Είσοδος      |     
Ημερολόγιο εκδηλώσεων
Άλλες Εκδηλώσεις

Σειρά εκδηλώσεων στο Μοναστήρι του Καρόλου


Σειρά εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί στο Μοναστήρι του Καρόλου στην οδό Χατζημιχάλη Νταλιάνη 11 και συγκεκριμένα:

-Εκδήλωση αφιερωμένη στον ‘Ερωτα με τον τίτλο ΕΡΩΣ ΑΝΙΚΑΤΕ ΜΑΧΑΝ ΙV θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Αυγούστου 2009 και ώρα 8.00 μ.μ. Η εκδήλωση διοργανώνεται απο τον δημοσιογράφο, εκπαιδευτικό, εκδότη κ. Χαράλαμπο Ξεκουκουλωτάκη σε συνεργασία με το Μοναστήρι του Καρόλου.

Ομιλητές :

Δημοσθένης Βεργής, Πρόεδρος Ελλήνων Oικολόγων Κάρολος Καμπελόπουλος, Κομμωτής, Εικαστικός Νίκος Μπλαζάκης, Καραγκιοζοπαίχτης Χαράλαμπος Ξεκουκουλωτάκης, Δημοσιογράφος, Εκπαιδευτικός, Εκδότης Παύλος Πολυχρονάκης, Ευθυμογράφος, πρ. Διευθυντής Αγροτικών Φυλακών Αγυιάς Βαγγέλης Σαματάς , Αντιδήμαρχος Χανίων Χαράλαμπος Σκριβιλιωτάκης, Συγγραφέας Την εκδήλωση θα συντονίσει ο κ. Χαράλαμπος Ξεκουκουλωτάκης.

-Εκδήλωση με τον πρόεδρο των "Ελλήνων Οικολόγων" θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Αυγούστου στις 8 το βράδυ στο Μοναστήρι του Καρόλου, στην οδό Χατζημιχάλη Νταλιάνη 22.

-Την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009 και ώρα 8.00 μ.μ. στο Μοναστήρι του Καρόλου, στην οδό Χατζημιχάλη Νταλιάνη 22 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση προς τιμήν του αγωνιστή , συνδικαλιστή, συμβούλου της Γενικής Συνομοσπονδίας Αυτοκινητιστών Ελλάδος κ. Νικολάου

Τζανακάκη (Δροσερού).