Είσοδος      |     
Ημερολόγιο εκδηλώσεων
Άλλες Εκδηλώσεις

Εβδομάδα Τέχνης στο Βάμο


Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει κινηματογραφική βραδιά στο ''''Λιακωτό'''',αφιερωμένη στη δουλειά του σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη, που δια ζώσης θα παρουσιάσει τις δύο μικρού μήκους ταινίες του''''Η Πιλάλα'''' και ''''Σάμουρε''''.Είσοδος 2 ευρώ.
• Την Παρασκευή 15 Μαΐου στις 8 μ.μ., στο ''''Λιακωτό'''' θα πραγματοποιηθεί βραδιά ζωντανής μουσικής από τη Βρετανή τραγουδίστρια-τραγουδοποιό, Rebecca Hollweg.Η Rebecca Hollweg έχει κυκλοφορήσει δύο άλμπουμ μέχρι στιγμής, που έτυχαν καλής κριτικής από τον Βρετανικό μουσικό Τύπο.Παρουσιάζεται τακτικά στο ραδιόφωνο του BBC και οι ζωντανές εμφανίσεις της περιλαμβάνουν δύο περιοδείες στην Βρετανία με τον Roger McGuinn των Byrds και τον Paul Carrack των Squeeze και Mike and the Mechanics. Είσοδος 5ευρώ.
• Το Σάββατο 16 Μαΐου εγκαινιάζεται έκθεση ζωγραφικής σε χαρτί του Roger Gilding με κάρβουνο, ακρυλικό, υδατογραφία κ.λ.π. στο καφέ-τέχνη''''Λιακωτό''''. Το θέμα της έκθεσης είναι τοπικοί μουσικοί.Χωρίς να αποτελούν συμβατικά πορτραίτα, τα έργα εστιάζουν στους μουσικούς που παίζουν τα όργανά τους. Η έκθεση θα διαρκέσει εως τις 7 Ιουνίου, από τις 9 το πρωί έως αργά το βράδυ καθημερινά. Είσοδος ελεύθερη.Στις 11 π.μ. στο αμφιθέατρο Βάμου θα γίνει παιδικό εργαστήρι μουσικής και ζωγραφικής. Είσοδος ελεύθερη.Στη 1 το μεσημέρι, αναγνώστες στο καφέ-τέχνη ''''Λιακωτό'''' θα απαγγείλουν υλικό το εύρος του οποίου απλώνεται απο το υψηλό έως το γελοίο και σε τουλάχιστον δυο γλώσσες.Είσοδος ελεύθερη.Στις 6 μ.μ. θα γίνει η 1η Ανοιξιάτικη Συναυλία KAG με τους ''''Big Fish'''', Rebecca Hollweg, Kathryn Rose, T.B.A.,Γιώργο Χατζηδάκη, ''''Cats Chorus'''', Brian και Chrissie Pound, Andreas Nicola και Fred Reynolds στο αμφιθέατρο του Βάμου.
• Την Κυριακή 17 Μαΐου στις 12:30 μ.μ. θα παρουσιαστεί η θεατρική παράσταση ''''Τρείς Γυναίκες κι ένα μήλο''''.Ενα μικρό θεατρικό έργο που αφηγείται την ιστορία της κρίσης του Πάρη, από την θεατρική ομάδα του KAG στο αμφιθέατρο του Βάμου. Είσοδος ελεύθερη.Στις 6 το απόγευμα θα γίνει η 2η Ανοιξιάτικη συναυλία KAG με τους ''''Big Fish'''',Rebecca Hollweg, Kathryn Rose, Sir Henk Westrus, Γιώργο Χατζηδάκη, ''''Cats Chorus'''',Brian και Chrissie Pound,Andreas Nicola, Fred Reynolds στο αμφιθέατρο του Βάμου. Είσοδος 5 ευρώ.Περισσότερες λεπτομέρειες στο francesca@ amygdali.com ή καλέστε στο 2825022515/6945020497.Το Kalamitsi Arts Group[KAG] ειναι μια ομάδα ανθρωπων που στοχεύουν στην προώθηση δημιουργικών δρώμενων στην περιοχή του Αποκόρωνα.Στις δραστηριότητές τους περιλαμβάνονται ένα ετήσιο μουσικό και θεατρικό φεστιβάλ, συναυλίες δυο φορές ετησίως, μουσικές βραδιές, εκθέσεις και ανοιχτά studio, κινηματογραφικές βραδιές, αναγνώσεις ποίησης, μια θεατρική ομάδα και εργαστήρια ζωγραφικής, ψηφιακής φωτογραφίας, γλώσσας, μουσικής και κεραμικής.Η τελευταία φορά που το KAG οργάνωσε ένα δρώμενο στο Βάμο ήταν το Μουσικό και Θεατρικό Φεστιβάλ στο αμφιθέατρο του Βάμου το Νοέμβριο του 2008.Το Φεστιβάλ αυτό γνώρισε μεγάλη επιτυχία, γι’ αυτό και οι προσδοκίες για την Εβδομάδα Τέχνης είναι υψηλές.