από το Goethe-

Institut Athen με τη συμμετοχή των συλλογικών φορέων των καθηγητών Γερμανικής Γλώσσας, «Πανελλήνια Ένωση Καθηγητών Γερμανικής Γλώσσας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης» και «Σύλλογος Καθηγητών Γερμανικής Γλώσσας στην Ελλάδα», των εκδοτικών οίκων που ει-

δικεύονται στα Γερμανικά, όπως επίσης της Γερμανικής Υπηρεσίας Ακαδημαϊκών Ανταλλαγών (DAAD) και της Πρεσβείας της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Αθήνα.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων συμπεριλαμβάνει τα

εξής:

- Επιμόρφωση καθηγητών Γερμανικής

- Έκθεση Βιβλίων

- Πληροφόρηση σχετικά με την εκμάθηση της γερμανικής γλώσσας, τις εξετάσεις, τις δυνατότητες σπουδών και εργασίας στη Γερμανία κ.τ.λ.

- Προβολή DVD σχετικά με τη Γερμανία, εκπαιδευτικά παιχνίδια και διασκεδαστικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.

Το αναλυτικό πρόγραμμα βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.goethe.de/athen