Είσοδος      |     
Ημερολόγιο εκδηλώσεων
Άλλες Εκδηλώσεις

29η Παγκρήτια Ορειβατική Συνάντηση


29η Παγκρήτια Ορειβατική Συνάντηση

   Στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου 2009 θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή Αγίου Γεωργίου (τοποθεσία Μεσάδα) του χωριού Κασταμονίτσα στο νομό Ηρακλείου η 29η Παγκρήτια Ορειβατική Συνάντηση με διοργανωτή τον Ε.Ο.Σ. Ηρακλείου.

   Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει διήμερη εκδρομή για τη συμμετοχή μελών και φίλων τους στην ετήσια αυτή συνάντηση των ορειβατικών Συλλόγων της Κρήτης, το αναλυτικό πρόγραμμα της οποίας έχει ανακοινωθεί στον πίνακα ανακοινώσεων του Συλλόγου. Η πεζοπο-ρία στην εκδήλωση αυτή, θα πραγματοποιηθεί στην διαδρομή Άγιος Γεώργιος (Μεσάδα) – τοποθεσία ‘Τσούλη Μνήμα’, είναι ελαφρώς ανη-φορική και κινείται πάνω στο παλιό Μινωϊκό μονοπάτι της περιοχής. Η διανυκτέρευση θα γίνει στο ύπαιθρο με ατομικά εφόδια διανυκτέρευσης.

   Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το μεσημέρι του Σαββάτου, ώρα 14:00, κι επιστροφή το απόγευμα της επόμενης ημέρας.   

   Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647 και 28210 54903, ή και στην ιστοσελίδα μας www. eoshanion.gr.