Είσοδος      |     
Ημερολόγιο εκδηλώσεων
Άλλες Εκδηλώσεις

Διήμερη ορειβατική εκδρομή στο "Βόλικας - Λειβάδα - Οροπέδιο Ταύρης" από τον Ορειβατικό Σύλλογο Χανίων


     Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει διήμερη ορειβατική εκδρομή, για να πραγματοποιήσει διάσχιση της οροσειράς του νομού μας, στην διαδρομή Βόλικας - Λειβάδα - Οροπέδιο Ταύρης , την Παρασκευή 1 και το Σάββατο 2 Μαίου. Η προσέγγιση της περιοχής θα γίνει από τους Κάμπους Κεραμειών, στην επαρχία Κυδωνίας. Η διαδρομή είναι πολύωρη, με μεγάλες υψομετρικές διαφορές και θα οδηγήσει τους συμμετέχοντες στην βορινή πλευρά των κεντρικών Λευκών Ορέων. Η συμμετοχή στην εκδρομή απαιτεί καλή φυσική κατάσταση. Η διανυκτέρευση θα γίνει στο ύπαιθρο, σε αντίσκηνα.

      Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το πρωί της Παρασκευής, ώρα 07:30, κι επιστροφή αργά το απόγευμα της επόμενης μέρας.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647 και 28210 54903, ή και στην ιστοσελίδα μας www. eoshanion.gr. Αρχηγός εκδρομής είναι ο κ. Σταύρος Μπαδογιάννης. Οι συμμετέχοντες θα συναντηθούν την Πέμπτη 30/04, στις 21:30 το βράδυ στα γραφεία του Συλλόγου, για να πληροφορηθούν το αναλυτικό πρό-γραμμα της εκδρομής.